- 23 Haziran 2019
- 8.789
- 38.305
Ay bana iyi gelmiyor olabilir mi acaba protein tozu ay bırakıyorum hemenSen bir degisim yakalayıp cikma planlari yapiyorsun galiba protein tozuna ara vermeni siddetle öneririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bana iyi gelmiyor olabilir mi acaba protein tozu ay bırakıyorum hemenSen bir degisim yakalayıp cikma planlari yapiyorsun galiba protein tozuna ara vermeni siddetle öneririm
Çok iyi benceKızlar eşim koridor da 4 döneceğine alalım da olduğun yerde yürü dedi şunu gösterdi. Ne dersiniz ?
Afiyet olsun tatlım. Çok güzel bir menü.19 Şubat menüm
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Kahvaltı klasik 12:00 de : 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin, peynir, domates salatalık roka 2 dilim siyez ekmeği
Ara: saat 16:00 yarım ayva, 2 adet hurma
Akşam 19:00 bir tabak yumurtalı ıspanak, bir dilim siyez ekmeği
Bugün gelemedim biraz yoğunluk vardı …
Ay ben de yapacağım tuzu atarken ayet-el kürsi mi okuyacağımNazara karşı bir tür önlem...Tuz ateşte çatır çatır yanacak kuzum. Parmaklarınin ucuyla varsa kaya tuzunu ateşin üzerinde gezdiriyorsun niyetini kalbinden geçirerek.
Benc öyle olacakAy bana iyi gelmiyor olabilir mi acaba protein tozu ay bırakıyorum hemen
Tuzu yaktıktan sonra dua amacıyla okuyoruz canım. Tuz ritüelinde sade Allah'ım uzerimde olan nazarlardan beni arindir diye niyet edebiliriz.Ay ben de yapacağım tuzu atarken ayet-el kürsi mi okuyacağım
Afiyet olsun canım Menü çok güzel19 Şubat menüm
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Kahvaltı klasik 12:00 de : 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin, peynir, domates salatalık roka 2 dilim siyez ekmeği
Ara: saat 16:00 yarım ayva, 2 adet hurma
Akşam 19:00 bir tabak yumurtalı ıspanak, bir dilim siyez ekmeği
Bugün gelemedim biraz yoğunluk vardı …
Bunu biliyorum ben annemle teyzemden öğrendim. benim oğlanın sünnet düğünü idi ocağı siliyorum bir bakıyorum Ocak yine kirli tuz dökülmüş gidip gelip siliyorum yok Ocak temiz bir tek içi tuz dolu bende bunu nasıl başarıyorsunuz diye sordum o zaman öğrendim meğer bizimkiler nazara karşı ateşe tuz döküyorlarmış birde üzerlik filanda tam detaylı bilmiyorum tavada yakıp tütsü yapardı kuzenimNazara karşı bir tür önlem...Tuz ateşte çatır çatır yanacak kuzum. Parmaklarınin ucuyla varsa kaya tuzunu ateşin üzerinde gezdiriyorsun niyetini kalbinden geçirerek.
Sağol teşekkür ederim umarım yarın işe yararAfiyet olsun canım Menü çok güzel
Ben netten baktim simdi de onermemislee bunu üç harflileri cekiyormus nasil oluyor yaaTuzu yaktıktan sonra dua amacıyla okuyoruz canım. Tuz ritüelinde sade Allah'ım uzerimde olan nazarlardan beni arindir diye niyet edebiliriz.
Canım bişey okumuştum besinden yiyeceklerden gelmeyen vitamin mineral gibi şeyleri vücut farklı algılayıp tepki gösterebiliyormuş. O yüzden vitamin tabletleri protein tozları kullanmayın besinlerden alın bunları falan diyodu belki protein tozuna tepki göstermiş olabilir vücutAy bana iyi gelmiyor olabilir mi acaba protein tozu ay bırakıyorum hemen
Aslında ben tam o sırada çok istediğim kurutmalı çamaşır makinesini gösteriyordum (biraz tuzlu ) onu boşver bu daha önemli bak dedi aklıma soktuÇok iyi bence
Sağol ElhanımAfiyet olsun tatlım. Çok güzel bir menü.
İnşallah tatlımSağol teşekkür ederim umarım yarın işe yarar
AynenCanım bişey okumuştum besinden yiyeceklerden gelmeyen vitamin mineral gibi şeyleri vücut farklı algılayıp tepki gösterebiliyormuş. O yüzden vitamin tabletleri protein tozları kullanmayın besinlerden alın bunları falan diyodu belki protein tozuna tepki göstermiş olabilir vücut
Bizim ocakta ateş yok kaptanımNazara karşı bir tür önlem...Tuz ateşte çatır çatır yanacak kuzum. Parmaklarınin ucuyla varsa kaya tuzunu ateşin üzerinde gezdiriyorsun niyetini kalbinden geçirerek.