- 23 Haziran 2019
- 8.719
- 37.739
Teşekkür ederim 2 gündür hareketli bir şeyler eklemek istiyorum olmadı sinir oldumCanım mesajı yanıtla dersen linkleri görürsün. Atamadım olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim 2 gündür hareketli bir şeyler eklemek istiyorum olmadı sinir oldumCanım mesajı yanıtla dersen linkleri görürsün. Atamadım olmadi
| ||||||||||
Üye Adı | Takım | Kilo | 10.Şub | 11.Şub | 12.Şub | 13.Şub | 14.Şub | 15.Şub | 16.Şub | |
Mthn83 | Kırmızı Kaptan | 74,30 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||
Cordelia | Kırmızı | 78,90 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||
patimsilizm | Kırmızı | 58,30 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||
serap911 | Kırmızı | 75,75 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||
Ceeeeeeeeeeee | Kırmızı | 66,80 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||
Elhan | Kırmızı | 67,90 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||||
badem000 | Kırmızı | 72,20 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||||
s i d e l y a | Kırmızı | 65,05 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||
minerva1988 | Kırmızı | 68,50 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||
Zayif bir Dombili transfer | Kırmızı | 62,90 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||||
Margaret Hale | Kırmızı | 71,15 | X | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | ||||
Beth18 | Kırmızı | 63,60 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||||
Tesnim1903 | Kırmızı | 70,00 | AFİYET OLSUN | X | X | |||||
Jasminium84 | Kırmızı | 59,85 | AFİYET OLSUN | X | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||
Limoni026 | Kırmızı | 60,90 | AFİYET OLSUN | X | X | |||||
HuzuRRR | Kırmızı | 70,70 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||||
Ysmnondr | Kırmızı | 85,10 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||||
kumsal68 | Kırmızı | 65,70 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||
gezegenfeza | Kırmızı | 74,20 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | açlık | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |||
trueliving_ | Kırmızı | 79,30 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN |
Normal regldir ne yapsa yeridirKizlar bu reglken ben anlamadim sabah tartiliyorum ac karnina bir sey yemeden birkac saat sonra tekrar tartiliyorum kilo almişim gözüküyor bu normal mi
O kadar tartilman normal degilKizlar bu reglken ben anlamadim sabah tartiliyorum ac karnina bir sey yemeden birkac saat sonra tekrar tartiliyorum kilo almişim gözüküyor bu normal mi
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun süper
Bir hafta daha bitiyor
104. ETAP KIRMIZI TAKIM MENÜ TAKİBİ Üye Adı Takım Kilo 10.Şub 11.Şub 12.Şub 13.Şub 14.Şub 15.Şub 16.ŞubMthn83 Kırmızı Kaptan 74,30AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Cordelia Kırmızı 78,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN patimsilizm Kırmızı 58,30AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN serap911 Kırmızı 75,75AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Ceeeeeeeeeeee Kırmızı 66,80AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Elhan Kırmızı 67,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN badem000 Kırmızı 72,20AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN s i d e l y a Kırmızı 65,05AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN minerva1988 Kırmızı 68,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Zayif bir Dombili transfer Kırmızı 62,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Margaret Hale Kırmızı 71,15X AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Beth18 Kırmızı 63,60AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Tesnim1903 Kırmızı 70,00AFİYET OLSUN X X Jasminium84 Kırmızı 59,85AFİYET OLSUN X AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Limoni026 Kırmızı 60,90AFİYET OLSUN X X HuzuRRR Kırmızı 70,70AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Ysmnondr Kırmızı 85,10AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN kumsal68 Kırmızı 65,70AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN gezegenfeza Kırmızı 74,20AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN açlık AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN trueliving_ Kırmızı 79,30AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN
Çok normal regl olmasa bile gün içinde değişiyor en iyisi haftada 1gun biz 2 yapıyoruz tabi sabah erken tuvaletten sonra aynı saatte düz bir zeminde kiyafetsiz tartilmakNormal regldir ne yapsa yeridir
Ben regl olmasam da öyle çıkıyo o kadar tartilmak doğru değil takıntı haline getiriyoruz ama ben de çok yapıyorum bu hatayı anlıyorum seniKizlar bu reglken ben anlamadim sabah tartiliyorum ac karnina bir sey yemeden birkac saat sonra tekrar tartiliyorum kilo almişim gözüküyor bu normal mi
Aşırı ince o kadın ya çok şaşırıyorum boyu kısa da olsa yine de o kadar ince olmak istemem şahsenTöbe bismillah video korkunç, kadın 40 kilo oldu
İnşallah canımHaydaaa yeni korku yuklensin bakalim... İnsallah bisey cikmaz sifa bulursun
Tamamdir canım sagolasinGeçmiş olsun canım bizi de bilgilendir
Geçmiş olsun canım. Kalple ilgili bir ilaç kullanıyor muydun Şaşirdim ve çok üzüldüm. Süreç olumlu olur inşallah
Yok canım sadece tansiyon ilacı kullanıyorum son zamanlarda çok yükseldi hep bakalım bu tedavi ne gösterecek 20 gün sonra kontrole gidecem bakalım ona göre başka doktora da gidebilirim sagolasin canimTatlım başka bir doktora git lütfen. Kas erimesi fiziksel aktivite azlığı yüzünden olur. Bir de yetersiz protein alımında. İyice aklım karıştı kim bilir seninki nasıl karışmıştır.
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Ah bu eşler resmen mayın döşüyorlar bundan sonra git dışarıda ye deSelam kızlar bugünkü menümden hiç memnun değilim sabah bir yumurta zeytin peynir bir dilim ekmek akşam bir orta boy pizza yedim ve kahve içtim. Spor olarak da 40 dk Leslie yaptım. Eşim benden habersiz eve pizza söylemiş hayır diyemedim yedim ne yapacağım bu adamla nasıl kilo vereceğim bilmiyorum bu şekilde
Ya o kadar kötü besleniyor ki iş yerinde zaten hep hamburger pizza yiyor evleneli 3 yıl oldu 15 kilo aldım onun yüzünden sürekli fast food yiyoruz. Şimdi doğum da yaptım kilo vermek istiyorum diyorum ama yok anlamıyor diyetisyen de bir veremedi listeyi yarın verecek bakalım eşimle nasıl uyacağım bu listeye. Yarından itibaren yiyeceksen de bana sakın alma sen ye sadece dedim inşallah almaz çok sinir bozucu bu yaptığı kendi de aldı bu arada 15 kiloAh bu eşler resmen mayın döşüyorlar bundan sonra git dışarıda ye de