Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygun yerde sal gitsinGünaydın kaptanım.
Yolculuk esnasında çok su içirip ç....mizi getiriyor bir dahaki dinlenme tesislerine kadar yolda durmuyorsunuz. İhtiyaç halinde @Cordelia etiketlersem sağa çekip duracaksiniz değil mi
Gel sarılalım bacımoff ya yarın bana misafir geliyor. dolma börek yoğurtlu meze tatlı yapıcam. nasıl dayancam hiçbirini yemeden pöf. kapıya tabela yaptırcam artık diyetteyiz misafir kabul etmiyoruz diye.. misafirliğe gitmeler misafir gelmesi hep bunlar batırdı beni diyet sürecinde. beni bi salın kardeşim diyet yapıyoz şurda
İçelim her geceeeeUygun yerde sal gitsin
İstersen çalı kenarida çekeriz sen yeterki su iç
Havuçlu köz kapyalı Mısırlı tarator gibi bişey yapmayı düşünüyorum. Tatlı olarak henüz karar vermedim ama vişneli magnolia olabilir.Gel sarılalım bacım
Sonra da ağlayalım
Yoğurtlu meze ve tatlı konusunu biraz açabilir misin hangileri kuzum
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar
GünaydınnnnHerkese günaydın.
İkisi birleşip takım kurup öyle saldırmışlar mideneGünaydın gece uyuyamadim midem yandi kavruldu
Simdi size bir soru
Aksam yemegim şu tabakti
Eki Görüntüle 3385264
Bunun ustune 50 dk eliptik yaptim ama bi halsizlestim tuhaf hissettim sonra iki tatli kasigi fistik.ezmesi attim agzima saat 20:30 du
Benim midemi kavuran burada ki sogan midir yoksa spor sonrasi fistik ezmesi mi?
Aa merhaba seni gördüğüme çok sevindimGünaydın mutlu pazarlar
sizlere katılıp kaynaşmak destek almak istiyorum
Olurmu
Günaydın canımGünaydın herkese mutlu pazarlar
Midemi tanimaya calistigim bir haftaydi. az pismis sogan ve fistik ezmesinden uzak durdum rahattimİkisi birleşip takım kurup öyle saldırmışlar midene
Günaydın canımGünaydın güzel takımım ve takımıma katamadigim yarışmacı arkadaşlarım. Kaptan pilotunuz konuşuyor
00.00 itibari ile yeni haftamız başlamıştır. Kaptanın dediğini yapın inşallah yoldan çıkmazsa yaptığını da yapın. Arıza durumunda yedek kaptan devreye girecektir. İhtiyaç halinde @Cordelia etiketleyebilirsiniz
Akşama kadar yiyin için koşun oynayın ve tüğ gibi hafif bir menü ile aramıza dönün sizi seviyoruz
İmza: Mthn83
Sağol canım bir hafta on gündür bende topiği takip ediyorum. kendimi disipline etmek istedim umarım başarabilirimAa merhaba seni gördüğüme çok sevindim
HoşgeldinizGünaydın mutlu pazarlar
sizlere katılıp kaynaşmak destek almak istiyorum
Olurmu
İnşallah haftaya oradayım