- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Enee pisirdim bile beklemek istemedim süzülsün vs. Puff iBen de yıkanmış alırım hep ama her ihtimale karşı 2 su yıkarım sonra sirkeli suda bekletiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enee pisirdim bile beklemek istemedim süzülsün vs. Puff iBen de yıkanmış alırım hep ama her ihtimale karşı 2 su yıkarım sonra sirkeli suda bekletiyorum.
Ben de düşündüm ama zaman kaybı olmasın dedim. Bir dahakine sirkeli su ile yıkarım teşekkür ederim LenaGben olsam her ihtimale karşılık yinede yıkardım bir kerede olsa
Yeşillik kurutma zımbırtısı var ya ondan kullanıyorum kısa sürüyor.Enee pisirdim bile beklemek istemedim süzülsün vs. Puff i
İşte geldim burdayımAman yarabbim
Yaaaa nerelerdesin
Merhaba Yenam
Evet kuzum diyet olayı bizim ebedi gibi oldu. Zipzip kaptanın sayfası burası. 6. Takım kaptaniydi belki hatırlarsın. O işe girince yardimci olmaya geldim.
HoşbuldumHoşgeldiniz
Hoşgeldin yena
Bende de var birine vermediysem bakayım bi araYeşillik kurutma zımbırtısı var ya ondan kullanıyorum kısa sürüyor.
Cok agrim olursa kas gevsetici kullaniyorum bir de adaçayı rezene iciyorumCanım regl olurken herhangi bir ilaç kullanıyor musun ağrı kesici veya başka
Harekete degil sese bak shjklbu leslie nin hareketleriyle aynı
Yine bir sudan gecir camuru kumu yok en azından... Ben de dogranmis dondurulmus oluyorum omletime eklemek icinKızlar yıkanmış ıspanak aldım temiz oluyor mu? Ispanağı çok seviyorum ama yıkamayı sevmediğim için yemiyorum
Ben regl döneminde ağrı kesici ilaç içince bir sonraki regl 1 hafta 10 gün gecikiyordu ilaç içmeyi bırakınca normale döndüCok agrim olursa kas gevsetici kullaniyorum bir de adaçayı rezene iciyorum
Yaaaa bu ay icmeyecegim o zaman zaten cok siddetli olmuyorda agriyi niye cekeyim ki diyip iciyordum... Bugün cok istahliyim regl gelecek belli ki....burnuma fistik ezmesi kokulari geliyor,markete geçip almamak icin tuttum kendimi ananasli yeşilçay ictim sonra nefes egzersizi yaptim... Alsam eve goturucem sonra elimin altinda olacak yine kontrol bende, fıstık ezmesi beni yenemez tamam ağrı kesici de icmeyecegim bidaha ki ay bakalim ne olacakBen regl döneminde ağrı kesici ilaç içince bir sonraki regl 1 hafta 10 gün gecikiyordu ilaç içmeyi bırakınca normale döndü
Ben sesi kapatıp spor müzikleri açıyorum. Tempo oluşturuyor seviyorum o şekilHarekete degil sese bak shjkl
Leslinin sesini kaldiramiyorum
Bunda ki hareketlerde biraz farkli
Ben de sessiz yapamiyorum cunku bazen ekrani takip etmiyorum surekli ona bakmak yoruyorBen sesi kapatıp spor müzikleri açıyorum. Tempo oluşturuyor seviyorum o şekil
Bazen kendi hareketlerimi yapıyorum müzikle birlikte
Gecmis olsun kaslarinla ilgili ne problem varmış yürüyüş ile baglantisi ne kiİyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyunca Elhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
Allah kolaylik versin canim önce sagligimiz ve oncelikli sorumluluklarimizSelamm hanımlar ..Bir kaç gündür aktif olamıyorum kusuruma bakmayın.Bebeğim durmuyor takılan bandaj onu baya etkiledi. Uykusunu alamıyor ayakları rahat olmadıgi icin hemen uyanıyor.. Sinirlenip baskı yaptığı icin omuzları ağrıyor oyle yapmasın diye sürekli kucaklıyorum.
Dün iki tabak yemeği 3 asamada yiyebildim hic durmuyor esimde isten gelene kadar benim bütün enerjim bitiyor
Aklımdainşallah canım
sende kendini çok zorlama diğer sefer hastalandın unutma onu olurmu
Vallahi anlattım hergün yürüyüş yaptığımı o yuzden takıp edelım dedi kas erimesi ile ilgili olabilir dedi veya devam ederse ilik falan filan neyseGecmis olsun kaslarinla ilgili ne problem varmış yürüyüş ile baglantisi ne ki
Haydaaa yeni korku yuklensin bakalim... İnsallah bisey cikmaz sifa bulursunVallahi anlattım hergün yürüyüş yaptığımı o yuzden takıp edelım dedi kas erimesi ile ilgili olabilir dedi veya devam ederse ilik falan filan neyse