- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah bir mucize olur çünkü bu haftaki hedefim 67 ydi bu haftada olmasa beni burdan kovunAfiyet olsun lavişim. Tatlılar biraz sıkıntı bir gunde hallolur mu bilmiyorum ama perşembeye kadar başka tatlı yemezsen normale dönersin. Herkesin bünyesi farklı belki de sıfır sıkıntı ilerlersin kim bilir
Vallahi bende hedefim tutmassa kovalayacak lar arasındayımAmin inşallah bir mucize olur çünkü bu haftaki hedefim 67 ydi bu haftada olmasa beni burdan kovun
Günaydın canımGunaydinlarrr
Aha ben iste 2 saat uyumuşum mideden dolayi....Selamlar herkese bi mide ağrısı uyutmadi gece dokunacak bir şey de yemedim ama
Saol canımAfiyet olsun
SendemiiiAha ben iste 2 saat uyumuşum mideden dolayi....
Çıtırlar gözüktü
Selamlar herkese bi mide ağrısı uyutmadi gece dokunacak bir şey de yemedim ama
geçmiş olsun kızlarAha ben iste 2 saat uyumuşum mideden dolayi....
Tam isabet küçük oğlum komsumuzu soruyor bize gelsin nerde gelmedi, ama çok eksilme yok kaptan spor yapamıyorum ondan sanırımAfiyet olsun canım Kuruyemişsiz , çiğkoftesiz bir menü a bir de komşular yok hic abartmıyorum di mi
Ibiza neydi
İyidir aşko pasta börek içinde yüzmeye devam sen napıyonNapiyon kiz kisirci borekci kurabiyeci tatlici
İnşallah canım afiyet olsun ibiza nedir
Ben ayni yemiyo icmiyo spor yapiyo eriyemiyoİyidir aşko pasta börek içinde yüzmeye devam sen napıyon
E ben bunu 20 sene once yapiyordum biskuvili sarma tatlisi diyorduk ibiza neymis