- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Ailem ve ben doğma büyüme İzmir köken Uşak yörükgilledenizsiz nerelisiniz guzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem ve ben doğma büyüme İzmir köken Uşak yörükgilledenizsiz nerelisiniz guzum
Bende İzmirliyim Üniversiteyi okuduğum şehir UşakAilem ve ben doğma büyüme İzmir köken Uşak yörükgilledeniz
Rahat şehir dimi orasi da zaten yakin birbirine ne sansliymissinBende İzmirliyim Üniversiteyi okuduğum şehir Uşak
Sağol canım darısı isteyenlere olsun inşallah hayal kırıklığı olmazSağol canım teşekkür ederim
Robotunu almışsın güle güle kullan
Evet çok güzel Ben orada eşimle de tanıştım Uşak benim için çok farklı Tarhanasına bayılırdım Susam ezmesi haşhaşı köpük helvası favorimdiRahat şehir dimi orasi da zaten yakin birbirine ne sansliymissin
Bunları nerden buldun:))) efso gorunuyooOlurKereviz,pancar,pirasa, sarımsak yapragi kavurmasi
Hangi marka aldın canimSağol canım darısı isteyenlere olsun inşallah hayal kırıklığı olmaz
Yaaa ben usakliyimEvet çok güzel Ben orada eşimle de tanıştım Uşak benim için çok farklı Tarhanasına bayılırdım Susam ezmesi haşhaşı köpük helvası favorimdi
Ay ne güzel İste diyorum ya annem yine haşhasli çörek yapmis falan bizim evde eksik olmaz tarhana yapar hazirlariz sonbahardaEvet çok güzel Ben orada eşimle de tanıştım Uşak benim için çok farklı Tarhanasına bayılırdım Susam ezmesi haşhaşı köpük helvası favorimdi
Philips aldım canım. Roborock ile arasında sadece şarj olarak bu daha iyi. Bide 4bin TL fark varHangi marka aldın canim
Bu kadar uşak konusu geçmesi ben şok :)Ailem ve ben doğma büyüme İzmir köken Uşak yörükgilledeniz
Hayırlı uğurlu olsun canimPhilips aldım canım. Roborock ile arasında sadece şarj olarak bu daha iyi. Bide 4bin TL fark var
Vatandan aldım migros ile kampanya yapmışlar 1500 TL alışveriş çeki tanımlıyor
Kerevizi pancari alirken yaprakli aliyoruz birde pazarcı kenara ayirmissa atmalik rica edip aliyoruz sarimsak yapragi,yesilsogan,nane,reyhan annem büyük saksilarda yetistiriyorBunları nerden buldun:))) efso gorunuyoo
Sağol canımHayırlı uğurlu olsun canim
Ne güzel sarımsak yaprağını çok kimse bilmez, ben üstüne yumurta kırmayı da çok severimKerevizi pancari alirken yaprakli aliyoruz birde pazarcı kenara ayirmissa atmalik rica edip aliyoruz sarimsak yapragi,yesilsogan,nane,reyhan annem büyük saksilarda yetistiriyor
Soganlarin pirasalarin kök kismini atmiyor dikiyor ordan yeşillik olarak yeniden sürüyor
Allah yardımcılari olsun.Gittiler hocam yerleşmeye çalışıyorlar. Herşey kadincagiza kaldı.
Listende var miSoğanlı peynirli yumurta yaptım kahvaltı için. Azıcık bal kaymak yapsam cokmu yoldan çıkmış olurum
Cok lezzetli birsey tadini alan vazgecemezNe güzel sarımsak yaprağını çok kimse bilmez, ben üstüne yumurta kırmayı da çok severim