- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
Amaaannn o hamburgerle bi sok gecirdi vücut ondan 2 den sonrada yemeyince yemek abla bitirdi o işi şimdi konusturmayın benii ben akşam yediğim için oldu o olay
sen naptin kız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaannn o hamburgerle bi sok gecirdi vücut ondan 2 den sonrada yemeyince yemek abla bitirdi o işi şimdi konusturmayın benii ben akşam yediğim için oldu o olay
Akşam 1 kova mısır ettim hepsini ben yemedim ama genede kızımla yedim o olay o yani onla dalga geçiyolar benlesen naptin kız:)
Kimsiindede oğlan daha sakin kimisi diyo kız bebe daha sakin oglandan herkesin durumu farklı bakalim benimki nasıl gelecekAyyy çok yaramaz oluyor lar soylim bendede iki pipili var
Regl oldumu akan sular duruyorrİdare ediyor um bugün regl oldum havada çok soğuk yataktan çıkamadım
Kim diyor bu oğlan sakın diyenKimsiindede oğlan daha sakin kimisi diyo kız bebe daha sakin oglandan herkesin durumu farklı bakalim benimki nasıl gelecek
Geçmiş olsun canımsagolasın canım ablam kaptanım çok şükür gece serum taktırdım bugun daha iyiiym inaşşahda böyle gider sen nasılsın
Afiyet olsun canım Yediklerin dengeli olmuş bence 2 yemek kaşığı karbo tabi girecek vücudumuza sıkıntı yok tatlım18 subat menum
Sabah 1 yunurta
Biraz peynir
2 kasik zeytin salatasi
2 dilim tb ekmegi
2 tk tahin pekmez
Oglen yok
Aksam
1 kase mercjmek corbasi
2 kofte
2 Yemek kasigi makqrna
Yogurt
Makarna olmadi ama yiyecek baska bir sey bulamadim farkli bir evdeydim
Bugunden itubaren baslayacagim saglikli beslenmeye
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canım harika
Ev iş çocuk okula gdck hersey durdu yatağa bağlandımRegl oldumu akan sular duruyorr
Sanırım aralıklı oruç canım Bende aynı senin gibi besleniyorum adını koymadım ama benimki de aralıklıBen farkında olmadan aralıklı oruç yapıyor muşum iki haftadır bende nasıl haftada 1200 üstünde gidyr diyordum şimdi bilen yapmış olan yazsın ben sabah 11/12 kahvaltı yapıyorum arada fındık kuru incir vs sonra akşam yemeği 5 te yapıyorum sonra geri kalan saate hiç bişey yemiyorum su dışında ve bitki çayları dışında bu aralıkli oruç mu toplam 7/8 saat besleniyorum o kadar geri kalan hep açım
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar
gezegenfeza sanki sen yapıyor dün ablaBen farkında olmadan aralıklı oruç yapıyor muşum iki haftadır bende nasıl haftada 1200 üstünde gidyr diyordum şimdi bilen yapmış olan yazsın ben sabah 11/12 kahvaltı yapıyorum arada fındık kuru incir vs sonra akşam yemeği 5 te yapıyorum sonra geri kalan saate hiç bişey yemiyorum su dışında ve bitki çayları dışında bu aralıkli oruç mu toplam 7/8 saat besleniyorum o kadar geri kalan hep açım
O zaman adını koy aralıklı oruç yapıyor muşuz birde ben tartıya iki gün kala kaloriyi daha çok düşürüyorum bu sayede vucud şaşırip daga hızlı yağ yakıyor diye düşünüyorumSanırım aralıklı oruç canım Bende aynı senin gibi besleniyorum adını koymadım ama benimki de aralıklı
Günaydınlar olsun selamlarGünaydın canım
Kedim kısır canım işaretleme yapmıyor. Ve maalesef benim de perdeler kötü durumda. Yenileyecegim sakinlesmesini bekliyorum. Eskisi kadar perdelere tırmanmıyor. Ama estikçe yine tırmanıyor. Bakalım bekliyorum suan 1,5 yaşında. Resim atsana kaç aylık çok merak ettim yaramazıBen de bir erkek aldım , hiç durmuyo ama çok tatlı sevecen, köpek gibi sadık hiç beni bırakmıyor. Fakaaat10 senelik perdemi bile yırttı, Mia hiç zarar vermez alışık değilim. Neyse gelelim asıl mevzuya, kısır mı, işaretleme yapıyo mu?
Yanına bir de film ohhh mis gibi oldu değil mi kuşumo ben oluyorum Jou
Çok yaramaz , Mia’yı dövüyor hiç korkusu yokKedim kısır canım işaretleme yapmıyor. Ve maalesef benim de perdeler kötü durumda. Yenileyecegim sakinkesmesino bekliyorum. Eskisi kadar perdeler tırmanımıyor. Ama estikçe yine tırmanıyor. Bakalım bekliyorum suan 1,5 yaşında. Resim atsana kaç aylık çok merak ettim yaramazı
Günaydın eküricim hoş geldin selamlarin en güzeliyle öperim yanaklarından.Günaydınlar olsun selamlar
Aa tabak kardeşliği aynısının su yeşili bende var
Tabiki de aralıklı oruç canım. Hatta aralıklı orucun sözlükteki karşılığı tabi açlık saatlerine göre farklı çeşitleri var ama sen yaklaşık 18 saat açlık 6 saat yeme şeklinde 18:6 yapmış oluyosnBen farkında olmadan aralıklı oruç yapıyor muşum iki haftadır bende nasıl haftada 1200 üstünde gidyr diyordum şimdi bilen yapmış olan yazsın ben sabah 11/12 kahvaltı yapıyorum arada fındık kuru incir vs sonra akşam yemeği 5 te yapıyorum sonra geri kalan saate hiç bişey yemiyorum su dışında ve bitki çayları dışında bu aralıkli oruç mu toplam 7/8 saat besleniyorum o kadar geri kalan hep açım