Canım daha önce diyet yaptığımda tartı gününde Waffle yiyordum işte bir tatlı yiyordum Ama bu sefer benim için her gün aynı. Bugün bir istisna yaptım ama onun için de kahvaltımdan öğle yemeğimden akşam yemeğimden Vazgeçtim menüme bakabilirsinYaa tartı günü tatil günü yapmıyoz muben valla bugün yedim. Gelsin poğaçalar gitsin pizzalar karbonhidrat eksikliğinden başım ağrıyor artık o yüzden bugün karbonhidrat günü yaptım 10 Şubat karb günümüz kutlu olsun
Hiç denemedim bilmiyorum kiBir belediye personeli olarak belediye tesisleri hem güzel uygun fiyatlı şehrin nerdeyse her yerindede var bir tesis canım hele boşluk bulursan aletli pilates e yazıl
7 si kayıpJames Bond @badem000
Sağol canım
Videoyu izletmediler ama teyzemin potansiyelini tahmin edebiliyorumKızlar genç ve guzelken hala hadi bakalım wak wak wak gogogo
Canım kıskanmaKiskansam mi diye içimden geçmedi değil
Tamam canım sen nasıl rahat edeceksen öyleTeşekkür ederim kaptanımBen genelde omad besleniyorum tek öğün yani o tek öğünde sağlıklı beslenirsem kilo veriyorum istediğimi yersem kilo kontrolü sağlıyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum inan canım ama kolayıma geliyor 13 kasımdan bu güne 12 kilo verdim bu yöntemle 3 haftadır yoktum yine bu şekilde tek öğün beslendim dikkat etmedim spor yapmadım sadece +300 almışım çok mutlu oldum kendi adıma bnm bünyemde işe yaradığını da görmüş oldum
Konyaaltı' nda geçen sene zumbaya gitmiştim. Dönem dönem farklı alanlar da oluyor. Aerobik , step, pilates, fitness gibi. Hatta bisikleti de belediye kursunda öğrendim canım.Bir belediye personeli olarak belediye tesisleri hem güzel uygun fiyatlı şehrin nerdeyse her yerindede var bir tesis canım hele boşluk bulursan aletli pilates e yazıl
Tesekürler canim.İrade bölümünde level atlayan liste
Gerçekten memnun kalırsın canım dışarı aynı hizmete gereksiz fazla para ister olmuşlar çok üzüldüm spor aş com a gir bak tesislere hizmetlere fiyatlara yazıyor hepsiHiç denemedim bilmiyorum ki
Waaaw kardelen değil mi o
Harikasin harikasinTesekürler canim.muska böreği bir küçük sigara böreği gibi. Açma yağsızdi gercekten daha çok ekmeğe benziyordu. Yine de vicdanım akşam yemeğine izin vermedi.
Afiyet olsun tatlımİyi aksamlar yeni haftamiz guzel sonuclar getirsin insallah
En büyük kırmızı takım
@Mthn83 @Elhan
10 Şubat beslenme listem
10:30
Ceyrek avokado
1 yumurta
2 ceviz
1kapya biber
13:00
Ton balikli salata
1 dilim t.b. ekmek
1 fincan yesilcay
15:50
Tarcinli Yarım muz,Yarim elma
Türk kahvesi
17:40
Firinlanmis 120 gr tavuk incik,50 gr patates,sogan
2 lt su ictim
Sabah 1 saat eliptik yapmistim
Birazdan yürüyüşe cikacagim 1 haftadir yuruyus yapmiyordum cok ozledim
Spor özetimi toplu sunacagimCordelia
Ben cumartesi günleri bazen oda çok istediğim birşey olursa 1 çatal yiyorum. Genelde tatlı oluyor bu ama sadece 1 çatal fazlası yok. 4 aydirda ilk kez 75e inince yapicam 750 gramım kaldı hamburger yicemYaa tartı günü tatil günü yapmıyoz muben valla bugün yedim. Gelsin poğaçalar gitsin pizzalar karbonhidrat eksikliğinden başım ağrıyor artık o yüzden bugün karbonhidrat günü yaptım 10 Şubat karb günümüz kutlu olsun