- 16 Mart 2008
- 45.469
- 220.982
Hamburgerle eksi gelen bir hatun var karşında. Bir kova mısır patlagiyla değil bakIçicenn detokslar icicen öyle saat14.00 da agzımı kapatayim yoohhh aralıkli oruç yapacan öğlen 12 akşam 7 de kapanıs etcen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamburgerle eksi gelen bir hatun var karşında. Bir kova mısır patlagiyla değil bakIçicenn detokslar icicen öyle saat14.00 da agzımı kapatayim yoohhh aralıkli oruç yapacan öğlen 12 akşam 7 de kapanıs etcen
Hahaha sormaaa 2ciside yolda.bende anca sakinleştirici açıyorum az çektirmediği essek sıpası:))
rabbim iyilik versin kaptanım ablam bugun gidiyorlar misafir varken bi dert gitmeleri ayrı bir üzüntü karışığım inan o konudadaAh yavrum kıyamam.
Acile gitmişsin o kadar fenaydı demek
Acil şifalar dilerim bitanem.
Ben iyiyim. Misafirlerin çok kalacak mı
Sorma abla hahahaha gagnam style sarkısına bayılıyoYakarsa bu dünyayı garipler yakar demiş bütün felsefeleri rafa kaldırmış Baba...çocuk haklı kudurak mi Niloyayla nereye kadar
Allah tekrar kavuştursun ablasının kaptanı.rabbim iyilik versin kaptanım ablam bugun gidiyorlar misafir varken bi dert gitmeleri ayrı bir üzüntü karışığım inan o konudada
Ne güzel beraber dans edin.Sorma abla hahahaha gagnam style sarkısına bayılıyo
Hamburgerle eksi gelen bir hatun var karşında. Bir kova mısır patlagiyla değil bak
Hahaha sormaaa 2ciside yolda.
Bak seeennnn biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasılGünnnoooo aşkolaarrrr nasılsinız nasıl gidiyoorrrr varsa kafanız takılacak ben yardımcı olurum seve seve bu diyetin hasından gecmişimdir
Iyiyizz aşkoo halsızım bugün dışarı çıkasım var hava bozuk bi tuhaf bigun bugun asil sen nasılsın soramadım senideeBak seeennnn biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl
Oda biteceeekkkk allah çok isteyene versin inşaallahhAllah kolaylık versin joummmm seni böyle.goruruz artık
cansınız iyiki varsınızAllah tekrar kavuştursun ablasının kaptanı.
Biz varız yalnız birakmayiz seni uzulme
Oda biteceeekkkk allah çok isteyene versin inşaallahh
Amaaannn o hamburgerle bi sok gecirdi vücut ondan 2 den sonrada yemeyince yemek abla bitirdi o işi şimdi konusturmayın benii ben akşam yediğim için oldu o olayHamburgerle eksi gelen bir hatun var karşında. Bir kova mısır patlagiyla değil bak
o ben oluyorum Jou
EdiyoruzzNe güzel beraber dans edin.
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerim
Senin bebek cinsiyeti neydi en son gdcktin daha canımEdiyoruzz
Eve bi pipi geliyorrSenin bebek cinsiyeti neydi en son gdcktin daha canım
İdare ediyor um bugün regl oldum havada çok soğuk yataktan çıkamadımIyiyizz aşkoo halsızım bugün dışarı çıkasım var hava bozuk bi tuhaf bigun bugun asil sen nasılsın soramadım senidee
Ayyy çok yaramaz oluyor lar soylim bendede iki pipili varEve bi pipi geliyorr