- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.771
Teşekkür ederim Tüm kitaplarını okuduğum İrlandalı bir yazarın çok sevdiğim bir kitabındanHayırlı olsun Lenacim.
Çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının ismi ..
Eski ismini de beğeniyordum . Bu da çok güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Tüm kitaplarını okuduğum İrlandalı bir yazarın çok sevdiğim bir kitabındanHayırlı olsun Lenacim.
Çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının ismi ..
Eski ismini de beğeniyordum . Bu da çok güzel.
Ellerine sağlık teşekkür ederimMavi Takım
Kaptanınız Lisbeths in yeni nicki LenaG olmuştur. Etiketlerde dikkat edelim.
Kırmızı Takım LisbethS nickini LenaG olarak değiştirdi. Dikkat edin. Kandırılmayalım. :)))
LenaG Mavi Kaptan @zeyneppk Mavi @Nergis 35 Mavi @Papatyamaviss Mavi @sara_28 Mavi @uranus35 Mavi @LESA76 Mavi aypare ackerman Mavi Tutku44 Mavi @Ruveyda- Mavi @60kiloyum Mavi @Lavinia_98 Mavi @arwengsd Mavi @deli bir dombili Mavi @tomrs Mavi @Efenin_Annesi Mavi @sibel_84 Mavi @zincirKırma Mavi @Akrrep Mavi
@Mthn83 Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @serap911 Kırmızı @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı Elhan Kırmızı @badem000 Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @minerva1988 Kırmızı -Murphy- Kırmızı @Margaret Hale Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Tesnim1903 Kırmızı @Jasminium84 Kırmızı @Limoni026 Kırmızı @HuzuRRR Kırmızı @Ysmnondr Kırmızı @kumsal68 Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı @trueliving_ Kırmızı
Neden yarın 12Yağlarım eriyorr yarın 12ye kadar eriyip gidecekler akacaklaarrr
Haftaiçi if yapıyorum ilk öğün 12de oluyorNeden yarın 12
Su içiyoruz yok gibi yapıyoruz acı yok açlık yok zafer var çıtırlık vaaarrÇok açııııımmmm
Yok yok kahve içiyorum keser o beniSu içiyoruz yok gibi yapıyoruz acı yok açlık yok zafer var çıtırlık vaaarr
şaka bir yana hafif bir şey atıştır canım eziyet olmasın sonra bıkkınlık yapmasın
Eyüp Sabri Tuncer kiraz çiçeği kolonyasıHarika bir menü
Başka başka var mıı
Noa çok severim sanırım zevklerimiz benziyor
O kolonya da mükemmel kokuyorEyüp Sabri Tuncer kiraz çiçeği kolonyası
Parfüm kültürüm çok yok tatlım. Bakalım arkadaşlar odunlardan , baharatlılardan farklı notalı parfümlerden bahsederler belki
Ben de sadece burberry classic edp kullanıyorum. aypare ackerman herkesin koku tercihi farklı yazmadım o yüzdenEyüp Sabri Tuncer kiraz çiçeği kolonyası
Parfüm kültürüm çok yok tatlım. Bakalım arkadaşlar odunlardan , baharatlılardan farklı notalı parfümlerden bahsederler belki
Teşekkür ederim , aynı koku bende de var ama bana bir tık ağır geldi o daha klas bir koku gözümde elinde çantası kaşe montu inci küpeleri olan bir bağyan canlanıyor nedense fjjdjdBen de sadece burberry classic edp kullanıyorum. aypare ackerman herkesin koku tercihi farklı yazmadım o yüzden
Bedava diyetisyen desteği baldan tatlıdırİş yerim özel sağlık sigortası yaptırdı kızlar 1 seans diyetisyen desteği var acaba onu mu kullansam diyorum :)
Kızlar parfüm önerir misiniz
20 yaşlarımda işyerimde biri sıkmıştı. O gün aşık oldum kokuya. Ama eski güzelliği kalitesi yok maalesef. Küpe takmam kase mont giymem. Sırt çantası kullanıyorum.Teşekkür ederim , aynı koku bende de var ama bana bir tık ağır geldi o daha klas bir koku gözümde elinde çantası kaşe montu inci küpeleri olan bir bağyan canlanıyor nedense fjjdjd
insa canımm
Hemen bakayım notalarınadior addict diyorum bende
Auran yeter20 yaşlarımda işyerimde biri sıkmıştı. O gün aşık oldum kokuya. Ama eski güzelliği kalitesi yok maalesef. Küpe takmam kase mont giymem. Sırt çantası kullanıyorum.
Mavi Takım
Kaptanınız Lisbeths in yeni nicki LenaG olmuştur. Etiketlerde dikkat edelim.
Kırmızı Takım LisbethS nickini LenaG olarak değiştirdi. Dikkat edin. Kandırılmayalım. :)))
LenaG Mavi Kaptan @zeyneppk Mavi @Nergis 35 Mavi @Papatyamaviss Mavi @sara_28 Mavi @uranus35 Mavi @LESA76 Mavi aypare ackerman Mavi Tutku44 Mavi @Ruveyda- Mavi @60kiloyum Mavi @Lavinia_98 Mavi @arwengsd Mavi @deli bir dombili Mavi @tomrs Mavi @Efenin_Annesi Mavi @sibel_84 Mavi @zincirKırma Mavi @Akrrep Mavi
@Mthn83 Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @serap911 Kırmızı @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı Elhan Kırmızı @badem000 Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @minerva1988 Kırmızı -Murphy- Kırmızı @Margaret Hale Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Tesnim1903 Kırmızı @Jasminium84 Kırmızı @Limoni026 Kırmızı @HuzuRRR Kırmızı @Ysmnondr Kırmızı @kumsal68 Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı @trueliving_ Kırmızı
Muhabbet kokudan gidiyor hazır yeri gelmişken söyleyim yoksa catlarim.20 yaşlarımda işyerimde biri sıkmıştı. O gün aşık oldum kokuya. Ama eski güzelliği kalitesi yok maalesef. Küpe takmam kase mont giymem. Sırt çantası kullanıyorum.
Ayy ... çok zorMuhabbet kokudan gidiyor hazır yeri gelmişken söyleyim yoksa catlarim.
Benim eşimin koku alma duyusu yok. bayagi yok. Genetikmis annesi de koku almazmış.