- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
Şu ana kadar kilo bildirimi yapmadım canım cumartesi ilk bildirimi yapacağımAfiyet olsun canım Salı bildirimi yapmış mıydın kilo durumun nasıl kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu ana kadar kilo bildirimi yapmadım canım cumartesi ilk bildirimi yapacağımAfiyet olsun canım Salı bildirimi yapmış mıydın kilo durumun nasıl kuzum
İnşallah çok teşekkürler .Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah.
Daha nereye eriycen kız 54 kilo miss gibi bir kilo sen pasta böbrekte yüzmelisin ben senin dediklerini yapmalıyım zira 20 kilo fazlayim sendenBen ayni yemiyo icmiyo spor yapiyo eriyemiyo
Böbrek lazimDaha nereye eriycen kız 54 kilo miss gibi bir kilo sen pasta böbrekte yüzmelisin ben senin dediklerini yapmalıyım zira 20 kilo fazlayim senden
Allah mi soyletti 57.5 um hadi insallahDaha nereye eriycen kız 54 kilo miss gibi bir kilo sen pasta böbrekte yüzmelisin ben senin dediklerini yapmalıyım zira 20 kilo fazlayim senden
Simdiden g ecmis olsun kolaylikla atlatinYarın yokum tüm gün sabah eşimin hastane randevusu var,sonrada onun diş için doktora gideceğiz sıra onda bu sefer
çok geçmiş olsunYarın yokum tüm gün sabah eşimin hastane randevusu var,sonrada onun diş için doktora gideceğiz sıra onda bu sefer
Ben bunu da çok seviyorum ya nasıl bir sütlü tatlı canavarıysam
Eskiden benim belim de böyleydi ya maşallah canım daha ne kadar incelcen fıstık gibi olmuşsun artık sen
Geceyle sabah farki canim mumkunse sabah goruselim herkesleEskiden benim belim de böyleydi ya maşallah canım daha ne kadar incelcen fıstık gibi olmuşsun artık sen
Çok teşekkürler sağol,nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum da,kesin implantlık durum bence.Simdiden g ecmis olsun kolaylikla atlatin
Çok teşekkürler sağol,zor günler olacak kesin.çok geçmiş olsun
Ya o bende de oluyo da ne bakıyorsun sen ona şişkinlik o miden düzelince geçeceksen sabahki inceliğine baksanaGeceyle sabah farki canim mumkunse sabah goruselim herkesle
Taş gibisin bebegimmGeceyle sabah farki canim mumkunse sabah goruselim herkesle
Utanmadan atıyor bir de
Günaydın eküricim.Günaydınlar hanımlar
Sebzelere sonra da et reyonuna gel kuzum o sular yutar seniİyidir aşko pasta börek içinde yüzmeye devam sen napıyon
Normal tadımlık yersin tatlım . Bir yerlere gitme . Hayatın gerçekleriyle sınavın başarıyla geçecektir ben güveniyorum sana.Çarşamba davet
Perşembe davet
Cuma. Açlık
Cumartesi davet
Ben ne halt ediyim, nerelere gidiyim, artıları nasıl temizleyim
En iyisi bikaç gün ölü taklidi yapıyım