- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.835
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fellas ismi markanın kendisi burada ty hb de var ama orada bilmiyorum ki Türk bakkalı varsa vardır belkiFellah neyin markası, hangi dükkanlarda bulunur
Burberry e ağır diyorsun ya, he işte bunu sık...
GünaydınGünaydın
Mutlu bir hafta başlangıcı olsun. Hadi uyanın
Günaydın
Günaydın canım aminnnn uyandık
Aman haaa dikkat et. Ne acılar yaşandı ne çorbalar icildiiiiDiş sağolsun alıştım resmen ama kılom geri gitcegıne ileri gidiyor
Daha iyiyim bu hastalık hiç gitmiyor gibi az geriliyor geri geliyorGeçmiş olsun canım hemen dinlen başlamadan gider inşallah
Bı kaynana lafı "anam bı bebeyle baş edemedi biz bölemiydik. 5 bebe olurdu bide tallaya giderdik "Ben de akşam çok mu yedim acaba diye düşünmüştüm. bebek izin vermiyor yoksa bu kadar aç kalamam. hemen en hizli yumurta yapip yiyebiliyorum, akşam da eşimi bekliyorum cocuga baksin da bir seyler yapip yiyim diye
En azından kendini keşif yolculugunda adım atmış oldunValla hiçbiryeriniz şişmesin
Çünkü benim göbek şişti
Buda demek oluyor ki süt ürünü bana şişkinlik yapıyor
Nazar çıkmış ablam. Maşallah deMisafiri yolladım, bulaşık makinesi doluydu, kalanı elde yıkadım, kuruladım, kaldırdım, makina bitti, yerleştirdim, 1 kase düşürüp kırdım, robotu çalıştırdım, minnoşun partisine batmasın diye.
Şimdi geçmiş yapıyorum, az kaldı bitecek
Susam mi11 Şubat pazar
12:00
1 kase sütlaç
13:00
1,5 dilim peynir
Tepsiye dökülen susamları parmakladım
3 çay kaşığı tabakta kalan susam
18:00
2 kase tavuk çorbası
Bikaç parça turşu
Bol salata
Bikaç lokma etli pide( eşim olmamış dedi diye tadına baktım)
Biraz kuruyemiş
1,5 lt du
2 kupa kahve
1 kupa çay
Elhan Mthn83
Eki Görüntüle 3385681
7.172 adım 717 puan
Cordelia
Günaydın inşallah canımGunaydinlarrr. Güzel, sağlıklı bir hafta olsun. Bol bol yağlar gitsin
Kötü kokuları almaması avantajı varAyy ... çok zor
Değişikmiş
Hiç almıyor, mentollü bir şey olduğunda burnumu yakıyor diyor sadece.Aaa çok ilginç hiç mi almıyor? Koku çok önemli ya üzüldüm
Tatlım hayırlı olsun pilin.
Bunun da var fotosu ekledim ama ikinci kez ekledigim icin foto cikmamis
Sagol canim tamamTatlım hayırlı olsun pilin.
Salı günü yarışmacıların bildirimleri fotoğrafsiz oluyor ya seninki fotoğrafli olacak, cumartesi bildirim yapmadigin için unutma olur mu tatlım.