- 3 Ocak 2020
- 5.679
- 31.431
evet kaptanım 5 aylık bebem varCanım ben bebeğin var emziriyorsun diye biliyorum yanlış mı biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kaptanım 5 aylık bebem varCanım ben bebeğin var emziriyorsun diye biliyorum yanlış mı biliyorum
Ok doğru hatırlıyorum Allah bağışlasınevet kaptanım 5 aylık bebem var
çok yorma kendini canim benimmmmGaza geldim yürüyüşe çıktım hava miss
Yollayın benim eşim hepsini yer. Kırmızı takım bu hafta yenilmeyecek. Tam konsantre yarışa başladık. Bizi bu yoldan ne baklava ne börek ne de çikolata döndüremez. Hedefimiz çıtırlık hücummmmmmabowwwww maşallah subhanallahhh salı avantajı için takım için ne varsa yapılmıs
bravoo
LenaG kaptanım karşı takım kaptanı bugunden uçmuş nedeceyük
bizde bugun güzel spor veya adım rakamları verelimmm takımcakkk
karşı takıma bugun pazar hatırlatıp şöyle kacamak falan yapacakları birseyler kargolayalım
pamuk eller cebe en iyisinden bir baklava birde kaymakli dondurma
Lisabeth çağırır toplantıya bilse kimi çağıracakçok yorma kendini canim benimmmm
Lisabeth
takımda çok fena gaza gelmiş
ekibi acil toplantiya cağirmak lazım
ohhhhh işte mavi takımdan bir atak120 dk yuruyus yapildi sonra alisveris yapildi simdi kizimi kurstan alip dogru eve daha kahvalti etmedim
hepsini bitiremez sen gece bi bakmışsın ağzında baklava uykulu uykuluYollayın benim eşim hepsini yer. Kırmızı takım bu hafta yenilmeyecek. Tam konsantre yarışa başladık. Bizi bu yoldan ne baklava ne börek ne de çikolata döndüremez. Hedefimiz çıtırlık hücummmmmm
İçinde ne var Sibel. Ben kaçırdımİçecek hazır. Hepsi mi içilecek bunjn sanki biraz fazla oldu
Kızlar bu konuda size güveniyorum hoplayıp zıplayamıyorum maalesef sağlık sorunlarım var bir ara Leslie yapıyordum o bile ağrı yapıyor. Yine de bu hafta ben de Leslie deneyeceğim bugün de eşimle temizlik yapacağız o bile bir şeyabowwwww maşallah subhanallahhh salı avantajı için takım için ne varsa yapılmıs
bravoo
LenaG kaptanım karşı takım kaptanı bugunden uçmuş nedeceyük
bizde bugun güzel spor veya adım rakamları verelimmm takımcakkk
karşı takıma bugun pazar hatırlatıp şöyle kacamak falan yapacakları birseyler kargolayalım
pamuk eller cebe en iyisinden bir baklava birde kaymakli dondurma
sagol kaptanımmOk doğru hatırlıyorum Allah bağışlasın
Benim evde baklava börek hep var canim. Benim için endişe etme kıyamamhepsini bitiremez sen gece bi bakmışsın ağzında baklava uykulu uykulu
gece rüya falan görürsün sekerin düşer balım ondan diyom
üzülme kaptanım halledeceğizKızlar bu konuda size güveniyorum hoplayıp zıplayamıyorum maalesef sağlık sorunlarım var bir ara Leslie yapıyordum o bile ağrı yapıyor. Yine de bu hafta ben de Leslie deneyeceğim bugün de eşimle temizlik yapacağız o bile bir şey
Yok canım ne özürü baldır kalınlaştırıypr diye vazgeçtim emin olamadım benYa çok özür dilerim sadece biraz dikkatli olunması gerekiyo . Nike uygulaması kullanıyordum pandemi de o güzeldi. Ya da pilates evde bakılabilir. Benim bazı rahatsızlıklarim olduğu için hassasim dikkat çekmek istiyorum :) ve lütfen ayakkabısız evde spor yapma :) kamu spotu gibi oldum :)
Elma limon maydanoz salatalık ayran keten tohumu bende kivi yoktu atamadım.İçinde ne var Sibel. Ben kaçırdım
yeminle büyük sınav heBenim evde baklava börek hep var canim. Benim için endişe etme kıyamam
2 gündür bizde neler neler varyeminle büyük sınav he
evde izmir bombası var
baklava var
börek var
mayın döşenmiş mutfağıma
ama ağzıma sürmek bir tarafa elimi sürmem
ev ahalisine bugün bitirmeleri için mühlet verdim