- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Regl olmanın faydalarıSerap görmüyorum di mi
Tebrikler bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl olmanın faydalarıSerap görmüyorum di mi
Tebrikler bitanem
Hafta içi kontrollü ilerle kuzum. Sebzeyi artır , karbonhidrata hiç yaklasma
Darısı casminimin başınaRegl olmanın faydaları
İlk sayfadaki katılım formumuzu doldurmadiysan bakar mısın kısa bir tanismamiz olsun.hoşbuldum canım
Amin dünyanın en kötü şeyi hadi fizikseli geçtim pskolojik olarak çok kötü etkiliyor insanıDarısı casminimin başına
Tebrik ederim ödem deyip moralini bozma ödem büyük dertCumartesi: 76.65
Bugün: 75.24
Fark - 1.400 Gr
Ama bunun 1 kilosu ödem
Elhan Cordelia Zayif bir Dombili
Evet,Tebrik ederim ödem deyip moralini bozma ödem büyük dert
inşallaahhhErken gelecek öyle görünüyor.
amiinnnDarısı casminimin başına
Yok kuzum dünyanın annelere verdiği bir lütuf diyelim. Sıkıntılı bir süreç ama temizleniyoruz ayrıca kilo verme sürecindeysek ödem mödemi de alıp gidiyor beraberinde. Biyolojik saat tık tık iyi böyle. Olmayınca daha kötü.Amin dünyanın en kötü şeyi hadi fizikseli geçtim pskolojik olarak çok kötü etkiliyor insanı
Ben hala iyileşemedim canım ya dıyet falan hak getire toparlanmaya calısıyom hatta yazmıstım bu hafta olmaz benden dıye ama gözden kaçmış en asndan sabit gelmeye çalışırım c.tesıyeCanlarım,
Cordelia Elhan @60kiloyum @sara_28 @Lavinia_98 @Beth18 @74FRIDA @-Murphy- @Papatyamaviss @Nergis 35 @Busra196 @Efenin_Annesi sibel_84 HuzuRRR @arwengsd @s i d e l y a Ysmnondr @zeyneppk Tutku44 @ZincirKirma @Mannnolllyammmm
Nasıl gidiyor kızlar? Eminim çok iyidir Bugün yine menümüze suyumuza sporumuza odaklanıp harikalar yaratıyoruzSeviyorum sizi
Dün menü spor paylaşımı yapmayan arkadaşlarımdan bugün göndermelerini rica ediyorum.
Çok sağol saracım.aynen canım iyi olmana sevindim
bende diyetisyene başladım yine şimdilik iyi gidiyor bakalım
Eksik yazmışım regl olmamak gecikmesi vs yoksa tabiki mucize gibiYok kuzum dünyanın annelere verdiği bir lütuf diyelim. Sıkıntılı bir süreç ama temizleniyoruz ayrıca kilo verme sürecindeysek ödem mödemi de alıp gidiyor beraberinde. Biyolojik saat tık tık iyi böyle. Olmayınca daha kötü.
Geçmiş olsun canımBen hala iyileşemedim canım ya dıyet falan hak getire toparlanmaya calısıyom hatta yazmıstım bu hafta olmaz benden dıye ama gözden kaçmış en asndan sabit gelmeye çalışırım c.tesıye
Çok teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun canım
Ay evetTebrikler canım -500 yazmışsın tatlım farketmedin sanırım kuzum -600 fark