Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyunca Elhan Elhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
Geçmiş olsun canım bizi de bilgilendir

Son düzenleme:
Selamm hanımlar ..Bir kaç gündür aktif olamıyorum kusuruma bakmayın.Bebeğim durmuyor takılan bandaj onu baya etkiledi. Uykusunu alamıyor ayakları rahat olmadıgi icin hemen uyanıyor.. Sinirlenip baskı yaptığı icin omuzları ağrıyor oyle yapmasın diye sürekli kucaklıyorum.
Dün iki tabak yemeği 3 asamada yiyebildim hic durmuyor esimde isten gelene kadar benim bütün enerjim bitiyor
Canım Allah sana kolaylık versin

Menümü yazayım Bu arada birazdan mutfağı kapatırım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Tuzsuz Lor
Zeytin
2 Kaşık tahin pekmez
Ogle
1 Portakal
2 ceviz
Akşam 18 gibi yerim
Kereviz yemeği
Ezogelin çorbası 1 kase
2 Kaşık pilav
Elhan Elhan LenaG LenaG Cordelia Cordelia
Spor 17 bin adım 1700 puan
Afiyet olsun canım 😘 her zamanki gibi harika

İyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyunca Elhan Elhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
Çok geçmiş olsun, iyi çıkar inşaAllah 🤲🏼

Selamm hanımlar ..Bir kaç gündür aktif olamıyorum kusuruma bakmayın.Bebeğim durmuyor takılan bandaj onu baya etkiledi. Uykusunu alamıyor ayakları rahat olmadıgi icin hemen uyanıyor.. Sinirlenip baskı yaptığı icin omuzları ağrıyor oyle yapmasın diye sürekli kucaklıyorum.
Dün iki tabak yemeği 3 asamada yiyebildim hic durmuyor esimde isten gelene kadar benim bütün enerjim bitiyor
Allah yardımcın olsun canım 🤲🏼🤲🏼

Canım öncelikle saat 21 den sonra hiçbir şey yeme. Ben de hep geceleri yerdim. Bu çok kötü bir bağımlılık. Bunu 2-3 ay oldu başardım. Sen de bunun üzerine git bence. Aylik hedefin 4 kg rahat olur. Sen iştahına uyma iştahın sana uysun. Kuralları Sen koy ❤️😘
benimde istediğim en çok o aslında, akşam altıdan sonra yemek yememek, dün akşam öyle sevgi günü diye bir etkinlik yaptık ve ben supangele ye hayır demedim iyi olmadı. aslında doğru söylüyorsun benim ayda 4 kilo vermem çok normal olması lazım eskiden bunu çok rahatlıkla yapıyordum kolay kilo veriyordum fakat şimdi durum çok farklı menopoz ve yaş faktörü resmen baltalıyor sanki bende şaşırıp kalıyorum

Bile bile niye yiyon
Yazık miden sindirime organlarina
Yerken onlara sordun mu? 🥲
vallaha yedim gitti :))) mide sindirim organlarını hiç sorma zaten sütlü tatlı olduğu için bu rahatsız etmedide, artık geç vakit yiyipte yatığım zaman kötü oluyorum. bazen akıntıya kürek mi çekiyorum acaba diyorum tüm gün cafe restorantda patatesler, pişiler kızarıyor elmalı kurabiyeler gözlemeler daha sana sayamadığım o kadar çok menü varkiii bazen çalışanlara bu ne laan hamile olsam çocuk düşürürüm diyorum ...

tamam ben bundan sonra yemeden bir organlarıma sorayım :)

benimde istediğim en çok o aslında, akşam altıdan sonra yemek yememek, dün akşam öyle sevgi günü diye bir etkinlik yaptık ve ben supangele ye hayır demedim iyi olmadı. aslında doğru söylüyorsun benim ayda 4 kilo vermem çok normal olması lazım eskiden bunu çok rahatlıkla yapıyordum kolay kilo veriyordum fakat şimdi durum çok farklı menopoz ve yaş faktörü resmen baltalıyor sanki bende şaşırıp kalıyorum

vallaha yedim gitti :))) mide sindirim organlarını hiç sorma zaten sütlü tatlı olduğu için bu rahatsız etmedide, artık geç vakit yiyipte yatığım zaman kötü oluyorum. bazen akıntıya kürek mi çekiyorum acaba diyorum tüm gün cafe restorantda patatesler, pişiler kızarıyor elmalı kurabiyeler gözlemeler daha sana sayamadığım o kadar çok menü varkiii bazen çalışanlara bu ne laan hamile olsam çocuk düşürürüm diyorum ...

tamam ben bundan sonra yemeden bir organlarıma sorayım :)
Benim yan dükkanim pastaneee her gun pasta kurabiye kokulariyla geçiriyorum günü
Kontrol senin elinde

15 şubat perşembe menümü yazayım
Elhan Elhan Cordelia Cordelia
bugün sporum yok sabah limonlu sıcak suyumu içtim

kahvaltı saat 12:00 2 haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin, peynir, domates,salatalık 2 adet ceviz, 2 dilim hindi füme

akşam 17:30 bir tabak tavuklu salata

şu an yeşil çay içiyorum gün içinde dışardaydım fazla su içemedim bu saatden sonra dengelerim umarım

Çok geçmiş olsun canım ❤️🌹❤️🌹

Yaaaa😳 bu ay icmeyecegim o zaman zaten cok siddetli olmuyorda agriyi niye cekeyim ki diyip iciyordum... Bugün cok istahliyim regl gelecek belli ki....burnuma fistik ezmesi kokulari geliyor,markete geçip almamak icin tuttum kendimi😎👌🏻 ananasli yeşilçay ictim sonra nefes egzersizi yaptim... Alsam eve goturucem sonra elimin altinda olacak yine☠️ kontrol bende, fıstık ezmesi beni yenemez⚡ tamam ağrı kesici de icmeyecegim bidaha ki ay bakalim ne olacak🌸🌸😘😘😘
Cok farketti benim. Canım regl döneminde yeni yumurtalar gelişmeye başlıyor. ağrı kesici ilaç içtiğimiz zaman o yumurta gelişimi yavaşlıyor. Dolayısıyla geç yumurtluyoruz geç yumurtladığımız için de geç regli oluyoruz. Ben ilaçları bırakınca düzene girdim.

Kıyamam kuzum inşallah alışır 🙏🥺

X