- 2 Kasım 2013
- 9.729
- 53.317
Ben bunu siyez unlu yaptırdım tadı efsane oldu bu aslında evdede yapılıp işe götürülecek bir menüü mücver gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten yarını düşünüyorumBenimde midem bir hoş bir eksiklik var bir tek yarın Salı olduğunu biliyorum
Ben netten baktim simdi de onermemislee bunu üç harflileri cekiyormus nasil oluyor yaa
O vakit kurutma daha mühimAslında ben tam o sırada çok istediğim kurutmalı çamaşır makinesini gösteriyordum (biraz tuzlu ) onu boşver bu daha önemli bak dedi aklıma soktu
Hiç bir şey yok bende böyle sağlıklı tabaklar hazırlayan bir sayfada gördüm nasıl tutacak diye tereddüt ettim ama tutuyor normal kırmızı mercimek su pişince içine baharat ekleyip yuvarladım üstüne de yoğurt dökünce mantı gibi oldu ben sevdimMercimek köftesi de neler var canım? Kıvamını nasıl ayarladım?
Bazende böyle şeyleri alıyoruz heves ettiğimiz gibi kullanamıyoruz. Spor salonuna gitsen seni daha iyi motive etmez miKızlar eşim koridor da 4 döneceğine alalım da olduğun yerde yürü dedi şunu gösterdi. Ne dersiniz ?
Ne güzel yakınındaysa harika olurBazende böyle şeyleri alıyoruz heves ettiğimiz gibi kullanamıyoruz. Spor salonuna gitsen seni daha iyi motive etmez mi
Bizim mahallede kültür bakanlığı bir spor salonu yapıyor inanılmaz güzel yani güzel olduğu belli kocamanbitmek üzere kesin seçim öncesi açacaklar bugün bahçesinde bayanları gördüm gidip bir sorucam kayıt filanmı almaya başladınız diyeceğim
Azmine hayran kaldim canim tebrik ederimKumsalım şöyle düşün ne yaparsan senin için kendin için ne istediğini neden istediğini düşün yaşa seni gaza getirecek neyse ben eski kocamin bir lafı ile yemek yemeyi bitirdim kafamda ve hep şey dedim tadını bilmiyor değilim birgün önce olduğumda gene yerim çünkü bende az kavramı yok bir dilim tadım yok dibini gorurum hep ondan ben hep omad uzun oruç aralikli oruç ile gittim 13 kasımda ağlayacak bu gruba girmiştim 74 kilo ile neredeyse 3 ay oldu ki 1 ayi yoktum(o lafı edeni boşayıp geldim ) 13 kg verdim herkes bayılarak bakıyor giydiğim yakisiyor aynalardan kaçmıyor un dışarı çıkmaktan keyif alıyorum ki daha istediğim kilo gelmedim ama başladımmmm ve kaçamak bir gün de hafta da olsa bırakmadım gene başladım kaldığım yerden aman dedim bir öğün yedim ama ertesi gün yeni bir gün dedim ve başladım sende yapabilirsinnnnn biz birlikte yapıyoruz ve yapacağız
Sen beni spor yaparken yürürken görsen var yaa başımdan boynumdan aşağı şakır şakır terliyorum biraz rahat bir insanım herhalde yada dışarıda arkadaşlarımla, veya spor salonu beni daha çok motive ediyorNe güzel yakınındaysa harika olur
Ben spor salonunda sürekli üstünü başını çekiştiren birine dönüşüyorum ki hiç sevmem çekiştirmeyi.
Evde rahat rahat takılıyorum ama 80 lere inersem zumba istiyorum o zaman bakabilirim
Bizimkinde ekmek börek tepsi borcam kendime minik pisey bisirmek istesem bir suru engel aşmam gerek supriz tatlarla karsilasirsam diye korkuyorumAy halı ile montla çıkardı
Benimkindede ekstra borcam var
Eşim beni çekmiyor dedi rahat olun... 3 harfli ismiBen netten baktim simdi de onermemislee bunu üç harflileri cekiyormus nasil oluyor yaa
Kaynagindan netlestirsik olayiEşim beni çekmiyor dedi rahat olun... 3 harfli ismi
Çok tuzlu mu yedin turşu vs ya da çok spor mu yaptınbugün 4 lt su içtim hala doymadım suya niye böyle oldum bugün ya