- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Hangi kitap yazar ? Merak ettimTeşekkür ederim Tüm kitaplarını okuduğum İrlandalı bir yazarın çok sevdiğim bir kitabından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kitap yazar ? Merak ettimTeşekkür ederim Tüm kitaplarını okuduğum İrlandalı bir yazarın çok sevdiğim bir kitabından
Aldım canımbelirleyeyim tabiki gerçi şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama şişkinliğimde vardır umarım kilo verme moduna çabuk sokarım vucudumu. birazdan liste yazayım şubat sonu 111 diyelim mi
Salı Taksim'de salliycam sizi Rabbimin ikramindan sual olmaz da herşeyde yutulmaz hacı
Aldım canımCanım hedef 72.3 kg diyelim boy 1.60 yaş 47teşekkür ederim kaptaniçem sevgiler saygılar
Afiyet olsun canım
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahHoşbuldum Meryem abla . Teşekkür ederim. Öksürük ondan kaynaklı değil sebebi bulunamayınca kortizon tedavisi gördüm. Çok ufak da olsa arada toz koku vesaire olunca öksürüyorum ama azaldı bayağı . Kitle şu an takipte nisan da tekrar gideceğim büyüme durumunda biyopsi ile ne olacağına karar verecekler
Su ve sporda ekleyecekmisin canım
Canım birinci tabakla ikinci tabak aynı tada sahipti öğlen patates olmasaymisMenüm şey. 11’de kahvaltı. 2 haşlanmış yumurta, domates, maydanoz, dört zeytin. EKMEK YOK.
Öğle: Bir kase cacık, etli patates yemeği.
Akşam 16.30’da kapanışı yaptım. 2 tabak makarna salatası.
İspanaga kadar elle tutulur bişey görmemiştim. Gerçi Sibel çok doyurucu demişti afiyet olsun canım11 Şubat Menü
8.00 Kahve
10.00 Badem, ceviz , üzüm çay
12.00 Smoothie
13.00 Kahve
18.00 Yoğurtlu ıspanak( dört kaşık), bir kaşık pilav bir kaşık kuru fasulye, salata
Su ölçülemedi
Mthn83
Hergun mutlaka gelEvet sayenizde bir heves var uc gundur icimde haftaya cumartesini iple cikiyorum
Super O Zaman fazla aktif olamasamda hergun biraz takimte kalip menumu paylasmaya calisicam yogun bir calismam ev ritmim var malesef
Canım ne yersen derken bilemedim ki yedin mi yemedin mi11/02/2024 pazar menum
Sabah 11:00 sekersiz Turk kahvesi
Oglen 15:00 bir tabak manti
Aksam yemek yok
1.5 litre su
Aaa çok ilginç hiç mi almıyor? Koku çok önemli ya üzüldümMuhabbet kokudan gidiyor hazır yeri gelmişken söyleyim yoksa catlarim.
Benim eşimin koku alma duyusu yok. bayagi yok. Genetikmis annesi de koku almazmış.
Yaa sporu yazmayı unutuyorum . Hemuz adapte olamadım birazdan yazayım imi gunluk toplu inşallah:)Aldım canım
Salı Taksim'de salliycam sizi Rabbimin ikramindan sual olmaz da herşeyde yutulmaz hacı
Aldım canım
Afiyet olsun canım
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Afiyet olsun güzel menü
Canım birinci tabakla ikinci tabak aynı tada sahipti öğlen patates olmasaymis
Erken kapatmissin su ve spor varmı
İspanaga kadar elle tutulur bişey görmemiştim. Gerçi Sibel çok doyurucu demişti afiyet olsun canım
Hergun mutlaka gel
Menü adım su bildir. Biraz sohbet et çok faydasını göreceksin emin ol
Burası 7/24 esasına göre hizmet veriyor
Canım ne yersen derken bilemedim ki yedin mi yemedin mi
İyi misin
Elhancığım teşekkür ederim doğru söylüyorsun haklısın olumlu konuşmam lazım. bulunduğum kilo ve yaşımdan dolayı menopozunda sıkıştırması ile eskisi gibi kolay kiloda veremiyorum Buda benim gerçeğimGüzel menüler cikarttikca hep daha iyisini yapmak isteyeceksin
Ne kadar irade gosterebilecegim cümlesi olmadı ama ...Kararlıyım üzerimdeki yüklerden yavaş yavaş kurtulacağım.
Diğer yoruma gelince tabi ki üzerine alın. Geçen haftalarda beğenilerini görüyordum sayfada zaten bizimleydin hiç yabancı gelmedin .
