- 16 Mart 2008
- 45.461
- 220.906
Çakaaaal hemen bilinçaltlarindakileri ortaya döküyorlarSebastian düşünmüştüm ama o da çok kullanılıyor
Ben Katya istiyorum dedim eşimde ben alırım Rusya'dan sen sıkma canını demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çakaaaal hemen bilinçaltlarindakileri ortaya döküyorlarSebastian düşünmüştüm ama o da çok kullanılıyor
Kahve mi yandakiEki Görüntüle 3388881
Günaydın kızlar burdaki güzel sağlıklı tabaklar beni heveslendirdi ben de bu hafta sağlıklı tabaklar hazırlayacağım kendime inşallah özellikle patimsilizm senin tabakların insta diyetisyen sayfalarındaki fotolar gibi
Yaaa Eşme de benim de arkadaşım vardı Orada halı kilim bölümü okuyordu bizde misafiri olmuştuk çok misafirperverler sağolsunlarUşak'ta üniversiteden arkadaşlarım var. İki kere gittik. Eşme ve Karahallılar. Bir Uşak hatırası da benden gelsin.
Afiyet olsun tatlım. Tabaklari özenle hazırladığımız gibi özenle de yazmaliyiz.Eki Görüntüle 3388881
Günaydın kızlar burdaki güzel sağlıklı tabaklar beni heveslendirdi ben de bu hafta sağlıklı tabaklar hazırlayacağım kendime inşallah özellikle patimsilizm senin tabakların insta diyetisyen sayfalarındaki fotolar gibi
Kardeşime gidecem yoksa sendemi sivastasınNereye gideceksin Sivas'ta
Biliyorum yinede yazmak istedim kendime hatırlatıyorumÖyle yazıyor kuzum
Izmirli çoğalmaşiz sanırımBende İzmirliyim Üniversiteyi okuduğum şehir Uşak
Güle güle kullan canım hayırlı olsunPhilips aldım canım. Roborock ile arasında sadece şarj olarak bu daha iyi. Bide 4bin TL fark var
Vatandan aldım migros ile kampanya yapmışlar 1500 TL alışveriş çeki tanımlıyor
O yönden şanslıyız yapraklariyla almakla Çanakkale den dunurlerim geldi pazara gittik nasil şaşırdılar pancarlar kerevizler yaprakli diye buradan kilo kilo alıp gittiler orada yapraksiz satiliyormus çok severim böyle karışık kavurmasiKerevizi pancari alirken yaprakli aliyoruz birde pazarcı kenara ayirmissa atmalik rica edip aliyoruz sarimsak yapragi,yesilsogan,nane,reyhan annem büyük saksilarda yetistiriyor
Soganlarin pirasalarin kök kismini atmiyor dikiyor ordan yeşillik olarak yeniden sürüyor
Erkek ismi olsun çalışsınlar asddfSebastian düşünmüştüm ama o da çok kullanılıyor
Ne zaman istersen biz de saat mi varGelir tabi kahvaltida yeniyor değil mi yanlış yapmayim
Olur tabiki ispanak varsa ispanakta koy al sana Cordelia smoothiesiEkmeğim yine ortada kaldı
Yumurta ve ekmek yiyemiyorum ben neyse tost gibi yaparım sonra
Bide evde yumuşak muz var içine 2 YK Yulaf atsam elma atsam bizzzz yapsam yeterli mi smooti için (hiç anlamıyorum o işten) öğle yemeğinde sebze var ara öğünde komposta meyve ve ceviz var akşam yeşil mercimek yemeği düşünüyorum
Ay harika harika mis afiyet şifa olsun tabağın da çok güzel aklima candan ercetin bahar sarkisi geldi tabi ki ben böyle olduğum için baharEki Görüntüle 3388881
Ben de sabahlari cay icmiyorum kahveyi de ikindiye biraktim demir ilaci aliyoruz bari işe yarasinKahve mi yandaki
Sabahları kan ilacı aldığım için kahve içemiyorum. Oysa sabah aç karnına iyi oluyor
Hehe ne zamandır dürüm yapmiyorum Şubati az karb ile gecirecegim sonra bi dürüm patlatiriz humuslu labneliAfiyet olsun tatlım. Tabaklari özenle hazırladığımız gibi özenle de yazmaliyiz.
Leyla'nın dürümleri de çok güzel.
Ne güzel bende balkonumda maydanoz Dereotu Yeşil soğan sarımsak hatta domates bile yetiştiriyorumKerevizi pancari alirken yaprakli aliyoruz birde pazarcı kenara ayirmissa atmalik rica edip aliyoruz sarimsak yapragi,yesilsogan,nane,reyhan annem büyük saksilarda yetistiriyor
Soganlarin pirasalarin kök kismini atmiyor dikiyor ordan yeşillik olarak yeniden sürüyor
Afiyet olsuuunnnEki Görüntüle 3388881
Harikasinnnn eksi gormene sevindim niceleri olsun sagliklaNe güzel bende balkonumda maydanoz Dereotu Yeşil soğan sarımsak hatta domates bile yetiştiriyorum
Teşekkür ederim canım benim kabak detoksuyla direnci kırdım sankiHarikasinnnn eksi gormene sevindim niceleri olsun saglikla
Ne zamandır dürüm görmediğim için yazmıştım.Şubat yüzündenmis demek tamam tatlım. Mart' a şurada ne kaldıNe zaman istersen biz de saat mi var
Olur tabiki ispanak varsa ispanakta koy al sana Cordelia smoothiesi
Ay harika harika mis afiyet şifa olsun tabağın da çok güzel aklima candan ercetin bahar sarkisi geldi tabi ki ben böyle olduğum için bahar
Ben de sabahlari cay icmiyorum kahveyi de ikindiye biraktim demir ilaci aliyoruz bari işe yarasin
Hehe ne zamandır dürüm yapmiyorum Şubati az karb ile gecirecegim sonra bi dürüm patlatiriz humuslu labneli
Leylam ben marulla çok güzel dürümler yaparım denemediysen tavsiye ederim ekmeği hiç aratmıyorNe zaman istersen biz de saat mi var
Olur tabiki ispanak varsa ispanakta koy al sana Cordelia smoothiesi
Ay harika harika mis afiyet şifa olsun tabağın da çok güzel aklima candan ercetin bahar sarkisi geldi tabi ki ben böyle olduğum için bahar
Ben de sabahlari cay icmiyorum kahveyi de ikindiye biraktim demir ilaci aliyoruz bari işe yarasin
Hehe ne zamandır dürüm yapmiyorum Şubati az karb ile gecirecegim sonra bi dürüm patlatiriz humuslu labneli
Anadolu insanı gelenekleri yaşıyor yaşatıyor tatlım tam da dediğin gibiYaaa Eşme de benim de arkadaşım vardı Orada halı kilim bölümü okuyordu bizde misafiri olmuştuk çok misafirperverler sağolsunlar