- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
İzmir de sogudu dün günlük güneşlik bugun sogukistanbul bugün çok soğuk ve yağışlı yürüyüşe çıkamıyorum. napsam ki spor olarak evde
Hoş geldiniz.Nasıl katılabiliyoruz bu gruplara
Aman yarabbimElhancım , merhaba
demek master fithadi bakalım kolaylıklar diliyorum hepinize
leslie walk walk candıristanbul bugün çok soğuk ve yağışlı yürüyüşe çıkamıyorum. napsam ki spor olarak evde
Ay çok üşeniyorum yaa lesli abla da çok yoruyo insanıleslie walk walk candır
Bu cok iyi ben bunu yapiyorum aradaistanbul bugün çok soğuk ve yağışlı yürüyüşe çıkamıyorum. napsam ki spor olarak evde
HoşgeldinizNasıl katılabiliyoruz bu gruplara
Hoşgeldin yenaElhancım , merhaba
demek master fithadi bakalım kolaylıklar diliyorum hepinize
yağ yakmaya yarıyormuş kaç haftadir az az kilo verince diyetisyenim bunu önerdi çokda severim kabak taratorukabak detoksuna çok etkili diyolar ya bi ara ben de yapmayı düşünüyorum.
Her türlü eksi eksidir,bende aynen çok az bir eksi gördüm cumartesiye kadar ne olur göreceğiz
Ayy ne güzel bende mi yapsam kiyağ yakmaya yarıyormuş kaç haftadir az az kilo verince diyetisyenim bunu önerdi çokda severim kabak taratoru
bu leslie nin hareketleriyle aynıBu cok iyi ben bunu yapiyorum arada
aynen canımHer türlü eksi eksidir,
Azmimizin resmidir
herhangi bir sağlık sorunun yoksa canım bir öğün olarak dene baktın ki seni zorlamıyor sonra sende üç gün yaparsın ama üç günden fazla önermiyorlar bilgin olsunAyy ne güzel bende mi yapsam ki
Herşeye sulanıyorum sonra yine devam
Canım regl olurken herhangi bir ilaç kullanıyor musun ağrı kesici veya başkaGecen Temmuzda hic gelmemisti dr a gittim hormon testlerine bakildi bir problem yok mevsim degisikligidir denildi sonra bi duzene girdi iki ay.. kışla birlikte 28 gunde bir olan duzenim 35-38 gune cikti... Galiba diyorum menapoz sinyalleri
bende öyleyim ya bi kalksam 2 saat yaparım ama ah bi kalksamAy çok üşeniyorum yaa lesli abla da çok yoruyo insanı
heveslenip yapmayacagım şeyler arasına kaydettim kabak detoksunudaAyy ne güzel bende mi yapsam ki
Herşeye sulanıyorum sonra yine devam
amin canım azim ve kararlık tam gaz bendeBu iki gün önemli. Güzel gecerse bence daha da eksi gelir. Azmimiz isteğimiz bozulmasın insallah
ben olsam her ihtimale karşılık yinede yıkardım bir kerede olsaKızlar yıkanmış ıspanak aldım temiz oluyor mu? Ispanağı çok seviyorum ama yıkamayı sevmediğim için yemiyorum
Ben de yıkanmış alırım hep ama her ihtimale karşı 2 su yıkarım sonra sirkeli suda bekletiyorum.Kızlar yıkanmış ıspanak aldım temiz oluyor mu? Ispanağı çok seviyorum ama yıkamayı sevmediğim için yemiyorum