Aldım canım
Aldım canım
Afiyet olsun canım
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Afiyet olsun güzel menü
Canım birinci tabakla ikinci tabak aynı tada sahipti öğlen patates olmasaymis
Erken kapatmissin su ve spor varmı
İspanaga kadar elle tutulur bişey görmemiştim. Gerçi Sibel çok doyurucu demişti afiyet olsun canım
Hergun mutlaka gel
Menü adım su bildir. Biraz sohbet et çok faydasını göreceksin emin ol
Burası 7/24 esasına göre hizmet veriyor
Canım ne yersen derken bilemedim ki yedin mi yemedin mi
İyi misin
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canım Patatesi biraz fazla yemişiz Akşam öğünü gayet sağlıklı. Diğerlerine kaptanın bir şeyler desin diye dokunmuyorum Yürüdüğün sahili az dolasmadim Engelsiz kafede benim için bir çay iç olur mu
Çoookkk tat-lı-sın-sennn@Margaret Hale menünü göremedim
Pakize makarna salatası diyor ama ne demek istiyor ki? Mthn83
Eki Görüntüle 3385518
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Patates tok tutuyor derler beni acıktırıyor 15 tane elma dilim değil di mi
Ayaklarına sağlık
Düzenleme yapayım. Bir de biliyorum kurtarıcı gibi geliyor ama ne olur paketli gıda mümkün mertebe tüketmeyelim. Zamanında ben de yedim o çörekotludan hem doyurmuyor hem de aslında kalori bakımından çok da az değil bir de boş kalori sanki. Alınmadın inşallah
Ay ben çok karıştırdım ya afedersin Mthn83 siteye giremedim falan ya bi karıştı ortalık bendeAfiyet olsun Kaptanın Mthn83 onu da etiketler misin dünü de yazdın mı?
Güzel Pakizem@Margaret Hale menünü göremedim
Pakize makarna salatası diyor ama ne demek istiyor ki? Mthn83
Eki Görüntüle 3385518
Meyve biraz fazla sanki onun dışında güzel11 Şubat Pazar
Sabah 08.00
1 kk peynir
1, 5 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
Ara 11
1 portakal
Öğle 14.00
1 dilim ekmek
5 kaşık mercimekli yemeği
Salata
Ara 16.00
1 portakal 1 mandalina
Akşam 20.30
350 gram ızgara lüfer
1 dilim ekmek
Salata
Elhan Mthn83
2 litre su
Bugün çok yedim yarın dengeleyecegim inşallah
OooSağol canım tebdili isimde ferahlık var
Benim tüm parfümleri küçüğüm sıkıp bitirdiği için Bim den aldım emotion aldım. Teyzem Farmasi yapıyor o getirdiBen de sadece burberry classic edp kullanıyorum. @aypare ackerman herkesin koku tercihi farklı yazmadım o yüzden
Benim babam ve kvld de almaz koku. Ev yansa duymazlarMuhabbet kokudan gidiyor hazır yeri gelmişken söyleyim yoksa catlarim.
Benim eşimin koku alma duyusu yok. bayagi yok. Genetikmis annesi de koku almazmış.
Baciiii kapanış olmamış sankim sen ne diyorsun bu konudaLenaG
Elhan
Cordelia
Kahvaltı 08.00 menemen sucuklu , peynir , zeytin ,yeşillik, 2 dl tb ekmeği, 2 tatlı kaşığı cikolata ,çay
Ara 11.00 nescafe , Çerez
Öğle 12.30 corba karnabahar buharda 2 kasik yoğurt
Akşam 18.00 fırında ıspanaklı patatesli kaşarlı yemek, pansacqe yoğurtlu, meyveli gazoz 200 ml
Ara 19.30 sahlep ,bitter 3 kare
İyi yaptın hoşgeldin tekrardan. Koşar adım olmasada usul usul gitsin düzenli gitsin yeterki gitsinElhancığım teşekkür ederim doğru söylüyorsun haklısın olumlu konuşmam lazım. bulunduğum kilo ve yaşımdan dolayı menopozunda sıkıştırması ile eskisi gibi kolay kiloda veremiyorum Buda benim gerçeğim
Kararlıyım kolaylıkla, üzerimdeki yüklerden yavaş yavaş kurtulacağım
Yabancı değilim buralardayım aslında benim diğer katıldığım topiktende arkadaşlarım burda 10 gündür de ara ara sizlere bakıyorum. inanılmaz bir emek veriyorsunuz bu topikte çok değerli kadınlar olduğunu gördüm mesajlarımlada aranızda olmak istedim
Çayın yani Allah ne verdiyse diyince gözümde canlandı kıskaca maziiiiHersey yutmadım bi mantı kaptan. 9.bin adım attım birde yarın ben çok güzel dengeleyip yine sporumu yaparim salı günü üzmem seni
Bacım ya ben
Pakize diyor ki : kırmızı mantı gününe davetli değil miydi ceee abla? dedim biz balık günü yaptık oradaydık. Bana yok mu diyorGüzel Pakizem
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
11.02.2024
Menü
Kahvaltı 11:00
1 yumurta ile yapılmış menemen (1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullandım)
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
1 fincan çay
15:00 1 fincan filtre kahve
2 hurma
19:30 1 fırın uskumru (orta boy)
Roka tere kuzu kulağı
1 kase turp salatası
21:00 1 fincan çay
Adım 10007 puan 1000 ❤
Elhan Cordelia Mthn83
Pakize kaptana ne diyor acabaPakize diyor kırmızı mantı gününe davetli değil miydi ceee abla? dedim biz balık günü yaptık oradaydık. Bana yok mu diyor