Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi seyirlerBaba serisine başladım. İzleyelim bakalım tekrar
Hiç bozmadın mı 1 kasımdan beri? Zaten insan uzun süre diyet yapınca artık eskisi gibi yiyemiyor. Kuzenim 2 ay diyet yapmıştı ödül olarak hamburger yemek istemiş (2 ay boyunca hamburger diye sayıklamıştı) yediği gün yarısını anca bitirmiş ve aşırı doluluk hissi olmuş ertesi gün baya az yemişti hala tok hissediyorum demişti. Bence artık eski iştahımıza dönmeyiz diye düşünüyorum tabi inşallah aminDaha iyi muz lokum ya ben sanki böyle kalorili birşey yiyince bütün diyetim gidecek aynı halime döncem gibi düşünüyorum korkuyorum pskolojik bence
Ben içine balık kaçmış bir koçum ya aşırı duygusal romantik pöfTeşekkür ederim ben de romantik degilimdir bir koç olarak iyi o zaman
İlk zamanlar 15gunde bir sevdigim birsey olursa 1 çatal yiyordum ama oturupta bir tatlı bir hamburger bir İskender yemisligim yok hamburger niyetim vardı işte 75 olayım yiyim 74olayim yiyim diye diye yemedim vicdanenHiç bozmadın mı 1 kasımdan beri? Zaten insan uzun süre diyet yapınca artık eskisi gibi yiyemiyor. Kuzenim 2 ay diyet yapmıştı ödül olarak hamburger yemek istemiş (2 ay boyunca hamburger diye sayıklamıştı) yediği gün yarısını anca bitirmiş ve aşırı doluluk hissi olmuş ertesi gün baya az yemişti hala tok hissediyorum demişti. Bence artık eski iştahımıza dönmeyiz diye düşünüyorum tabi inşallah amin
Ben içine balık kaçmış bir koçum ya aşırı duygusal romantik pöf
Afiyet olsun canım Liste mükemmel uygulayan harikaİyi akşamlar
12.03.2024
Sabah 12:00 gibi 4 yk yoğurt, 1 yk chia tohumu,2 dilim ananas,1 tutam kırmızı meyve
Ara 14:00 2 dilim ananas,20 gr badem
2.ara 16:00 20 gr badem,sütlü filtre kahve,40 gr leblebi (bunu ben ekledim hiç doymadım hiç)
Akşam 20:00 200 gr ızgara tavuk,göbek salata
Su 2.5 lt
3166 adım (pek yapamadım halsizdim)
Elhan Mthn83 Cordelia
Afiyet olsun canım14:30
Yoğurtlu meyve salatası ( muz, ananas, çakmaktaşı)
18:30
2 tane tako ( köz patlıcan, kapya, mısır, turşu, mantar, kaşar)
Bikaç kaşık mercimek çorbası
1 süt dilimi
19:30
2 lokma ramazan pidesi ( komşum yapmış, çok ısrar etti tadına bak diye)
1 hurma
1,5 lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Elhan Mthn83
Afiyet olsun canımİyi geceler
Menüm(oruç tutmadım bugün dün oruçluyken fenalaşınca bugün tutmadım)
Sabah 9.30
2 yumurta ve 1 patatesli yumurtanın yarısı
Domates
2 zeytin
2 çatalın ucuyla peynir
12.00
Filtre kahve
3 kare çikolata
15.30
2 dilim elma
19.30
1 kase mercimek çorbası
Ramazan pidesi 2 senedir yemiyordum o yüzden biraz kaçtı
Salata
Su 1.5 lt anca
500 ml bitki çayı
Elhan
serap911
Ben ona boşa mi kiziyom benle ugrasacak firsatlari aliyom elindenMthn83 anca bana desin sağa sola bakma, düzgün git gel diye
Ben koc yukselen başak.. basakta romantik degil sanirimHiç bozmadın mı 1 kasımdan beri? Zaten insan uzun süre diyet yapınca artık eskisi gibi yiyemiyor. Kuzenim 2 ay diyet yapmıştı ödül olarak hamburger yemek istemiş (2 ay boyunca hamburger diye sayıklamıştı) yediği gün yarısını anca bitirmiş ve aşırı doluluk hissi olmuş ertesi gün baya az yemişti hala tok hissediyorum demişti. Bence artık eski iştahımıza dönmeyiz diye düşünüyorum tabi inşallah amin
Ben içine balık kaçmış bir koçum ya aşırı duygusal romantik pöf
Amin sağol canımAfiyet olsun Allah kabul etsin
Mesajı atlamışım kusura bakmayın bir daha ki sefere dikkat edicem.Hazırlık döneminde ben ve Cordelia kaptanimi , takımlara girdiğinde ek olarak kaptanini eklersin canım.
Vay vay halka tatlı tencere dibim kara benimki daha da kara12 Mart
Sahur 01.00 Kırmızı meyveli smoothie
19.09 Bir kepçe domates çorbası, üç köfte , bir kaşık pilav , salata , bir parça pide iki lokmaydi
Bir orta boy muz , bir halka tatlı
Bir litre kadar su
serap911
Himm o zaman hiç bakmayayim demiiiHiç merak etme
Ben girdim baktım, dibim düştü