Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende topuklularla çarşı gezerdim hepYa iki de bir bir deri markasının dizaltı çizmelerinin reklamı çıkıyor sayfamda çoook giymek istiyorum ama olmuyor yaaa çıkmıyor yukarı. Halbuki uzun elbise ve eteklerin altına çok güzel oluyor.
Bir de artık topuklu giyemiyorum halbuki ben topuklu ayakkabı kadınıyım
3 ay büyüksün, abla diyebilirimevet mesajını gördüm fakat ocak ayı hastalıklarla geçti kendimi o ara hazır hisetmiyordum. sabah başlamalar akşama bozmalar çok yordu beni burda bir düzene girerim umarım
ekimde 50 olucam memnun oldum hoşbuldum
teşekkürler hoşbuldum
Fellah neyin markası, hangi dükkanlarda bulunurFellas güvenilir diye biliyorum
Ben de ferah ve çiçeksi çok severim
Eu tendre muadili var mı
Ağır biraz, çok az sıkmak gerekiyorCoco Chanel nasıl bir koku hafif mi
Sağol canımAfiyet olsun canım
Aslında resim olsa fena olmazArkadaşım hamile buzluğa koymak istedi benden rica etti bende yaptım resmini koyayim dedim bir an canınız çeker diye koymadım teşvik olmasın
Hoşgeldin canımSelam kızlar,
Ardı ardına gelen zor günler yüzünden maalesef motive olamadım ben ara ara geldim ama gittim hep. Önce babama kalp pili takıldı ardından ben grip oldum geçmeyen öksürükler yüzünden ciğerimde kitle olduğunu öğrendim . Öksürük iÇin kortizon tedavisi vesaire gördüm derken artık en aZından yaza daha fit girmek için aranıza tekrar katılmak istiyorum. Yarın yeniden başlayacağım diyete.
Valla hiçbiryeriniz şişmesinAfiyet olsun bitanem gezegenfeza sütlacı benim de içime işledi bence herkesin bir yerleri şişmiş olabilir
Aslında resim olsa fena olmaz
Asla vazgeçmeyeceğim bruno bananiTeşekkür ederim , aynı koku bende de var ama bana bir tık ağır geldi o daha klas bir koku gözümde elinde çantası kaşe montu inci küpeleri olan bir bağyan canlanıyor nedense fjjdjd
Misafiri yolladım, bulaşık makinesi doluydu, kalanı elde yıkadım, kuruladım, kaldırdım, makina bitti, yerleştirdim, 1 kase düşürüp kırdım, robotu çalıştırdım, minnoşun partisine batmasın diye.
Kendine iyi bakBoğazım ağrıyor kızlar ilaç takviye alıp yatayım bari
Ablamın kurabiyesine benziyor, çok güzel yapıyor, tarif aldım yaptım, aynı lezzeti alamadım.
Yorulmussundur.. Dinlen birazcık.Misafiri yolladım, bulaşık makinesi doluydu, kalanı elde yıkadım, kuruladım, kaldırdım, makina bitti, yerleştirdim, 1 kase düşürüp kırdım, robotu çalıştırdım, minnoşun partisine batmasın diye.
Şimdi geçmiş yapıyorum, az kaldı bitecek
Burberry e ağır diyorsun ya, he işte bunu sık...Coco Chanel nasıl bir koku hafif mi
Çok yorulmuşum, biraz yatmak bile dinlendirdiYorulmussundur.. Dinlen birazcık.