- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
Afiyet olsun kahvaltı candır
Teşekkür ederim kaptanım hergun yesem bıkmam valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kahvaltı candır
Leyloşum ablasının nazlısıBiliyorum canim hatta diyetisyenim bana kural koyuyordu
Günlük 6 bin adım gecilmeyecek!!!!
Diye yaziyordu
Ama iste kafa... Bunu da aşacagim insallah sizinle paylasip dile getirmekte bunun baslangici
Bende patates yazdim sandımMenünün içinde patates arıyorum
Aynen canimm . Az olduğundan yormuyor da . Yolunda şimdilik herşey çok şükürBen de seni ozledim geldin artik ince isler kalmistir dimi,keyfi olanlar
Tamamdır canım benimGünaydın tatlım Aynı dileklerle
Yarın fotoğrafli tarihli tartı bildirimini bekliyoruz inşallah.
Muhakkak da nikler değişiyor yaa, bazende ara veriyoruz geç geliyoruz kopukluklar oluyorYenayi taniyorsan beni de eskiden tanırsın gibi hissettim.
Ablam yenayi 90 üstü gruptan tanıyoruz. Zayıflama yarışlarından değil. O yüzden seni bilemeyebiliriz.Yenayi taniyorsan beni de eskiden tanırsın gibi hissettim.
YanlışlıklaBugün tartildim yanlışlıkla kilo vermemisim haftaya artık diye umut ediyorum
Gelmek istemiyorsun ama geliyorsun demek kiçünkü oradalar ya da hepsi ilk iki seansta mıydı? O zaman nereden biliyorlar 3. seanstan itibaren gelmek istenmediğiniBen geldiiiiim
Ölçtü biçti veee onlara göre 75.5 çıktım
Sırt ve boynum ağrıdı ki bu hareketi doğru yapmadigimi gösteriyor.
Çok zorlanmadım kendimce sporumu iyi yapmışım demekki biraz daha ter bekliyordum ama ilk gün korkmayayim diye olmuş olabilir. Oradaki bayanlar 3. Seanstan sonra gelmek istemiyorsun dedi
Evet öyle yapacamyarına çok var belli olmaz suyunu iç akşam yemeğini erkenden ye belki yarına az da olsa eksi gelirsin
İnşallah kaptanYarına daha çok var Hiç belli olmaz bugün kilo verememişsin diye yok sayma bugünü eksinn büyüğü küçüğü olmaz önemli olan yermizde saymayalım
Zor hareketler yapmaya başladıkça yerlerin canım.Ben geldiiiiim
Çok zorlanmadım kendimce sporumu iyi yapmışım demekki biraz daha ter bekliyordum ama ilk gün korkmayayim diye olmuş olabilir. Oradaki bayanlar 3. Seanstan sonra gelmek istemiyorsun dedi
Cok doğru bi karar. Hayirli olsun.Kızlar diyetisyene başladım tek başıma olmuyor yaza kadar vermek istiyorum ve iyiki gitmişim çok düşük kalorili besleniyormusum yani yanlış o yüzden metabolizma hızım yerlerde neredeyse çalışmayacak oni çalıştırmayı hedefliyoruz
Gelmişler ama dimiilk gün diye daha az zorlamışlardır alıştıkça sen daha zorlaşırBen geldiiiiim
Aaa cok ilginç. Sormadın mı belki verdim sanıyor?Ben de varım da liste vermiyo bir türlü çok sinir bozucu bekle bekle bir türlü başlayamadım online da olunca iyice sallıyor galiba beni