- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
Afiyet olsun canım Bir mantici daha ve yine tek öğün11/02/2024 pazar menum
Sabah 11:00 sekersiz Turk kahvesi
Oglen 15:00 bir tabak manti
Aksam yemek yok
1.5 litre su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Bir mantici daha ve yine tek öğün11/02/2024 pazar menum
Sabah 11:00 sekersiz Turk kahvesi
Oglen 15:00 bir tabak manti
Aksam yemek yok
1.5 litre su
Oha şahane menu11 Şubat Menü
8.00 Kahve
10.00 Badem, ceviz , üzüm çay
12.00 Smoothie
13.00 Kahve
18.00 Yoğurtlu ıspanak( dört kaşık), bir kaşık pilav bir kaşık kuru fasulye, salata
Su ölçülemedi
@Mthn83
Teşekkür ederim tatlım.Oha şahane menu
Tesekkur ederim canim genelde pazarlari tek ogun oluyor cunki gec kalkiyorumAfiyet olsun canım Bir mantici daha ve yine tek öğün
Teşekkür ederim ilk gün iyi geçti evetAfiyet olsun bugün menün çok güzel
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah
Hoşgeldniz
dimi bugünkü menü evet iyi oldu, çerçeveletip duvara asmalık vallahaAfiyet olsun Asumancim menun gayet güzel hatta harika
Sayfamızda menümüzü paylaşma dusuncesini gün boyu aklımızda tutmak buraya yazınca gerçekle yüz yüze gelmek sonrasında arkadaşların okuyup yorumlaması o kadar faydalı ki bizim için ....farkında olmadan bu alışkanlık haline dönüşüyor ve hafta hafta eksilerle gittikçe hafifliyoruz. İyi ki geldin aramıza bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım bence
üstüme alınayım mı aaayyYeni gelenler de pek bir tatlı
Güzel menüler cikarttikca hep daha iyisini yapmak isteyeceksinTeşekkür ederim ilk gün iyi geçti evet
dimi bugünkü menü evet iyi oldu, çerçeveletip duvara asmalık vallaha
umarım iyi değerlendirebilirim, bende istiyorum bakalım ne kadar irade gösterebileceğim
üstüme alınayım mı aaayy
Afiyet olsun.
Haklisin biliyorum aklim burda hep her agzima attigim lokmada vercegim hesap geliyo aklima Ama bir kilo vermeye vasliyim daha motivé olcagimi her firsaata.burda olcagima garanti veriyorumBurada gecirdigin vakitle verdigin kilo doğru orantılı bunu da aklında tut canım.
sagol kaptanım açtım yürüdm geldimHayat müşterek güzel yürüyüşler olsun oh bir de müzik
aboww konusulanlar etkilemiş
kaptanım sen misinArkadaşlar ismimdem ötürü karışıklık oluyor lisbet li isimler çok fazlaymış ben de ne zamandır değiştirmek istiyordum birazdan değiştireceğim haber vereyim dedim.
millet dışardan alîp eeve götürüp yedi bile2 gündür sütlaç konuşunca canınız çekmiş olabilir
Söyle bakıyım seninde canın çektimi
Harika bir menü11 Şubat Menü
8.00 Kahve
12.00 Smoothie
13.00 Kahve
18.00 Yoğurtlu ıspanak( dört kaşık), bir kaşık pilav bir kaşık kuru fasulye, salata
Su ölçülemedi
@Mthn83
Başka başka var mııCacharel noa
Bebek gibi kokuyorsun
Afiyet olsun fulyacim menün çok güzel suyuda biraz artırırsan harika olacakLenaG Elhan
11 Şubat 2024 Pazar
sabah yok
öğlen 12.30
1 yumurta, salçalı sucuk, peynir, 5 zeytin, kapya biber ,domates, 1 tk bal, 1 dilim karakılçık tbe
ara 15.40
sütte bekletilmiş yulaf ce chia tohumu, 7 küçük çilek, 1 çk bal, bol tarçın
akşam 19.15
airfryda patatesli soğanlı levrek (1 patatesle levreğin yarısını yedim)
avokadolu brokoli salatası, 1 tk bal
kabuk tarçınlı yeşil çay içerim.
gün içinde 1 filtre kahve içtim.
yatana kadar 1,5 lt su
temiz menüMenüm
Saat 10
2 wasa 1 haşlanmış yumurta 2 dilim sucuk 1 zeytin 1 dilim peynir şekersiz çay
Saat 12 de
1 fincan şekersiz kahve
2 kare çikolata 3 fındık yarım muz
Saat 15 00
1 lifalif
Saat 17 00
1 kase mercimek çorbası
4 köfte 1 kapya biber airfyda
2lt su
Haftaiçi if yaptığım için haftasonu midem açılıyor. gene karnım acıktı ama yemem artık
LenaG Elhan
Afiyetler olsun kaptanım11 Şubat Menü
8.00 Kahve
12.00 Smoothie
13.00 Kahve
Su ölçülemedi
@Mthn83
Gözlerimden adeta kalp fışkırdı30dk pilates 300p
10dk cardio 100p
300 zıpzıp 375p
3000 adım 300p
11 şubat toplam spor puanı 1075p
Cordelia
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun bugün menün çok güzel
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah
Hoşgeldniz
Teşekkür ederim canım Eskilerden kimler var pek yeni isimler varGeçmiş olsun canım. Hoşgeldin diyelim yeniden aramıza.