- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Canım ben bu duruma bağımlılık olarak bakıyorum. Saat 21 den sonra yersem 1 kayısı bile başa sararım. Kendimi kosullandirdim. 4 ay oldu çok şükür iyi gidiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bu duruma bağımlılık olarak bakıyorum. Saat 21 den sonra yersem 1 kayısı bile başa sararım. Kendimi kosullandirdim. 4 ay oldu çok şükür iyi gidiyor.
Tebrikler kaptanlarinKaptanlarin bildirimleri
Eki Görüntüle 3403551
Cumartesi: 61.60
Salı: 61.10
Fark: -500 gr
Yüzde: 0.81
Eki Görüntüle 3403554
Cumartesi: 76.3
Salı: 76.10
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.26
Salı günü transfer hakkını @uranus35 kaptan kazandı.
Tebrikler kırmızı kaptanim.
20.00 ' de tablomuz yayımlandıktan sonra transferini gerçekleştirebilirsin.
En son kaç saat önce içtin ne içtin
Çok şiddetli regl ağrısıNe ağrın var ve ne için
Vayy eridin yok oldun göremiyorum
Ne içtinÇok şiddetli regl ağrısı
Bir bardak suya 1 damla kolanya damlat sağlıkçı olarak değil deneyimlemis biri olarak söylüyorumÇok şiddetli regl ağrısı
Arveles ama şimdi majezik veya aptanax içeceğimNe içtin
Sabah 10 da kalktığımdan beri 2 kere 2 şer tane 1 kere 1 tane arveles içtim 3.5 saat olmuştur son içişimden beriTebrikler kaptanlarin
En son kaç saat önce içtin ne içtin
Çok olmuş canım yaa
Apranaxi unut diğerlerinde çok hafif değil yani ben olsam bir acile giderim bunlara rağmen geçmeyen bir ağrı. Miden çok kötü olur. Ayrıca geçmesi lazımdi hepmi böylesin şiddeti nasıl Mthn83Arveles ama şimdi majezik veya aptanax içeceğim
Bbak bende senin kilonda aynı hatayı yapmış tım aç kalarak gittiğini sanıyor dum gitmiyor Du sonra düzgün beslenmeye geçtim bir süre sonra yine gitmeye başladı Vücud kendini korumaya alıyorİnşallah kaptanım
Vermem gereken kilo azaldı ondan mı yoksa vücutta başka olaylar mı var bilemedim açım kaç gündür giden kilo çok az aslında ama takılmamaya çalışıyorum canım pek beğenmedim sonucu İnşallah cumartesi biraz daha fazla gider canım
Ah keşke öyle olsa bodurum ben bodurVayy eridin yok oldun göremiyorum
Şöyle yapabilir sin mesela beslenmeEvet oruçluyum ama şöyle bir sorun var çok güzel kilo veriyordum başladığımdan beri ama 2 haftadır bu kiloda takılı kaldım bazen artı bazen eksi ama asla 75 den 1 gram düşmüyor
Geçiyor ama 1 maks 2 saat sonra yine başlıyor ben yürüyüş yapmak istedim daha 10 dk olmuştu ki yine başladı şu an dayanabilir vaziyetteyim sadece artarsa diye endişeleniyorum sıcak su torbası falan yaptım hep böyleyim 2 hafta olmak üzere olmadı bir türlü ondan sanırımApranaxi unut diğerlerinde çok hafif değil yani ben olsam bir acile giderim bunlara rağmen geçmeyen bir ağrı. Miden çok kötü olur. Ayrıca geçmesi lazımdi hepmi böylesin şiddeti nasıl Mthn83
Geçmiş olsun canım bende iyileşiyor um yavaştanÇok şiddetli regl ağrısı
Kolonya alkol değil mi be yaBir bardak suya 1 damla kolanya damlat sağlıkçı olarak değil deneyimlemis biri olarak söylüyorum
Bende aynısını yapmaya çalışıyorum. Ne zaman bıraksam kilo alıyorumCanım ben bu duruma bağımlılık olarak bakıyorum. Saat 21 den sonra yersem 1 kayısı bile başa sararım. Kendimi kosullandirdim. 4 ay oldu çok şükür iyi gidiyor.
Yani ilaç icmeden önce ağrin aşırı çok dayanilmayacak gibi mi oluyor? Agrini ilaclarla çok bastirmamani öneririm. Ayrıca aşırı ilaç kullanmassin mide böbrek açısından iyi değil heleki apranax filan ağır buscopan öneriyorum ben bana sorarsan içme derimGeçiyor ama 1 maks 2 saat sonra yine başlıyor ben yürüyüş yapmak istedim daha 10 dk olmuştu ki yine başladı şu an dayanabilir vaziyetteyim sadece artarsa diye endişeleniyorum sıcak su torbası falan yaptım