- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Opera yı indir canım.Bisey dicem yaa kk yoneticileri kizmasinda şu reklamlar yordu beee sayfayi aciyom kocaman ekran reklam çıkıyor çarpı minicik bas basabilirsen koca parmaklarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Opera yı indir canım.Bisey dicem yaa kk yoneticileri kizmasinda şu reklamlar yordu beee sayfayi aciyom kocaman ekran reklam çıkıyor çarpı minicik bas basabilirsen koca parmaklarla
O zaman doktora git canım bence.2 hafta geçti üzerinden hatta 18gun filan
Allah huzur mutluluk versin bizeGünaydın kızlar
Çok yorgun bitkin ve tüm dünyaya sinirliyim
Niye sinirliyim biliyorum ama tek başına yeterli bir sebeb değil. Oturup ağlasam ona da bahanem yok ama bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Regl geldi inşallah öğleden sonra daha iyi olacağım
Ortam değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Güzel olur inşaAllahüç gün kabak detoksu yapacam diyetisyenimin tavsiyesiyle bakalım sonucu nasıl olacak
Gidicem evetO zaman doktora git canım bence.
Çok lezzetli duruyor afiyet olsunbol limonlu acılı karnabahar, brokoli salatası
Eki Görüntüle 3387602
Çok lezzetli duruyor afiyet olsun
inşallah canımGüzel olur inşaAllah
Bende 3 günlük açlığa niyetlendim
bende aynen çok az bir eksi gördüm cumartesiye kadar ne olur göreceğizBugün eksi gördüm şükür ama cok az. Bakalım cumartesiye mucize olacak mı?
Bu iki gün önemli. Güzel gecerse bence daha da eksi gelir. Azmimiz isteğimiz bozulmasın insallahbende aynen çok az bir eksi gördüm cumartesiye kadar ne olur göreceğiz
Ben bugun tartildim hevesle... kesin 57 yi gordum ben dedim aksine artı çıktım regl şeysi olsamda kurtulsamBu iki gün önemli. Güzel gecerse bence daha da eksi gelir. Azmimiz isteğimiz bozulmasın insallah
İnşallah canım. Neden düzensiz oluyorsun gittin mi doktora?Ben bugun tartildim hevesle... kesin 57 yi gordum ben dedim aksine artı çıktım regl şeysi olsamda kurtulsam
Gecen Temmuzda hic gelmemisti dr a gittim hormon testlerine bakildi bir problem yok mevsim degisikligidir denildi sonra bi duzene girdi iki ay.. kışla birlikte 28 gunde bir olan duzenim 35-38 gune cikti... Galiba diyorum menapoz sinyalleriİnşallah canım. Neden düzensiz oluyorsun gittin mi doktora?
kabak detoksuna çok etkili diyolar ya bi ara ben de yapmayı düşünüyorum.üç gün kabak detoksu yapacam diyetisyenimin tavsiyesiyle bakalım sonucu nasıl olacak