- 31 Ekim 2013
- 20.740
- 67.992
- 40
çok çok geçmiş olsun kaptanımmGünaydın hanım hayırlı sabahlar iki gündür serum yiyorum ödem yaptı iyice hasta olunca biraz yemeyide artırdım bide uykusuzluk derken bugünkü tartıdan çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok geçmiş olsun kaptanımmGünaydın hanım hayırlı sabahlar iki gündür serum yiyorum ödem yaptı iyice hasta olunca biraz yemeyide artırdım bide uykusuzluk derken bugünkü tartıdan çok korkuyorum
Sebepsiz gelen sebepsiz gider casminim.bildirimim içler acısı, hiçbir bahanem de yok ama yemedim de neden bu kadar artıyım bilmiyorum
cumartesi: 59,05
bugün: 60.65
fark: +1,6
Elhan
Cordelia
Zayif bir Dombili
aynen canım iyi olmana sevindimBende iyiyim sağol epeydir denk gelemedik hiç seninlede.
Tebrikler fidacim.
Süper tebrikler canım
Eksin artarak devam etsin inşallah
Gözün aydın bitanem
Merhaba Lesliecim.merhaba kızlar ben yeni geldim dün başladım aralıklı oruca sabah tartıldım
salı:73.oo kg
geçmiş olsun canımHayırlı günler. Rahatsızım birkaç gündür ugrayamadim. Herkes iyidir umarım
Kilomu bildireyim daha sonra menülerimi de yazacağım
Cumartesi 64.40
Bugün 64.55
Fark +150 Gr
Elhan Ceeeeeeeeeeee Cordelia
Geçmiş olsun Saracim. Ayakkabısız spor yapmamak lazım. Var mı öyle bir durumayak başparmağımı sakatladım kaç gündür spor yapamıyorum spor yapsam bugün 99 u görürdüm diye tahmin ediyorum ama cumartesiye 99 gelir diye düşünüyorum bakalım
geçmiş olsun canımGünaydın hanım hayırlı sabahlar iki gündür serum yiyorum ödem yaptı iyice hasta olunca biraz yemeyide artırdım bide uykusuzluk derken bugünkü tartıdan çok korkuyorum
Teşekkürler canm suyu çok içmiyorum unutuyorum genelde,bugünlerde içmeye başladım idrar yolu enfeksiyonu var mecburen arttirdimafiyet olsun canım su tüketiimin nasıl
Canım sidoşum bir an önce sağlığına kavusmani dilerim. Geçmiş olsun. En son menünü paylaş yorma kendini.Hayırlı günler. Rahatsızım birkaç gündür ugrayamadim. Herkes iyidir umarım
Kilomu bildireyim daha sonra menülerimi de yazacağım
Cumartesi 64.40
Bugün 64.55
Fark +150 Gr
Elhan Ceeeeeeeeeeee Cordelia