hey masallah ee endiselenmeyel o zmaanCanım 1 bardak süt yulaf Kabe hurması tarçın hem tatlı hem yemek efsane bişi
Ben çok seviyorum
Dinlendirip yapmak gerek canım
Yağlama ne ki elimin kiri ayağa kalkarken eritirim daha
Ev sahibinin eli tutulmaz abla
Evet canım.öyle olucak herhalde başka türlüsü zor salı ve cumartesi tatı günü değil mi
Canımsın
özledim sizleri
bu arada kiloda aldım tabikii
Ona özelden yazsana2 gündür sütlaç konuşunca canınız çekmiş olabilir
Söyle bakıyım seninde canın çektimi
Uygun Zaman da düzelteceğim inşallahCanım benim şutunda kayma var galiba boyum.1,69 2 şubat 79,65 10 şubat 78,9
Canım bu nedir
Sbah Bir kase çorba daha da bişey demedim belki akşam biraz yogırt yerim ama belkiCaanım nazar boncuklarımrakip dişli ve hevesli amaaa biz de öyleyiiizzz
Biliyorum spor konusunda yetersiz kalıyorum ve çok üzgünüm
Amaaaaa benim caaanııımmm kızçelerim sizlere çok güveniyorum. Haydi harekette bereket vardır açalım pergelleri
Bugün temizlikle başlayıp yarından itibaren biraz biraz Leslie yapmaya çalışacağım olmadı 2 roman havası bir mezdeke yaparım ama illa ki bir şeyler yapacağım
Sağlıkla, mutlu bir pazar günü olsun
aypare ackerman
@uranus35
Zayif bir Dombili
Nergis 35
@Papatyamaviss
@tomrs
Lavinia_98
sibel_84
@LESA76
zeyneppk
Tutku44
60kiloyum
@sara_28
@Efenin_Annesi
@Ruveyda-
@arwengsd
@ZincirKirma
6 tepsi pogaca okuyunca bi durdum bence gec saatte meyve yeme
Aaaa tuttum bu lafı ben insanım saatiBen insanımmm saati
iki cocugu es kisisine bırakıp çıktım yürüyüse
Aşçı olmak isteyip son anda hemşire olan bir kızım6 tepsi pogaca okuyunca bi durdum bence gec saatte meyve yeme
Aaaa tuttum bu lafı ben insanım saati
afiyet olsun canım da o 13 tepsi poğaça ve kurabiyeyi neden yaptın misafir mi gelecek?
Arkadaşım hamile buzluğa koymak istedi benden rica etti bende yaptım resmini koyayim dedim bir an canınız çeker diye koymadım teşvik olmasınafiyet olsun canım da o 13 tepsi poğaça ve kurabiyeyi neden yaptın misafir mi gelecek?
Her 1-2 kilo verdiğimde deniyorum acaba çıkar mı yukarı diyeönceden giydiğim yükek topuklu ayakkabıları dağıttım ben de. giyemiyorum artık çünkü yüksek topuk. zaten bölgesel kilo olduğundan etek ve elbise de giymiyorum. ama hem yüksek topuk hem de düz topuk çizmelerim duruyor. dediğin gibi bacaklar girmiyor artık. gerçi ona parça koyarak giyilebilir hale getiriyorlar. ama ben yaptırmadım elbise giymediğim için artık.
YaaEvet canım.
Bide Şubat sonu hedef belirlemek istermisin motivasyon amaçlı çok büyük rakamlara gerek yok
Ona özelden yazsana
Uygun Zaman da düzelteceğim inşallah
Canım bu nedir
6 tepsi görünce bı şok oldum başta
Lütfen yoğurt meyve filan ekle böyle menü sağlığa zararlı
Hayat müşterek güzel yürüyüşler olsun oh bir de müzikBen insanımmm saati
iki cocugu es kisisine bırakıp çıktım yürüyüse
Çok güzel canım afiyet olsunMenüm
Saat 10
2 wasa 1 haşlanmış yumurta 2 dilim sucuk 1 zeytin 1 dilim peynir şekersiz çay
Saat 12 de
1 fincan şekersiz kahve
2 kare çikolata 3 fındık yarım muz
Saat 15 00
1 lifalif
Saat 17 00
1 kase mercimek çorbası
4 köfte 1 kapya biber airfyda
2lt su
Haftaiçi if yaptığım için haftasonu midem açılıyor. gene karnım acıktı ama yemem artık
LenaG Elhan
Bir kase çorbayla ne olur yoğurdunu ye bence afiyet olsunSbah Bir kase çorba daha da bişey demedim belki akşam biraz yogırt yerim ama belki
yeşil çay içcm birde birazdanElhan kaptanlarım