- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hoşbuldukHoşgeldiniz
Sağol canım bir hafta on gündür bende topiği takip ediyorum. kendimi disipline etmek istedim umarım başarabilirim
Seviliyorsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın maşallah maşallahGunaydin
Sabah yuruyusu yapilsin
Hoşgeldin canımGünaydın mutlu pazarlar
sizlere katılıp kaynaşmak destek almak istiyorum
Olurmu
Hiç bilemedimGünaydın gece uyuyamadim midem yandi kavruldu
Simdi size bir soru
Aksam yemegim şu tabakti
Eki Görüntüle 3385264
Bunun ustune 50 dk eliptik yaptim ama bi halsizlestim tuhaf hissettim sonra iki tatli kasigi fistik.ezmesi attim agzima saat 20:30 du
Benim midemi kavuran burada ki sogan midir yoksa spor sonrasi fistik ezmesi mi?
İnşallah çok istiyorum başarmak bayağı sağlıksız oldum
Kesinlikle başarabilirsin burası çok harika bir topik herkes azimli,destekçi her konuda yardımsever.
Hoşbulduk canımcımHoşgeldin canım
Günaydın incizehram bildirim gelmeyince seçmelere yazamadım. Geçmiş olsun. Bu hafta hazırlığa yazalım seni hem sağlığın düzelir hem de artılarını temizler yeni haftaya takımlarda devam edersin olur mu? Günlük menü varsa sporunu da paylaşmaya devam edersin canım. Çok bir artin yok zaten.Günaydın dün çok ani evden çıkış yapmamız gerekti tartıldım ama çekmedim siteye de giremedim 69.7
+300 bir önceki güne bağlıyorum
Triod ilacim bitmişti geçen hafta hemen farketti halsiz yorgun depresif dönüşle
Dün aldım ve içmeye başladım
Yeni haftaya bismillah
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 69.7
+300 sanırım uzun süre kaldığın kilo biraz dirençli
uranus35 Elhan
Harikasın bebeğim.Gunaydinlarr, gece kendimle acayip mücadele ettim . Eşimle dışarı çıkmıştık alkolden de bira tabagindan da uzak durdum ama nasıl güzel kokuyordu su içtim asddf hala gözümün önünde çıtır tavuklar Elhan öv beni
Bu kız olmuş yaGunaydinlarr, gece kendimle acayip mücadele ettim . Eşimle dışarı çıkmıştık alkolden de bira tabagindan da uzak durdum ama nasıl güzel kokuyordu su içtim asddf hala gözümün önünde çıtır tavuklar Elhan öv beni
Canısı çiğ soğan yapmış olabilir mi fındık ezmesi çok nadir tukettigin bişey değil sankiMidemi tanimaya calistigim bir haftaydi. az pismis sogan ve fistik ezmesinden uzak durdum rahattim
İkisini birden ayni gun denemem iyi olmadi demek
Cıtırlar ligi şenlensin biraz parmakla sayılıyorlar zatenİnşallah haftaya oradayım
Böyle misafir her daim gelsinler gelenler böyle bilinçli olunca daha rahat agirliyabiliyorsunHer hafta ayrı bir heyecan yaşamak umutla başlamak bir amacı gerçekleştirmek istemek çok güzel bitanem
İçine biraz huzur, hareket de katıldı mi bizden iyisi yok.
Bu akşam misafirlerim gelecek. Eşimin teyzesinin kızı ve onun eşi. Kız çok bilinçli o da sağlıklı beslenme hastası mevsimi dışında asla sebze yemiyor. Salataya domates , salatalik koydurmuyor. Süt ve ürünlerini, buğday ve türevlerini yemiyor. İkimize ayrı evdekilere sağlıksız şeyler pişirecegim
Soğan çoğu kişinin midesine dokunuyor gerçi bu pişmiş amaGünaydın gece uyuyamadim midem yandi kavruldu
Simdi size bir soru
Aksam yemegim şu tabakti
Eki Görüntüle 3385264
Bunun ustune 50 dk eliptik yaptim ama bi halsizlestim tuhaf hissettim sonra iki tatli kasigi fistik.ezmesi attim agzima saat 20:30 du
Benim midemi kavuran burada ki sogan midir yoksa spor sonrasi fistik ezmesi mi?
Tatlı olarak incir uyutması tavsiye ederim kalori siz olsun bari birisiHavuçlu köz kapyalı Mısırlı tarator gibi bişey yapmayı düşünüyorum. Tatlı olarak henüz karar vermedim ama vişneli magnolia olabilir.
HosgeldinGünaydın mutlu pazarlar
sizlere katılıp kaynaşmak destek almak istiyorum
Olurmu
Günaydın kaptanımCaaaanııııımmm takımım nazar boncuklarım günaydın ve alı al yanaklarıyla kırmızılaaarrr size de günaydınnnn
Herkese huzurlu mutlu bir pazar diliyorum arkadaşlar.
Kivi yok evde . Neyse yarın sabaha yapalım olmazsaMaydanoz veya dereotu ( 6 , 7 dal)
Kivi
Salatalık( yarum)
Limon
Yeşil Elma (yarum)
Kefir, ayran veya su
Bizzzzzzzzt
Bazen bir kaşık chia da atıyorum.
Tatlım bu
Canısı ilk sayfada tanışma formu var doldurmussunİnşallah çok istiyorum başarmak bayağı sağlıksız oldum
Hoşbulduk canımcım