- 16 Mart 2008
- 45.524
- 221.444
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canm suyu çok içmiyorum unutuyorum genelde,bugünlerde içmeye başladım idrar yolu enfeksiyonu var mecburen arttirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canm suyu çok içmiyorum unutuyorum genelde,bugünlerde içmeye başladım idrar yolu enfeksiyonu var mecburen arttirdim
var malesef ama ondan olmadı yürüken burktum nasıl olduğunu bende anlamadım şiş vaziyette kırık çıkık yok ama bir kaç gün daha spor yapamam sanırım çünkü yürükende acıyorGeçmiş olsun Saracim. Ayakkabısız spor yapmamak lazım. Var mı öyle bir durum
maşallah tatlıma menülerden belliydi zaten daim olsun kuzum
Geçmiş olsun tatlım Cumartesiye güzel eksilere inşallahHayırlı günler. Rahatsızım birkaç gündür ugrayamadim. Herkes iyidir umarım
Kilomu bildireyim daha sonra menülerimi de yazacağım
Cumartesi 64.40
Bugün 64.55
Fark +150 Gr
Elhan Ceeeeeeeeeeee Cordelia
Geçmiş olsun canım aman dikkat et çift rakama az kaldıayak başparmağımı sakatladım kaç gündür spor yapamıyorum spor yapsam bugün 99 u görürdüm diye tahmin ediyorum ama cumartesiye 99 gelir diye düşünüyorum bakalım
Tebrikler bitanem Parmağın iyileşsin inşallah cumartesiye 90' lardasin .
Serap görmüyorum di miCumartesi: 76.65
Bugün: 75.24
Fark - 1.400 Gr
Ama bunun 1 kilosu ödem
Elhan Cordelia Zayif bir Dombili
teşekkür ederim kaptanımTebrikler bitanem Parmağın iyileşsin inşallah cumartesiye 90' lardasin .
Kasların incinmiş. Bir anda oluyor zaten.var malesef ama ondan olmadı yürüken burktum nasıl olduğunu bende anlamadım şiş vaziyette kırık çıkık yok ama bir kaç gün daha spor yapamam sanırım çünkü yürükende acıyor
Tebrikler Akrep.Cuma 67,5
Bugün 68,3
Fark -0,8
Neden böyle oldu anlamadım. Dünde açlık yapmıştım üstelik. Az önce yemeye başladım.
Gider umarım.
Elhan Zayif bir Dombili
olabilir canım görünmez kaza dedikleri bu olsa gerekKasların incinmiş. Bir anda oluyor zaten.
Masal tadında
Merhaba Lesliecim.
Hoşbuldum canımm
hoşbuldum canımMerhaba Lesliecim.
Hoş geldin
inşallah canımmSebepsiz gelen sebepsiz gider casminim.
Böyle şeyleri çoğumuz yaşadık. Cumartesiye kadar normal düzenine devam et inşallah eksiye dönersin.
çok geçmiş olsun canımayak başparmağımı sakatladım kaç gündür spor yapamıyorum spor yapsam bugün 99 u görürdüm diye tahmin ediyorum ama cumartesiye 99 gelir diye düşünüyorum bakalım
Afiyet olsun canımSelamlar iki gündür yoğundum annemler geldi yatılı kaldı
Hemn dünkü menümü yazayım 19 Şubat menü
Sabah kahvaltısı 10
Bir dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Küçük kase yoğurt
İki banmalik tahin pekmez
Akşam yemeği 7
Bir tabak frinda sebzeli tavuk
2yk pirinç pilavı
2 bardak ayran
Salata
Çay yanina çok az fıstık 10 a yakın
Yarım portakal
Elhan Cordelia Zayif bir Dombili
Bu hafta hiç spor yürüyüş yapamadım
Geçmiş olsun canımayak başparmağımı sakatladım kaç gündür spor yapamıyorum spor yapsam bugün 99 u görürdüm diye tahmin ediyorum ama cumartesiye 99 gelir diye düşünüyorum bakalım
Erken gelecek öyle görünüyor.inşallah canımm
ödem desem daha 7 günüm var özel günüme ama erken mi gelecek acaba, umarım ondandır
çok geçmiş olsun canım
TeşekkürlerAfiyet olsun canım