Teşekkür ederim kaptaniçemAfiyet olsun canım çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptaniçemAfiyet olsun canım çok güzel
ben insanlıktan çıktım evde koş kos koş çünkü bir gün ağzımdan bu çıktı6 tepsi pogaca okuyunca bi durdum bence gec saatte meyve yeme
Aaaa tuttum bu lafı ben insanım saati
Birinin bana birşeyler ye dediği gunleridemi görecektimHafif yoğurt filan ye hiç değilse vücuduna yazık
geçmiş olsun canım. kilo verirsin sen, önemli olan sağlığın. ciğerindeki kitle ne durumda şimdi?Selam kızlar,
Ardı ardına gelen zor günler yüzünden maalesef motive olamadım ben ara ara geldim ama gittim hep. Önce babama kalp pili takıldı ardından ben grip oldum geçmeyen öksürükler yüzünden ciğerimde kitle olduğunu öğrendim . Öksürük iÇin kortizon tedavisi vesaire gördüm derken artık en aZından yaza daha fit girmek için aranıza tekrar katılmak istiyorum. Yarın yeniden başlayacağım diyete.
Geçmiş olsunSelam kızlar,
Ardı ardına gelen zor günler yüzünden maalesef motive olamadım ben ara ara geldim ama gittim hep. Önce babama kalp pili takıldı ardından ben grip oldum geçmeyen öksürükler yüzünden ciğerimde kitle olduğunu öğrendim . Öksürük iÇin kortizon tedavisi vesaire gördüm derken artık en aZından yaza daha fit girmek için aranıza tekrar katılmak istiyorum. Yarın yeniden başlayacağım diyete.
hadi bakalım başlangıcın hayırlı olsunBende ilk menümü yazayım
kahvaltı saat 11 2 dilim siyez ekmeği, az peynir 2 haşlanmış yumurta 2 adet zeytin biraz biber, salatalık, domates
akşam 18:30 : 6 adet kanat budu, küçük bir kase salata, 1 dilim eski kaşar
sabah uyanınca limonlu sirkeli su içtim gün içindede bir Double espresso
bugün spor yok, yinede şu saat itibari ile 3000 adım Elhan
bu saatden sonrada çay su götürmem lazım
Memnun oldum. Sayfamıza tekrar hoş geldinKATILIM FORMU
ADINIZ: Asuman
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:1.73
KİLONUZ:en son 115 (bir kaç gün önce tartılmıştım)
HEDEF KİLONUZ: ikili rakamlara düşmek son beş yıldır üçlü hanelerdeyim
MEDENİ DURUMUNUZ: evliyim
MESLEGINIZ: Gayrimenkul danışmanı ve restorant kafe işletmeciği
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şu ara belirgin birşey yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı olabilmek
Şubat sonu 78,7 olsunŞubat sonu hedefim 70 olsun canım
Teşekkür ederimgeçmiş olsun, zor zamanlar geçmiş sırada güzel günlere :)
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Hepsi geride kalmış neyse ki bundan sonra motive olacak güzel günlere inş
Teşekkür ederim Şu an kontrol dönemindeyim canım nisan da tekrar gideceğim tomografi çekilmeye büyüme varsa biyopsi yapacaklargeçmiş olsun canım. kilo verirsin sen, önemli olan sağlığın. ciğerindeki kitle ne durumda şimdi?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Afiyet olsun kaptanımBen de yazayım menümü bugün pazar erken yedik.
11.02.2024
sabah yok
Öğle 12:30 1 adet çift kaşarlı tbe tost,5 zeytin,çay
Ara 15:30 4 gün kurusu,20 gr badem,20 gr sarı leblebi,1 muz,yeşilçay
Arada ayrıca sütlü filtre kahve 2 kupa
Akşam 18:45 çook acıktım ama
1 kase meyveli yoğurt (yarın diyetisyen ölçümüm var da )
2.5 lt su
14 dk oryantal dans
4000 adım (ev temizliği)
Elhan @Cordelia
Hoş geldin Elifcim.Selam kızlar,
Sağol canımAfiyet olsun kaptanım
Hoşgeldin babanada sanada çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahSelam kızlar,
Afiyet olsun canım Salata türü hafif bir şeyler yiyebilirsin aslında. Mantı karbonhidrat ağırlıklı olduğu için çabuk aciktirir. Vücudun kıtlık moduna geçip metabolizmani yavaslatmasin dikkatli ol e mi
Hoşbuldum Meryem abla . Teşekkür ederim. Öksürük ondan kaynaklı değil sebebi bulunamayınca kortizon tedavisi gördüm. Çok ufak da olsa arada toz koku vesaire olunca öksürüyorum ama azaldı bayağı . Kitle şu an takipte nisan da tekrar gideceğim büyüme durumunda biyopsi ile ne olacağına karar vereceklerHoş geldin Elifcim.
Yaşadıkların için üzgünüm. Babana geçmiş olsun kuzum sana da geçmiş olsun. Göğsündeki kitle ile ilgili tedavin sürüyor mu? Öksürük ondan mı kaynakliymiş?
Teşekkür ederim bitanemSahilde güzel yürüyüş yaptım kaptanım
Gözün aydın oğlusun gelmiş hoş vakitler geçirin
Kolay gelsin kankişim
Eline sağlık bende deneyeceğim
Benim şubat sonu 64 olsun
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHoşgeldin babanada sanada çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah