İyi ki doğdun tatlım nice sağlıklı yaşların olsunÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyle
Dun doğum günumdü hiç biriniz kutlamadınızzzzdurumumuda mı görmediniz heeehhhh şaka bi yana
Neseki yarın kocişkom kızıkamla yemeğe götürücek bizi
Sana serbest ex kaptanımYaa tartı günü tatil günü yapmıyoz muben valla bugün yedim. Gelsin poğaçalar gitsin pizzalar karbonhidrat eksikliğinden başım ağrıyor artık o yüzden bugün karbonhidrat günü yaptım 10 Şubat karb günümüz kutlu olsun
Çiğ köfteye ben de dayanamazdimÇok teşekkürler kaptan bu hafta ailemde yatılı kalmıştı bahane değil aslında ah nefsine hakim olmaya çalıştım ama daha dikkatli olacağım
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsunsadece bitki çayı ve su yetersiz gelmeyecek mi sonra açlık krizi olmasın hafif bir şeyler atıştırabilirsin bence salata veya yoğurt vs
Sen gittin ben böyle dağıldım işteSana serbest ex kaptanım
Kısır çiğköfte vazgecemediklerim maalesefÇiğ köfteye ben de dayanamazdim
Ah canım kankişimHayırlı olsun takımımız kaptanım bol eksiklerimiz olsun
Biz ilişkimize biraz ara verdik. Severek ayrıldık gibi bir şey olduKısır çiğköfte vazgecemediklerim maalesef
Acaydin kollarını gitme diyeydinSen gittin ben böyle dağıldım işte
Bir belediye personeli olarak belediye tesisleri hem güzel uygun fiyatlı şehrin nerdeyse her yerindede var bir tesis canım hele boşluk bulursan aletli pilates e yazılHarikasın canım
Bende bugün görümcemin koşu bandıni kullanayım dedim garip bir şekilde ayağımın altında toplandı. Bıraktım bende
Bende spora yazilayim ilkbahar gibi burası
A101 de karabuğday patlağı var diyetisyen ekmek yerine verdi. 1 dlm ekmeğe 2 patlak
Kiskansam mi diye içimden geçmedi değilSen gittin ben böyle dağıldım işte
Görmüştüm hiç yemedim amaA101 de karabuğday patlağı var diyetisyen ekmek yerine verdi. 1 dlm ekmeğe 2 patlak
Teşekkürler. iç yavaş yavaş ben de cok çay içtim ama 1,5 litre yapacağım suyu.Afiyet olsun canım
Ben 500 ml su içtim yaa