Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben iyi arkadaş olduğumuzu zannediyordum canım, bir anda beni dışlayıp aslında arkadaş bile olmadığını zannettiğim kişilerle tuhaf hallere girdim. Sakın yanlış anlama isteyen istediğiyle dilediğini yapabilir ama ben kendimi aptal gibi hissettim, yalnızlığımı falan farkettim. Kısaca böyle özetleyebilirim, diğer arkadaşları konuyla daha fazla da sıkmak istemiyorum. Çok şükür üzüntüm falan da geçip gitti. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Biz sıkılmayız merakla takip ediyoruz🙈
 
Belediyenin çok güzel kütüphanesi var ama yakınlarda değil.
Hatta küçük çocuklar için bile var çocuklara özel 😍
Ayy ne güzel, keşke yakın olsaymış. Belki yine de gidersiniz, çocuklarımız da bizim gibi kütüphane görmeli bence. Ben oğlumu hiç götürmedim mesela.
 
her şey çok güzel canım, afiyet olsun. Maşallah çok istikrarlısın.

Afiyet olsun canım, süper menü.

Afiyet olsun canım, menün güzel, pasta çok olmamış. Adımların harika.

Afiyet olsun, güzel menü.

Afiyet olsun canım, gayet güzel menü.

Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş.

Afiyet olsun, su haricinde güzel menü.
Teşekkürler canm 🥰
 
Hayırlı cumalar fezocum. :KK200:
Sağlıklı çok güzel günlerin olsun. :dua:
1709928565516.png
 
Biz sıkılmayız merakla takip ediyoruz🙈
Bundan sonra olacak tek şu canım. Sen değiştin. bir şey mi var falan diyecek, ben de Allah ne verdiyse dökeceğim eteğimdeki taşları, içime dert olacağına ona yük olsun. Tersim pistir biraz, bakalım kahramanımızın başına ilerleyen bölümlerde neler gelecek :KK70:

Kızlar yaa nolur beni yanlış tanımayın, ufacık bir şeyi ne kadar büyütmüş demeyin. Aslında büyütmüyorum da, sadece eskisi gibi davranmayacağım olacak bitecek. Dün de o paylaştığım sözü görünce cuk diye oturdu, ondan paylaştım, sonra da anlatmak ihtiyacı hissettim sizler merak edince. Yoksa şükürler olsun modu çabuk değişen, uzun süre bir şeye kafayı takmayan biriyim, hatta kocamın deyimiyle gamsızım ben :KK70:
 
X