- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.654
- 30
Ben sana cok sey yardım ettimm susss uymadın banahe okudum hadi baya yardım et o zaman 69.9a takıldım aşağısına inemiyorum bi el at kız:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana cok sey yardım ettimm susss uymadın banahe okudum hadi baya yardım et o zaman 69.9a takıldım aşağısına inemiyorum bi el at kız:))
Ben sana cok sey yardım ettimm susss uymadın bana
Ben de bu aralar friends izliyorum bu kadın nasıl bu kadar zayıf ve fiziği güzel diye araştırdım bu salata çıkmıştı karşıma. Tadı güzel mi ? Güzelse denemek istiyorum.18 Şubat Pazar
09.30
2 yumurtalı sucuklu yumurta
2 ince dilim ekmek
1 dilim peynir
16.30
1 çorba kasesi Jennifer salatası
19.30
2 yk kaşığı pilav
2 yk bezelye yemeği
Su: 1 lt
@deli bir dombili
Elhan
@Cordelia
Içicenn detokslar icicen öyle saat14.00 da agzımı kapatayim yoohhh aralıkli oruç yapacan öğlen 12 akşam 7 de kapanıs etcenNe zaman ettin allaa allaaa ben niye hatirlamiyorum:) smotii içemem he
ben beğendim açıkçasıBen de bu aralar friends izliyorum bu kadın nasıl bu kadar zayıf ve fiziği güzel diye araştırdım bu salata çıkmıştı karşıma. Tadı güzel mi ? Güzelse denemek istiyorum.
Içicenn detokslar icicen öyle saat14.00 da agzımı kapatayim yoohhh aralıkli oruç yapacan öğlen 12 akşam 7 de kapanıs etcen
Ahhh kuzumm ustüne termal taytımı giyip yapardım ip atlardım yürüyüş edemesemde en favorim olan birseydivay beee spora başlıyorum bugün ama :)
Ahhh kuzumm ustüne termal taytımı giyip yapardım ip atlardım yürüyüş edemesemde en favorim olan birseydi
Sezaryenim 3 ay anca toparlanirim ben tayti giyip terletmemem gerek orayı oyüzden zamanla artıkkız şurada ne kaldı doğur gel kız yine yaparsın:)
Allah emeklerin karşılığını versin canım ben en fazla 18 yapmışlığım varben gördüm uzun açlık bitince daha sakin yersem @gezegenfeza tavsileri ile hayvansal olmayan ve tuzsuz yeyinse sonrasındaki gün bile eksi gördüm her bünye farklı tabiii bende işe yaradı şükür dün geceden niyet ettim şuan niyetim 48 iyi hissedersem 72 e inşallah
Biz iyiyiz sen nasılsın gebeşim nasıl gidiyorGünnnoooo aşkolaarrrr nasılsinız nasıl gidiyoorrrr varsa kafanız takılacak ben yardımcı olurum seve seve bu diyetin hasından gecmişimdir
Bende kinoa ile yapmıştım beğenmiştim yine alıp yapayimben beğendim açıkçası
ama yaparsan kinoayı yarım bardak yap bence 1 bardak çok fazla oluyor, yarım bardak kinoa yarım bardak nohutla çok da yeterli oldu canım
Sezaryenim 3 ay anca toparlanirim ben tayti giyip terletmemem gerek orayı oyüzden zamanla artık
Çok şükur nergiscim bugün bi halsizim bazen bi iyi oluyorum bazen halsız kızimda rahst durmuyo baby tv açıyorum arada artık mecburumAllah emeklerin karşılığını versin canım ben en fazla 18 yapmışlığım var
Biz iyiyiz sen nasılsın gebeşim nasıl gidiyor
Bende kinoa ile yapmıştım beğenmiştim yine alıp yapayim
Oyyy canımmm caninın sağlığıtabi canım. ay yakın olsaydık sana bol bol tahinli kurabiye yapar getirirdim ama ben yemezdim tabi ki
Çok şükur nergiscim bugün bi halsizim bazen bi iyi oluyorum bazen halsız kızimda rahst durmuyo baby tv açıyorum arada artık mecburum
Onlarida istemiyo canım benim ki degişik bi bebe yırtar zeka kartları bile anca dagıtır söz dinlemez pohlu dediğini açtım istemedi müzikli olcak illeyoutube dan twirlywoos a ac eğitici güzel joumm
Afiyet olsun canım Onu baharat ve ekşilerle terbiyeleriz kim olduğunu unutur .Sağol kaptaniçemm
ağırlıklı olarak nohut, peynir ve salatalık tadı geldiği için, çok güzeldi aslında, kinoa biraz tatsız tuzsuz birşeymiş
Günaydın mini mini hanım. Günün güzel geçsinGünaydın
Yok kaptanım, su hesabına hiç geçmedim. Bugün başlarım, teşekkür ederimafiyet olsun canım su içimin nasıl inşallah harektde bereket yapabiliyormuusn yazdıysan kaçırdıysam kusuruma bakma