Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susadım çay içtim bol bol bide maden suyuHakikaten o kadar adıma hiç susamadın mı dişi damağı kurur insanın
Di mi maviş nasılsa, gelsin börekler dolmalar diyorduk. Dağılalım olmadiHani sacmaydi sen bizi ne kandiriyon uykumuz acildi bekliyoz öyle
Teşekkür ederim canımOoo spor maşallah diğerlerini görmüyorum
Yerim yaa bunlarıBu kaçmaya çalışan Cordelia
İkisi kardes analari pakize gibi babalari beyaz biri anne biri baba olmusEki Görüntüle 3385150
Biz ne menüler gördük işaret etmek gibi olmasın daMönünü yesinler canım kaptanım Afiyet olsun .
Baktığım menüler hep temiz
Benden başka sacmalayan yok mi
Vavvv gelecek kaptanımEveeetttt ben geldim hadi bakalim yariş başlasin
(Şimdi diyeceksiniz biz yarisiyoruz zaten ben iki haftadir yapamiyorum kilo artislarimdan bellidir) ama artik varim bu hafta 2 kilo veriyim lütfen insallah
Yarin kizimi kursa birakip sonra hemen sahile inip 100 dk yuruycem saatim arabada sarzı yoktu oyuzden onu takamiycam dk olarak puanliycaz artik
Hadi bakalim Cordelia cim beni gectin ama ben seni gecicem hadi bakalim
Sakiiiin gündüzden dengele kuzumYarın bizim evde misafir var mantı yapılacak ben ona nasıl dayancam bilmiyorum önden çorba mı içsem yememek için nerelere gitsem başımı alıp
İyi yaptın vallaGeldim canım. Dışarda kalmak istemedim takımları görünce
Afiyet olsun canım
Aynen bi kaç çatal alıp midem ağrıdı filan derim artık yaa beni gören herkes ye sütün olur diyor şu sıralar inşallah yarından sağlam çıkacağım
Bacım dostmusun emin misinYe canım afiyet olsun
İmza
Kırmızı takımdan bir dost
Nasıl hevesle bekledim okudukca doyacaktim ac kaldimDi mi maviş nasılsa, gelsin börekler dolmadan diyorduk. Dağılalım olmadi
Sen su grubumusun su gruplari fazla su icmiyor bundan sonra burcun neSusadım çay içtim bol bol bide maden suyu
İyi geceler canimİyi geceler kızlar
Yok hava grubumuymusum onlar su içmiyormuSen su grubumusun su gruplari fazla su icmiyor bundan sonra burcun ne
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
abla sen iki dilim pizza yemişsin ben bir tam pizza yedim. konu saçmalamaksa sonuna kadar hakkını veririmMönünü yesinler canım kaptanım Afiyet olsun .
Baktığım menüler hep temiz
Benden başka sacmalayan yok mi
Deli ya sesli güldürdün gece geceBiz ne menüler gördük işaret etmek gibi olmasın da
Vavvv gelecek kaptanım
Sakiiiin gündüzden dengele kuzum
İyi yaptın valla
Afiyet olsun canım
Bacım dostmusun emin misin
Tamam kilo alsanda vermiycem seni kimseye takıma elleşme gözünü seveyim
Evet canım şimdi bir öneride bulunmak isterdim ammaaa biraz önce söz vermiş bulundumoff ya yarın bana misafir geliyor. dolma börek yoğurtlu meze tatlı yapıcam. nasıl dayancam hiçbirini yemeden pöf. kapıya tabela yaptırcam artık diyetteyiz misafir kabul etmiyoruz diye.. misafirliğe gitmeler misafir gelmesi hep bunlar batırdı beni diyet sürecinde. beni bi salın kardeşim diyet yapıyoz şurda
| ||||||||||
Üye Adı | Takım | Kilo | 10.Şub | 11.Şub | 12.Şub | 13.Şub | 14.Şub | 15.Şub | 16.Şub | |
Mthn83 transfer | Kırmızı Kaptan | 74,30 | AFİYET OLSUN | |||||||
Cordelia | Kırmızı | 78,90 | AFİYET OLSUN | |||||||
patimsilizm | Kırmızı | 58,30 | AFİYET OLSUN | |||||||
serap911 | Kırmızı | 75,75 | AFİYET OLSUN | |||||||
Ceeeeeeeeeeee | Kırmızı | 66,80 | AFİYET OLSUN | |||||||
Elhan | Kırmızı | 67,90 | AFİYET OLSUN | |||||||
badem000 | Kırmızı | 72,20 | AFİYET OLSUN | |||||||
s i d e l y a | Kırmızı | 65,05 | X | |||||||
minerva1988 | Kırmızı | 68,50 | AFİYET OLSUN | |||||||
-Murphy- | Kırmızı | 69,90 | AFİYET OLSUN | |||||||
Margaret Hale | Kırmızı | 71,15 | X | |||||||
Beth18 | Kırmızı | X | ||||||||
Tesnim1903 | Kırmızı | 70,00 | AFİYET OLSUN | |||||||
Jasminium84 | Kırmızı | 59,85 | AFİYET OLSUN | |||||||
Limoni026 | Kırmızı | 60,90 | AFİYET OLSUN | |||||||
HuzuRRR | Kırmızı | 70,70 | X | |||||||
Ysmnondr | Kırmızı | 85,10 | X | |||||||
kumsal68 | Kırmızı | 65,70 | X | |||||||
gezegenfeza | Kırmızı | 74,20 | AFİYET OLSUN |
Sendede mavi kelebekler varO zqaman yemesin hepsini geri aldım.
E senin başlıkta mavi takım falan yazmıyor mu. Karıştırttın beni .