- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Afiyet olsun18 şubat menüsü
Sabah
Marul
Lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
Akşam 16.00
2 adet lahmacun ince hamur idi
Yeşillik turp
Ayran
Su 2.litre olur
Spor
Cardio 25.dkk 250 puan
Yürüyüş 10.bin adım 1000 puan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun18 şubat menüsü
Sabah
Marul
Lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
Akşam 16.00
2 adet lahmacun ince hamur idi
Yeşillik turp
Ayran
Su 2.litre olur
Spor
Cardio 25.dkk 250 puan
Yürüyüş 10.bin adım 1000 puan
Ne yapıyorsam maviş takım içinBir gece ansızın gelebilir diyosun yani
Geçmiş olsun canım
Oy oy oyyyySüpersin canım afiyet şifa olsun bayıldım menüne Böyle beslenmeye yağ falan dayanmaz
Bildir bebeğim Ne demiş Mevlana
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel! (diyete uyarlıyoruz tabi biz bu sözü )
Bekliyorum menünü canım
Afiyet şifa olsun canım
Sporuna sağlık menü ve spor muhteşem
Senin güzel kalbinden öperimNe yapıyorsam maviş takım için
Afiyetler olsun leylam tahinli pideyi ve tahinli simiti bende çok severimİyi aksamlar
18 Subat beslenme listem
Zayif bir Dombili Elhan
10:40
Bir kase sebze kavurmasi
Ceyrek avokado
1.5 haslanmis yumurta
Kapya biber
2 ceviz
13:30
3 yk sebze kavurmasi
2 yk yogurt
15:30
Kardesim Bursadan kestane sekeri getirmis çikolatalı olanlardan minik minik bisey ondan bitane yedim
Birde tahin havuzu gibi bi pide getirmis tahinli pide mi nedir bilmiyorum resim olarak ekledim onun tahininden aldim 1 tatli kasigi
17:10
Sütlü türk kahvesi
Aksam yok cok tokum
Ay bide elimi yaktim buharli temizlemeyle cok aciyo kantaron sürdüm ama hala yaniyo
Eki Görüntüle 3389085
Eki Görüntüle 3389083 Eki Görüntüle 3389084
Mart ayında balkonumdaki saksilara ekiyorum suyunu gübresi veriyorum hepsi buYaa biraz anlatsana mevsimi ne zaman neler yapıyorsun , yapasim geldi
İlk oğluma hamileyken hep duamdi ilk iki çocuğum oğlan olsun. Dışarıya ihtiyaç olmasın birbirlerine omuz olsunlar diye. 3. Kız olsun derleyip toplasın. Ailenin çatısı olsun istemiştim. Hani kabul olmuş duam bu benim ben öyle inanıyorum. O yüzden 3. Kız dedimSiparislemi oluyor cinsiyet
Hayatım benim şimdi doğum günüm bugün annemlerde il dışından gelip sürpriz yapmışlar biraz doğum günü masası kuruldu neyse günahlarımı dökeyimBir gece ansızın gelebilir diyosun yani
Geçmiş olsun canım
Oy oy oyyyySüpersin canım afiyet şifa olsun bayıldım menüne Böyle beslenmeye yağ falan dayanmaz
Bildir bebeğim Ne demiş Mevlana
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel! (diyete uyarlıyoruz tabi biz bu sözü )
Bekliyorum menünü canım
Afiyet şifa olsun canım
Sporuna sağlık menü ve spor muhteşem
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canımHayatım benim şimdi doğum günüm bugün annemlerde il dışından gelip sürpriz yapmışlar biraz doğum günü masası kuruldu neyse günahlarımı dökeyim
Sabah
Yarım tahanlı poğaça
Sucuklu yumurta
Kaymak bal bir dilim tbe
Ara
Cappucıno
Ara bir dilim cheescake dört beş parça cips
Akşam henüz yemedim ama düşünmüyorum da yemeyi yersem söylerim
Doğum günün kutlu olsun canım çok yememişsin aslındaHayatım benim şimdi doğum günüm bugün annemlerde il dışından gelip sürpriz yapmışlar biraz doğum günü masası kuruldu neyse günahlarımı dökeyim
Sabah
Yarım tahanlı poğaça
Sucuklu yumurta
Kaymak bal bir dilim tbe
Ara
Cappucıno
Hangi şehirde yaşıyorsun canım senHayatım benim şimdi doğum günüm bugün annemlerde il dışından gelip sürpriz yapmışlar biraz doğum günü masası kuruldu neyse günahlarımı dökeyim
Sabah
Yarım tahanlı poğaça
Sucuklu yumurta
Kaymak bal bir dilim tbe
Ara
Cappucıno
İyi ki doğmuşsun canım Sağlıklı mutlu huzurlu ailen ile birlikte güzel yıllarınız olsun inşallah Senin bugün doğum günün ve bana bugün laf düşmez afiyet bal olsun yediklerin Yarın karışırım amaHayatım benim şimdi doğum günüm bugün annemlerde il dışından gelip sürpriz yapmışlar biraz doğum günü masası kuruldu neyse günahlarımı dökeyim
Sabah
Yarım tahanlı poğaça
Sucuklu yumurta
Kaymak bal bir dilim tbe
Ara
Cappucıno
İyi ki dogdunHayatım benim şimdi doğum günüm bugün annemlerde il dışından gelip sürpriz yapmışlar biraz doğum günü masası kuruldu neyse günahlarımı dökeyim
Sabah
Yarım tahanlı poğaça
Sucuklu yumurta
Kaymak bal bir dilim tbe
Ara
Cappucıno
Afiyet olsun canım Her zaman menülerini beğeniyorum yine çok güzel menün Siyah pirinç pilavını merak ettim basmati gibi birşey mi daha önce hiç görmedim merakıma soruyorumMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
İki kk peynir
Beş tane zeytin
Közlenmiş sarı yeşil ve kırmızı kapya biber
İki dilim yulaflı ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Beş tane et köfte
Salata
İki dilim yulaflı ekmek
Ara
Bir elma üzerine tarçın
Dört kaşık manda yoğurdu
Akşam
Dört tane et köfte
Salata
İki yemek kaşığı siyah pirinç pilavı
Ara yarım dilim armut
8 tane fındık
Dört kaşık yoğurt
Su 3 litre spor yarım saat tempolu yürüyüş ve 3114 adım
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 3389137
Adı pakize mi oldu yoksaİlk oğluma hamileyken hep duamdi ilk iki çocuğum oğlan olsun. Dışarıya ihtiyaç olmasın birbirlerine omuz olsunlar diye. 3. Kız olsun derleyip toplasın. Ailenin çatısı olsun istemiştim. Hani kabul olmuş duam bu benim ben öyle inanıyorum. O yüzden 3. Kız dedim
Ama mevcut durumlar burada final yaptırdı
Eve Pakize aldık kızımız olsun diye
Tahinli olan herşey sevilirAfiyetler olsun leylam tahinli pideyi ve tahinli simiti bende çok severim
Geçmiş olsun eline aloe vera li krem varsa sür hemen yanmasını alır hemde çabuk iyileşir
Şapşik ya güzelliğe bakPakizeyi dövüyor kapattım odaya oradan bakiyor
Eki Görüntüle 3389139