evet bazen gözüm doymuyor bu doğru. ama bence bunun altında bir travmam var. ben artık böyle düşünüyorum. ama hayatımda hiç yokluk görmedim çok şükür. ne olabilir onu bulmaya çalışacağım. kafayı koydum iyice
tatlım o yöntem her zaman tutmuyor. mesela 100 gramlık çikolata paketi önümde. aman 1 kare ya da 2 kare yiyeyim yarın da 2 kare yiyeyim diyemiyorum. 2 kare şimdi yiyip paketi kaldırdıysam gün içinde gidip gelip hallediyorum. bitter olursa belki ama sütlü olursa kesin bitiyor
benim gözüm her yeri görüyor maalesef öyle bir seçenek yok benim için
sevdiğim yemeği yapmamak ya da hiç almamak durumu çoğunlukla yaptığım. başarılı bir yöntem. ama işte önüme gelirse duramıyorum. yukarıda da yazdığım gibi bir travmam olduğuna inanıyorum artık.
bunu yapmaya çalışıyorum canım. ama yapamadığım zamanlar oluyor. birkaç gün önce migrosta çikolatalarda güzel bir indirim vardı. sanki indirimi bana yaptılar sanki kilo vermeye çalışmıyorum gibi en sevdiklerimden değişik çeşitlerde ve boyutlarda 19 adet çikolata aldım. bir tane de arkadaşım almış bana etti mi sana 20 çikolata. Allahtan aralarımda 4 paketi fıstıklı bitter
30 gramlık tadellelerden bugün yedim. gerisini dolabın derinliklerine sakladım. ellemeyeceğim dedim dur bakalım
nadiren bunu yapıyorum ama her zaman değil maalesef.