Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım daha önce diyet yaptığımda tartı gününde Waffle yiyordum işte bir tatlı yiyordum Ama bu sefer benim için her gün aynı. Bugün bir istisna yaptım ama onun için de kahvaltımdan öğle yemeğimden akşam yemeğimden Vazgeçtim menüme bakabilirsin

Eee şeyyy karnıma ağrı girdi stres yaptım aynı zamanda iştahım kesildi
İyi akşamlar nazar boncukları
Yeni haftamız hayırlı olsun. Bol eksili bir hafta tamamlayacağımızı ümit ediyorum. Hepimizin hayatında zorluklar olabiliyor ve bu zorluklar bazen moralimizi bozuyor veya özel bir gün oluyor o zamanlarda küçük kaçamaklar yapabiliyoruz. Ama önemli olan yedim bozdum değil bir sonraki öğünümde dengeleyeceğim ve yoluma devam edeceğim,başaracağım demek. Sonuçta niye buradayııııızzzz çıtır olmak içiiiiinnnn
Hepinize güveniyorum,çok öpüyorum HADİ BAŞLAYALIM

aypare ackerman
uranus35
Zayif bir Dombili
Nergis 35
Papatyamaviss
tomrs
Lavinia_98
sibel_84
L LESA76
zeyneppk
Tutku44
60kiloyum
sara_28
Efenin_Annesi
Keira-
arwengsd

Cumartesi, cumartesi gibi olmamış
kaçamak yok muydu
Afiyet olsun tatlım.

İrade bölümünde level atlayan liste

Tamam canım sen nasıl rahat edeceksen öyle

Bir belediye personeli olarak belediye tesisleri hem güzel uygun fiyatlı şehrin nerdeyse her yerindede var bir tesis canım hele boşluk bulursan aletli pilates e yazıl
Konyaaltı' nda geçen sene zumbaya gitmiştim. Dönem dönem farklı alanlar da oluyor. Aerobik , step, pilates, fitness gibi. Hatta bisikleti de belediye kursunda öğrendim canım.

Afiyet olsun tatlım

Ben cumartesi günleri bazen oda çok istediğim birşey olursa 1 çatal yiyorum. Genelde tatlı oluyor bu ama sadece 1 çatal fazlası yok. 4 aydirda ilk kez 75e inince yapicam 750 gramım kaldı hamburger yicem yani sık sık değilde mesela 5 kilo verince şunu yicem gibisinden yapsan çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…