- 23 Haziran 2019
- 8.789
- 38.303
Tamam canım ailecek biz de meraktayızKan tahlili sonuçlarını bende merak etmeye başladım sonuçlar ne zaman çıkacak çıkınca paylaşırsan ve beni etiketlersen sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ailecek biz de meraktayızKan tahlili sonuçlarını bende merak etmeye başladım sonuçlar ne zaman çıkacak çıkınca paylaşırsan ve beni etiketlersen sevinirim
Eğer açık havada yuruyemiyorsan süper bir fikirKızlar eşim koridor da 4 döneceğine alalım da olduğun yerde yürü dedi şunu gösterdi. Ne dersiniz ?
Bu hatunun yaptığının aynısını yaptım tatlışım. Enfes oldu. Yoğurt , zeytinyağı, su , maya , tuz hepsi bu.
HarikasınTamam Çarşamba günü yaparım bunu tarif sayfasında da paylaşırım
Afiyet olsun canım mis gibiCeeeeeeeeeeee Elhan
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta peynir ceviz kuru kayısı incir birer tane
Ara kahve ceviz 3-4 tane
Ara 16.00
Bi kase haşlanmış yoğurtlu kabak
Akşam 19.00
Bi kase haşlanmış yoğurtlu kabak
Salata
Ara Ceviz
Bugun BİM’den kavrulmuş cıtır ceviz gibi bişey aldım yiyip durdum ondan o yuzden bol cevizli bi gün dü haftasonunu dengeleyım dıyede kabak günü yaptım bugun dengeler inşallah
Ağanın eli tutulmaz derim.Kızlar eşim koridor da 4 döneceğine alalım da olduğun yerde yürü dedi şunu gösterdi. Ne dersiniz ?
Dışarda neden yürümüyosun canım yakınlarda park yürüyüş alanı vs yok mu? Ya da spor salonu orda koşu bandı oluyor. Evde koyacak yerin varsa eve de alabilirsin tabiKızlar eşim koridor da 4 döneceğine alalım da olduğun yerde yürü dedi şunu gösterdi. Ne dersiniz ?
Daha iyi geleceğinden adım gibi eminimİyi akşamlar
19.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:30 4 yk yulaf,yarım ölçek protein tozu,1 yk dut kurusu,2 ceviz
Ara 16:00 250 ml kurşun geçirmez kahve,20 gr sarı leblebi
Akşam 20:00 Eşim getirmiş 3 yane küçük sıkım mercimek köftesi,kıvırcık salata,1 yk zeytinyağ bol limon
Bugün içemedim şimdi sütlü filtre kahve içiyorum
Yarın cordi nin listesine başlıyorum.
Su 2.5 lt
5981 adım
Elhan @deli bir dombili Cordelia
Akşam yemeğinden sonra niyet ediyoruzAkşam yemeği sonrası mı niyetleniliyor bir saati var mı önerilen ? Kendine göre mi niyetleniyorsun?
Afiyet olsun Lenacim.İyi akşamlar
19.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:30 4 yk yulaf,yarım ölçek protein tozu,1 yk dut kurusu,2 ceviz
Ara 16:00 250 ml kurşun geçirmez kahve,20 gr sarı leblebi
Akşam 20:00 Eşim getirmiş 3 yane küçük sıkım mercimek köftesi,kıvırcık salata,1 yk zeytinyağ bol limon
Bugün içemedim şimdi sütlü filtre kahve içiyorum
Yarın cordi nin listesine başlıyorum.
Su 2.5 lt
5981 adım
Elhan @deli bir dombili Cordelia
Nasil oluyo buOcağa biraz tuz gezdir kuzum. Kendine de Ayetel Kürsi oku. Allah kem gözlerden korusun.
Bromelain magnezyum cinko potasyum gibi minerallerinize sıkıntı cikarmaz insallahAfiyet olsun Lenacim.
Üç mercimekli köfte iyi davransın sana Bence bir tane bromelian iç .
Pek yürüyüş alanı yok ama dışarı çıkıp yürümek istesem yürürüm aslında ben dışarı çıkmayı istemiyorum evde dolaşıyorumDışarda neden yürümüyosun canım yakınlarda park yürüyüş alanı vs yok mu? Ya da spor salonu orda koşu bandı oluyor. Evde koyacak yerin varsa eve de alabilirsin tabi
Aaa yürümeye başlamışsınKk için mi opera kullanıyorsunız? Ben bilmiyorum normal Google den giriyorum hep.
Aaa ne demişlerdi ki? Geçmiş olsun canım.
O tuz nasıl olayı nasıl oluyor abla ya duydum da hiç yapmadım.
Sen bir degisim yakalayıp cikma planlari yapiyorsun galiba protein tozuna ara vermeni siddetle öneririmPek yürüyüş alanı yok ama dışarı çıkıp yürümek istesem yürürüm aslında ben dışarı çıkmayı istemiyorum evde dolaşıyorum
BendeAcıktım ben
Nazara karşı bir tür önlem...Tuz ateşte çatır çatır yanacak kuzum. Parmaklarınin ucuyla varsa kaya tuzunu ateşin üzerinde gezdiriyorsun niyetini kalbinden geçirerek.Nasil oluyo bu
Benimde midem bir hoş bir eksiklik var bir tek yarın Salı olduğunu biliyorum
Harika uyumaya çalışAcıktım ben