Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin kaptanım.Canlar bugün iş olarak yoğunum öğleden sonra oğlumun genel kontrolü var. Biraz iletişim yetersizliği olabilir
Bu kez hiç acelem yok abla strese girdikçe direnç artıyo artıda olsa ekside yağ kaybına odaklandım biraz o azaldığı için üzülmüyomEksi görenleri tebrik ederim.
Artı gelenler üzülmesin, üzülmeyelim.
Geçen Cumartesi: 67.9
Salı: 68.6
Fark: +700
Mthn83
Cumartesiye kadar kadar gitmesi dileğiyle.
Bahanesizim
En güzeli bitanemBu kez hiç acelem yok abla strese girdikçe direnç artıyo artıda olsa ekside yağ kaybına odaklandım biraz o azaldığı için üzülmüyom
geçmiş olsun canım kaptanımCanlar bugün iş olarak yoğunum öğleden sonra oğlumun genel kontrolü var. Biraz iletişim yetersizliği olabilir
Düne göre 100 gr eksiğimGünaydın nazar boncuklarım
Takımca ilk tartımız hayırlı olsun eksi olan da artı olan da bizimdir Hepimizi çabamızdan dolayı kutluyorum azmimiz daim olsun
@aypare ackerman
@uranus35
@deli bir dombili
@Nergis 35
@Papatyamaviss
@tomrs
@Lavinia_98
sibel_84
@LESA76
@zeyneppk
Tutku44
60kiloyum
@sara_28
Efenin_Annesi
@Keira-
arwengsd
@ZincirKirma
Ellssa
Cabım harika tebrik ederim
Tebrikler canım
Canım tartildim ama telefon kızların elindeydi foto çekemedim 103.1 kg geldimGünaydın nazar boncuklarım
Takımca ilk tartımız hayırlı olsun eksi olan da artı olan da bizimdir Hepimizi çabamızdan dolayı kutluyorum azmimiz daim olsun
@aypare ackerman
@uranus35
@deli bir dombili
@Nergis 35
@Papatyamaviss
@tomrs
@Lavinia_98
sibel_84
@LESA76
@zeyneppk
Tutku44
60kiloyum
@sara_28
Efenin_Annesi
@Keira-
arwengsd
@ZincirKirma
Ellssa
15 günlüğüne bu 1 poşetlik ilaç durumu inşallah abla ağrım azalmaya başladı çok şükür bugün daha iyiyim diğer 2 güne nazaran diyetimi çok sıkı tutuyorum eskisi gibi bu bir israte oldu bana sarsaklamamm artikGeçmiş olsun canım.
Kahramanımız stres yine kötü rollerle hayatımızı etkilemeye devam ediyor. Bagirsak sendromu ilk kez duyuyorum. Vücuttaki fazla kilolar sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor kuzum. En çok da bir poşet ilaca üzüldüm. Allah şifa versin . Zayıflaman şart kuzum. Brokolicik neden yasaklandı ki