- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
Ç
Peki 3 ayda bu düzende kaç kg verdiniz?
çok güzel bi yaşam biçimi elde etmişsiniz ve söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.Çok doğru söylemiş canım. Yıllardır diyet yaparken hep şey kafasındaydım “58 kiloya düşeyim sonra istediği yiyeyim, bu hafta bir kilo verdim hemen hamburger sipariş edeyim “ mantığıyla ilerledim o yüzden verdiğim kilolar kalıcı olmadı. Diyeti hep bi ceza gibi sınırlandırıcı kötü bişey olarak gördüm. Ama 1 ocaktan beri kilo vermek diyet yapmak için değil ben sağlıklı yaşam biçimine geçtim artık güzel beslenicem kilo vermek te işin bonusu olacak diye baktım. Ben pcosluyum malesef ve pco nun tedavisi diyet ve spor başka çözümü yok. Ben de dedim kendi kendime ben iyileşme sürecindeyim kilo vermek için değil sağlığım için bu şekilde besleniyorum dedim ve 3 ayım dolmak üzere.. tabiki arada kaçamaklar yapıyorum, fast food, dışardan yemek tatlı vs yiyorum ama eskisi gibi değil. Bir kere yesem artık otomatikmen bi 4-5 gün düzgün beslenme ihtiyacı hissediyorum ve severek isteyerek öyle besleniyorum. En önemlisi de hem lezzetli hem diyete uygun sağlıklı tarifler besinler keşfetmiş olmam. Böylece hem tatlı hem tuzlu ihtiyacımı sağlıklı ürünlerden karşılıyorum eskisi gibi saçma sapan şeyler yememe gerek kalmıyor.
Geçen gün normal beslenmeni atmıştın kola dışında çokta sağlıksız beslenmiyorsun aslında. Yani sağlıklı beslenme rutinine alışmışsın sen bence. Stres yapma çok güzel bi yoldasın başaracağına inanıyorum inşallah diyetisyeninde faydalı olur bu yolda sana
Peki 3 ayda bu düzende kaç kg verdiniz?