- 21 Kasım 2017
- 27.563
- 120.455
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben merak ettim reglken herkes yaziyor ya reglim ondan fazla çıkmışımdır falan diye. Gercekten öyle mi test etmek istedim yoksa gün icinde sürekli tartilmiyorumBen regl olmasam da öyle çıkıyo o kadar tartilmak doğru değil takıntı haline getiriyoruz ama ben de çok yapıyorum bu hatayı anlıyorum seni
Ya deme öyle bak şimdi üzülürümAfiyet olsun Ana keki bana çok dokundu. Öyle güzel yapardı ki annem
Bilmiyorum ki anneler yaparken içine ellerinden sevgi gerçekten geçiyor herhalde aynı lezzeti hiçbir yediğim kekte bulamadım. Kendim de tutturamadım.Ya deme öyle bak şimdi üzülürüm
O kadar haklısın kiBilmiyorum ki anneler yaparken içine ellerinden sevgi gerçekten geçiyor herhalde aynı lezzeti hiçbir yediğim kekte bulamadım. Kendim de tutturamadım.
Seve seve kahve arkadaşı olurdum, bugün bir arkadaşa başsağlığı için gittim, ıspanaklı börek, kek ve kurabiye vardı, böreğe dibim düştü, sadece 1 kupa açık çay içtimBenim de şuan hayalim kurabiye kahve ve hoş sohbet bir arkadaş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Öyle mi yapmışım çok iyiAfiyet olsun Ödem savarları devreye sokmuşuz
İyi geceler Afiyet olsun
Canım öncelikle diyete devam edeceksin. Esin diyette değil. Benim eşim de mantı iskender börek tatlı yiyor. Ben yemiyorum. Sen kendi porsiyonlarini seç. 1 dilim pizza ye veya hiç yeme. Bugünü unutalım.Selam kızlar bugünkü menümden hiç memnun değilim sabah bir yumurta zeytin peynir bir dilim ekmek akşam bir orta boy pizza yedim ve kahve içtim. Spor olarak da 40 dk Leslie yaptım. Eşim benden habersiz eve pizza söylemiş hayır diyemedim yedim ne yapacağım bu adamla nasıl kilo vereceğim bilmiyorum bu şekilde
Teşekkür ederimİyi geceler Afiyet olsun
Herkes wc den sonra az cikar ya ben fazla cikiyorum mesela alin bunu çözünBen merak ettim reglken herkes yaziyor ya reglim ondan fazla çıkmışımdır falan diye. Gercekten öyle mi test etmek istedim yoksa gün icinde sürekli tartilmiyorum
Bizim evde de neredeyse her gun corekler pizzalar ayrica alternatif tatlilar yapiliyor,ben kendi yemegimi hazirlayip yiyorum istiyorsan çare kendinde,illa ki zora düşüren olacaktir seni ona ragmen yolunda yuruyeceksinSelam kızlar bugünkü menümden hiç memnun değilim sabah bir yumurta zeytin peynir bir dilim ekmek akşam bir orta boy pizza yedim ve kahve içtim. Spor olarak da 40 dk Leslie yaptım. Eşim benden habersiz eve pizza söylemiş hayır diyemedim yedim ne yapacağım bu adamla nasıl kilo vereceğim bilmiyorum bu şekilde