- 19 Mart 2016
- 2.423
- 6.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımBoyum:1.70 Kilom:116 Hedef Kilom:85 Medeni durumum:Evli Mesleğim:Özel Güvenlik Çocuk:1 Kilo alma nedenim en son olarak kortizonlu tedavi 5 yıldır bu kilodayım.Sağlık sorunum:Astım hastasıyım Kilo verme nedenim: Sağlık açısından ve artık düzenli sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak istediğim için.Çünkü yemiyordum sürekli aç geziyordum ama kilom sürekli sabitti.
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Di mi ElhanimBen de ayni şeyi düşünüp oh bugüne bu heyecana çok şükür demiştim saglikla gidip gelsinler insallahCanım özel durumlarda bir gün önceden bildirim yapabiliyoruz. Eğer arzu edersen bugün en aç olduğun bir saatte bildirim yapabilirsin.
Sağlıkla gidip gelsinler inşallah
Hayat ne garip birkaç hafta önce annenin sağlığı için endişelenip üzülürken şimdi umre heyecanini yaşiyorsun . Çok şükür bugünü yaşadığın için.
Sağol canımmAldım canım
MümkünDesene Jennifer salata yiyeceklere settekiler maske takıyordu
Hoşgeldin canımBoyum:1.70 Kilom:116 Hedef Kilom:85 Medeni durumum:Evli Mesleğim:Özel Güvenlik Çocuk:1 Kilo alma nedenim en son olarak kortizonlu tedavi 5 yıldır bu kilodayım.Sağlık sorunum:Astım hastasıyım Kilo verme nedenim: Sağlık açısından ve artık düzenli sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak istediğim için.Çünkü yemiyordum sürekli aç geziyordum ama kilom sürekli sabitti.
afiyet olsun canım su tüketiimin nasılAkşam memleket dönüşü yaptık m numu yazayimbuyuya kalmışım 18 Şubat menü
Kahvaltı 10 civarı
Sucuklu yumurta bir porsiyon,
5 zeytin
Patates kızartması 3 tane
Bal tereyağı
Çeyrek pide of ekmek çok güzeldi Kadirli ilçesinde yapilan pideyi marasta bulamıyoruz iyiki yok çok yerdik
Öğle sonrası 2 gibi
3yk bulgur pilavı
Bir tabak kurufasulye
4 sarma ayran, az salata
Akşam 7 de
1yk dolusu kavrulmuş et ,bir bardak kefir
Elhan Cordelia Zayif bir Dombili
afiyet olsun canım bol bol eksilerin olsun inşallah18 Şubat Pazar
09.30
2 yumurtalı sucuklu yumurta
2 ince dilim ekmek
1 dilim peynir
16.30
1 çorba kasesi Jennifer salatası
19.30
2 yk kaşığı pilav
2 yk bezelye yemeği
Su: 1 lt
Zayif bir Dombili
Elhan
Cordelia
ben gördüm uzun açlık bitince daha sakin yersem gezegenfeza tavsileri ile hayvansal olmayan ve tuzsuz yeyinse sonrasındaki gün bile eksi gördüm her bünye farklı tabiii bende işe yaradı şükür dün geceden niyet ettim şuan niyetim 48 iyi hissedersem 72 e inşallahUzun açlığın faydasını gordunmu canım bende ıstiyorum ama sadece ıstiyorum uygulama yapamadım hiç
inşallah canım kaptanım, teşekkürlerafiyet olsun canım bol bol eksilerin olsun inşallah
afiyet olsun canım bol eksin olsun inaşşah ıf ve omad candır bnm için rejimde emeğine sağlık canım spor yapıyor musunMenüm
Saat 10 30
Çeyrek simit 1 fincan çay
1 omlet,1 dilim peynir 5 zeytin 2 ince dilim sucuk
Öğlen
10 fıstık 2 kare bitter
Akşam 18
Yulaf llapası yaptım 30gr Yulaf ile
İçinde 2 ceviz 3 fındık 1 elma var
2lt de su Zayif bir Dombili
Yarın if e devam