- 21 Ekim 2019
- 5.178
- 25.630
Sağlık olsun bol eksileri rakip takımımNergis 35 de alsaydık kadro tamamdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun bol eksileri rakip takımımNergis 35 de alsaydık kadro tamamdı
Benim de 2. Gün gecikti... Gelsede rahatlasam. Gecen ay 10 gün gecikmisti sistikce sismistimkızma yaa valla gelmesi iyi, gelmemesi daha kötü
İyi ki dogdunnnnÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyle
Dun doğum günumdü hiç biriniz kutlamadınızzzz durumumuda mı görmediniz heeehhhh şaka bi yana
Neseki yarın kocişkom kızıkamla yemeğe götürücek bizi
Nice güzel yaşlaraÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyle
Dun doğum günumdü hiç biriniz kutlamadınızzzz durumumuda mı görmediniz heeehhhh şaka bi yana
Neseki yarın kocişkom kızıkamla yemeğe götürücek bizi
Afiyet olsun yarın aynen yolumuzdan devammmm
Çok teşekkürler kaptan bu hafta ailemde yatılı kalmıştı bahane değil aslında ah nefsine hakim olmaya çalıştım ama daha dikkatli olacağımDünkü menü dikkatli olsaydı eksi gelirdi tatlım. Cuma ve pazartesilere öyle etkinlik koyma olur mu
Sen çıtır adayisin özen istiyor.
Sabit geldiğine çok sevindim
Afiyet olsun sadece bitki çayı ve su yetersiz gelmeyecek mi sonra açlık krizi olmasın hafif bir şeyler atıştırabilirsin bence salata veya yoğurt vs
Ben yarım kilo ekşi bekliyordum çünkü aksatmadan bol bol yürümeye çalıştım yediklerim çok çok etkiliyor,daha dikkatli olmaliyimaslında başımı sallamadım iki nokta üst üste ve parantez kapatma yan yana gelince öyle olmuş otomatikman. hiç üzülür müyüm ya aksine bu 600 gram benim için o kadar değerli ki.. böyle zorlu bir haftada kilo vermek mucizeydi. canınız çekmesin diye yazmadım ama benim önüme ne sofralar kuruldu bu hafta. baklavalar börekler tatlılar poğaçalar vs vs. hergün bi gün menüsüne oturdum resmen.
kilonu korumak tabiki de çok güzel ama bence sen eksi çıkardın dün ki menün ödem yapmış olabilir.
tebrik ederim canım çok güzel.
almamış olmanı kar sayalım. artı görmediğimiz sürece sorun yok haftaya bol eksiler olur inş.
Yine, yeniden senin kaptanlığında ilerlemek muhteşem olacak
Harikasın canımİyi aksamlar yeni haftamiz guzel sonuclar getirsin insallah
En büyük kırmızı takım
@Mthn83 @Elhan
10 Şubat beslenme listem
10:30
Ceyrek avokado
1 yumurta
2 ceviz
1kapya biber
13:00
Ton balikli salata