- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Keşke herkes gelebilse zayıflayınca böyle çıtır çıtır gezip kız günü yapabilsek size pastalar börekler yapsam ElhanBeni niye çağırmadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke herkes gelebilse zayıflayınca böyle çıtır çıtır gezip kız günü yapabilsek size pastalar börekler yapsam ElhanBeni niye çağırmadın
Tamam tam takip edemedim mevzuyu kafam karıştı anladım şimdi. O zaman üzülme kırmızı kaptanım sara_28Art niyet yoktur da alinganligim var biraz belkide
Sana özel olabilirim canım
İnşallah
1 kg artıdayım
Diyet pasta börek yap bize beyb. İnşallah görüşürüz. Sayfaların şenlikleri toplantıları falan oluyor belki KK da öyle bir şey yapar mı acabaKeşke herkes gelebilse zayıflayınca böyle çıtır çıtır gezip kız günü yapabilsek size pastalar börekler yapsam Elhan
kıyma ve bulgur pirinçMasal tadında
Günaydın güzellik.
Aklım etli biber dolmalarinda kaldı. Sirf etli miydi
Yok yok istediğimiz kiloya inip hiç korkmadan istediğimizi yedigimiz bir gün olsun isterim keşke yapsa ben katılırım valla alırım tatlilarimi gelirimDiyet pasta börek yap bize beyb. İnşallah görüşürüz. Sayfaların şenlikleri toplantıları falan oluyor belki KK da öyle bir şey yapar mı acaba
1 güncükten birşey olmaz galibaGidenleri geri getirmek istiyorsun galiba
Sağol kaptanım
İnşallah herkes için diliyorum inşallah hepimiz çok güzel kilolar veririzHelal olsun inş cumartesi çok güzel eksiler görürsün
Canım genel olarak zayıf kalmanın formülünü bulmak gerekiyor Çünkü en büyük sıkıntıyı burada yaşadığım için zayıfladığımızda yemek börek dendiği zaman direkt tekrqr eski kiloma dönecekmişim gibi geliyor bana. Kendimi kaybetmemeyiöğrenmeliyim. bir öğünde bir günde bırakıp sağlıklı beslenmeye devam etmeyi öğrenmeliyim. Bunu başarınca tatlılar börekler yenecek tabi1 güncükten birşey olmaz galiba
Doğru evet aslında bize kilo aldıran 1 tane börek poğaça değil birkaç tane poğaça. Zayifladiktan sonra eğer ipin ucunu kacirirsak yine eski döngüye gireriz zaten insan istese de eskisi gibi yiyemiyor vicdan azabı çekiyor yiyinceCanım genel olarak zayıf kalmanın formülünü bulmak gerekiyor Çünkü en büyük sıkıntıyı burada yaşadığım için zayıfladığımızda yemek börek dendiği zaman direkt tekrqr eski kiloma dönecekmişim gibi geliyor bana. Kendimi kaybetmemeyiöğrenmeliyim. bir öğünde bir günde bırakıp sağlıklı beslenmeye devam etmeyi öğrenmeliyim. Bunu başarınca tatlılar börekler yenecek tabi
Sağlık fışkırıyor menüden süper olmuş tatlım afiyet olsun şifa olsun20 Şubat Menü
10.00 Dört sunta, çay
12.30 Havuç , pancar , elma, limon , salatalik smoothie
13.00 Kahve
16.00 Bir mandalina
18.00 Yarım porsiyon hamsi , salata , bir kepçe mercimek çorbası
İki litre su
Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun tatlımSabah yok:
Aksam : Eminönün de balık ekmek
Ara yok.
Su 1 litre filan ama içicem
Cordelia Elhan Ceeeeeeeeeeee
Ama akşam tahıl grubu yemedim yine de çok muDört dilim ekmegi, on zeytini biraz azaltalim tatlım. Diğerleri harika
Afiyet olsun.
Daha c.tesiye çok var toparlarsınbenim bugün diyete uygun olmadı farkındayım. 2 gündür dağıldım iyice. oysaki bu hafta 87 yi görmek istiyordum
Aslında baya oldu böyle şekerli şeyler yemeyeli çikolata vs ama bi kaç gündür grip oldum diye mi acayip bir istek oluşuyor yada çocuklar ben hastayım diye moralim bozuluyor anlamadım evet bende bunu düşündüm keşke en azından fıstık ezmesi vs olsaydı dedim onu sürerdim Bayada pişman oldum zaten ekmeğin bi kısmını yemedim vicdan yaptım emeklerimeAfiyet olsun canım Canının aşiri tatlı isteme zamanlarında kendine sağlıklı bir alternatif bulmalısın canım. Bir seferlik bir şey olmaz belki ama sonrası için evde hurma, dut kurusu, kuru üzüm, kuru incir bulundurabilirsin. Rafine şekerden daha masum olduğunu düşünüyorum.
Kek pilav turşu fındık fıstık badem Ağlarım amaCeeeeeeeeeeee Elhan
20 Şubat 2024 Salı
sabah 10.30
1 dilim kek, filtre kahve
öğlen 12.10
asrın tandırı lavaşı içinde 3 köfte, domates, biber
1 ince dilim kek
ara 14.30
15 fındık fıstık badem
ara 16.00
2-3 yk ev yoğurdu içine 2 yk granola ve tarçın
akşam 19.10
1 tavuk but, 4-5 yk mantarlı pilav, 1 kase cacık, pişmiş acıbiber turşusu
gün içinde 2 kupa yeşil çay
şimdi siyah oolong çayı içiyorum.
1,5 lt su
Merhaba, yeni gördüm buraya atmam gerekiyor katılım formunu ?