- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.839
Benimki gibi sağlıksız bir menü olmuş.
Bugün telafi edelim kumsalcim olur mu
İlk öğünümü yeşil smoothie olarak planladim. Sonrasında sebze veya protein yiyeceğim. Sen ne yapmayı düşünüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki gibi sağlıksız bir menü olmuş.
Yok kuzum gecikmedin. Benim bilgisayar acıktı. Listenin formatını oluşturuyordum. Gün sonu bildirmek daha güzel oluyor tabii ki.Menu paylasimi icin cok geciktim biliyorum
Günaydın canım bugün bende yeşil smohite ile başlayacağım artık işi gerçekten sıkı sıkı tutma kararı aldım insalahhh daim olur kendime özel bir şeyler yapamasamda porsiyon küçültme ve uzun açlık olacak niyetimBenimki gibi sağlıksız bir menü olmuş.
İlk öğünümü yeşil smoothie olarak planladim. Sonrasında sebze veya protein yiyeceğim. Sen ne yapmayı düşünüyorsun
Günaydın inşallah canım.Günaydın kızlar kacamaksiz mutlu bi hafta sonu olsun hepimize
Herkez daha hırslı bu hafta için ne güzel güzel bi çekişme olacakYarindan itibaren daha motivé ve daha kararli basliyorum bugunu saymadan ve sunu belirtmek istiyorum bazi haftalar bir gune bahsuz kendimi odullenedirebilirim bizin is yemeklerimiz var malum onundegerlendirmek isterim tabi verdigim kilo karsiliginda bir odullendirme olucak
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar
Ben çıkmışım sen gelmişsin canım. Gözümün şişi indi. ama batma ve kaşıntı var .Tabiki hayır
Gözün nasıl oldu canım
Temizliğe devam. sızıp kalmışım.Evettt
Yeşil smoothie ne ola ki?Benimki gibi sağlıksız bir menü olmuş.
Afiyet olsun Saracim.Menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
İki parça KFC kemiksiz tavuk
Üç çatal patates kızartması
Akşam
6 tane et köfte
Soğan salatası
Ayran
Su 2 bardak spor 14648 adım
Elhan Cordelia LenaG
Eki Görüntüle 3385183
Maydanoz veya dereotu ( 6 , 7 dal)Yeşil smoothie ne ola ki?
Günaydın kızlar kacamaksiz mutlu bi hafta sonu olsun hepimize
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın tatlışlarımmmmHerkese günaydın.
Her hafta ayrı bir heyecan yaşamak umutla başlamak bir amacı gerçekleştirmek istemek çok güzel bitanemGünaydın canım bugün bende yeşil smohite ile başlayacağım artık işi gerçekten sıkı sıkı tutma kararı aldım insalahhh daim olur kendime özel bir şeyler yapamasamda porsiyon küçültme ve uzun açlık olacak niyetim
Afiyet olsun Simayim. Sabah ve akşam öğünün güzel. Beş dilim ekmeği çok buldum.10 Şubat Cumartesi Menusu
10.00
5yk kıymalı soganlı yumurta, 4 zeytin,2 dilim peynir, 3 dilim ekmek
13.00
1 muz+bir kare bitter+emziren anne cayi
17.00
1 porsiyon somon,5 yk salata ,1 su bardagi meyve suyu, 2 dilim ekmek
20.00
Kendi hazırladığım bar 1 dikdortgen ince dilim (yulaf,dut kurusu,chia,aycekirdegi, kabak cekirdegi,tahin,pekmez)
Su 2 lt
spor yok
Elhan
Cordelia
LenaG
00.00 a kadar serbest zamandi canım
off ya yarın bana misafir geliyor. dolma börek yoğurtlu meze tatlı yapıcam. nasıl dayancam hiçbirini yemeden pöf. kapıya tabela yaptırcam artık diyetteyiz misafir kabul etmiyoruz diye.. misafirliğe gitmeler misafir gelmesi hep bunlar batırdı beni diyet sürecinde. beni bi salın kardeşim diyet yapıyoz şurda
Kaptanım haftalık hedef kilo da ekleyebilirsiniz sonuna
104. ETAP KIRMIZI TAKIM MENÜ TAKİBİ Üye Adı Takım Kilo 10.Şub 11.Şub 12.Şub 13.Şub 14.Şub 15.Şub 16.ŞubMthn83 transfer Kırmızı Kaptan 74,30AFİYET OLSUN Cordelia Kırmızı 78,90AFİYET OLSUN @Leyl35 Kırmızı 58,30AFİYET OLSUN @serap911 Kırmızı 75,75AFİYET OLSUN @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı 66,80AFİYET OLSUN Elhan Kırmızı 67,90AFİYET OLSUN @badem000 Kırmızı 72,20AFİYET OLSUN @s i d e l y a Kırmızı 65,05X @minerva1988 Kırmızı 68,50AFİYET OLSUN @-Murphy- Kırmızı 69,90AFİYET OLSUN @Margaret Hale Kırmızı 71,15X @Beth18 Kırmızı X @Tesnim1903 Kırmızı 70,00AFİYET OLSUN @Jasminium84 Kırmızı 59,85AFİYET OLSUN @Limoni026 Kırmızı 60,90AFİYET OLSUN @HuzuRRR Kırmızı 70,70X @Ysmnondr Kırmızı 85,10X @kumsal68 Kırmızı 65,70X @gezegenfeza Kırmızı 74,20AFİYET OLSUN
İtiraf ediyorum cordelia ile planladık kendimizi mavi gösterip onları yemeye yardım ve yataklık falan yaptırıp kandıracaktık.olmadı...
İçine pirinç koymuyormusun ablaDeneyen çok beğeniyor
Ellerine sağlık canım
Bacım sabah sabah baklavayı nereden buldun en önemli soru bu
Ne yersen ye yine gel. Saatin önemi yok canımMenu paylasimi icin cok geciktim biliyorum
Günaydın kaptanım.Günaydın güzel takımım ve takımıma katamadigim yarışmacı arkadaşlarım. Kaptan pilotunuz konuşuyor
00.00 itibari ile yeni haftamız başlamıştır. Kaptanın dediğini yapın inşallah yoldan çıkmazsa yaptığını da yapın. Arıza durumunda yedek kaptan devreye girecektir. İhtiyaç halinde Cordelia etiketleyebilirsiniz
Akşama kadar yiyin için koşun oynayın ve tüğ gibi hafif bir menü ile aramıza dönün sizi seviyoruz
İmza: Mthn83