- 16 Mart 2008
- 45.513
- 221.390
Ücretsiz.Ücretli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ücretsiz.Ücretli mi?
Üyeliğin hayırlı olsun kuşum. Kilo verme sürecinde vücudunu iyi tanıyacaksin neyin yarayıp yaramadığını daha iyi göreceksin. Zayıflama formülü aslında çok basit. Karbonhidrati hayatından çıkarıp sağlıklı karbonhidratlarla yola devam edersen çok kolay kilo vereceksin. Sağlıklı bir kahvaltı sonrasında sebze protein içeren öğünler , yeterli su biraz hareket gerisi gelecek canım.Günaydınn herkese hayırlı sabahlar
Aa anladım inşallah canım ama daha ilk günden kalbim çok ısındı hepinize
Çok teşekkür ederim canım, çok güzelmiş gerçekten, önümüzdeki haftasonu hazırlık yapıp dolaba atabilirim bu menüyü, akşamdan pişirir yanıma alırım. Eşim için de iyi olur o da öğlenleri yanında götürüyor yemekleri, bu vesileyle o da diyete başlamış olur
Dün çocuğu uyuturken ben de uyumuşum
Dün kahvaltı ve öğlen yemeği yemedim, akşam 2 kase çorba yarım tabak kadar da patates salatası yedim.
Bugün de öğlen için yanıma sütlü muzlu yulaf alacağım, dersim sabah olduğu için kahvaltı yapamayacağım muhtemelen çünkü.
Sabah tartıldım tam olarak 89,55 kg gelmiş bulunmaktayım..
Tebrikler canımBu kadar kısa bir sürede müthiş
Diyetisyene yeni başladım ya onun etkisi bence canım umarım böyle gider kilolarTebrikler canımBu kadar kısa bir sürede müthiş
İnşallah canım daim olsunDiyetisyene yeni başladım ya onun etkisi bence canım umarım böyle gider kilolar
Bu devirde böyle çocuk olmakta insan olmakta zor biliyorsunHharrıkka bir çocuk muş demmeki tebrik ederim buna sevinin çünkü aksi insanı çok yoruyor
Tebrikler canımCumartesi 84.50
Salı 84.25
Fark -0.250
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Valla su içme azdi dün ondan bakalim Cumartesiye kadar büyük fark bekliyorum
Şubat sonu hedefim 83.00 Mthn83 söylemiş miydim
Bu hafta hazırlığa alalım seni. Takım ve senin için daha iyi olacak. Cumartesiden sonra takımdan cikilmiyor kural gereği ama seninki istisna olsun. Cumartesi bildiriminle seçmelere katılırsın olur mu? Regl dönemini arkadaşlar hep yaşıyor sıkıntı etme.İyi geceler değerli arkadaşlarım
Kusura bakmayın regl henüz bitmedigi için tartı bildirimi yapamadım
Kaloriyi azaltmaya çalıştım
Sabah kaşarlı tost ayran
İkindide tek öğün sadece çiğ köfte
Akşam tatlı 2 dilim ekler bu kadar
Yürüyüş 6000adim 3-4kat inip çıkma
Su 2lt içtim hemen hemen durumlar bu şekilde
Desteğiniz için ayrıca tşk ederim inşallah daha iyi olacak.
Tebrikler canım
Geçmiş olsunGünaydın hanım hayırlı sabahlar iki gündür serum yiyorum ödem yaptı iyice hasta olunca biraz yemeyide artırdım bide uykusuzluk derken bugünkü tartıdan çok korkuyorum
Kuzum gizli şeker olmasın ?Dün yatana kadar 5 lt su içtim resmen ondan sanırım kaptanım şimdi yine yarım.litre su içtim
Rabbim korusun minik meleği, evet kırılır çünkü kırmaya çekinir böyle kucaklamak istedimBu devirde böyle çocuk olmakta insan olmakta zor biliyorsun
Öğretmenleri bile günümüzün normal dediği cocuklardan değil. Kurallara uyan saygılı bir çocuk diyor. Çok kırılıyor kalbi o yüzden
Valla yalan yok 4 adet yedim pirinci azdı ama bulgurluydu.Hoşgeldin canım
Etli biber dolması kaç tane bacımmmm Afiyet olsun tatlım
Unsuz kurabiyeleri yaptın mı canım hala bekliyorum
mükemmmelllll bayıldım afiyet olsun kuzum