Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tehlikeli uğraşlar nefis yt mi?Hani bir yemek paylaşım sitesi var ya benim orda sayfam vardı yaptım yaptım paylaştım tariflerim çok beğeniliyordu ben de çok seviniyordum daha çok yaptım daha çok yedim. Sonra bir baktım 124.7 olmuşum Hemen sayfayı kapattım aylardır da mücadele veriyorum. Bugün itibarıyla 15.15 kg gitmiş çok şükür yarabbim.
ellerinize emeğinize sağlık kaptanım bugün olmazsa yarın olurdu napalım kolaylıklar diliyorumYarım saate kalmaz sonuçları paylaşırım. Cordelia cim sağ olsun tüm hesaplamaları yapıp gondermisti sadece tabloya yazacağım.
ÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyleKızlar Jou geldimi hiç yakinlarda görmedim sanki
Evet canımçok tehlikeli uğraşlar nefis yt mi?
Geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyle
Dun doğum günumdü hiç biriniz kutlamadınızzzz durumumuda mı görmediniz heeehhhh şaka bi yana
Neseki yarın kocişkom kızıkamla yemeğe götürücek bizi
Oy kuzumYafrucuuum 9 yaşında ve 9 kilo oldu diyet mama aldık bu sefer de 2 katı yemeye başladı vermeyince ağlıyor,hırçınlaşıyor. Veteriner vermeyeceksiniz diyor ama bas bas bağırıyor kıyamıyoruz veriyoruz. daha önce ağır bir sarılık geçirdi zor kurtardılar şimdi de karaciğeri yağlanacak diye çok korkuyoruz.
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yıllar dilerim canımÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyle
Dun doğum günumdü hiç biriniz kutlamadınızzzz durumumuda mı görmediniz heeehhhh şaka bi yana
İnsta da mıçok tehlikeli uğraşlar nefis yt mi?
Teşekkür ederimm beybimmGeçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
SAğoll ablaaaaNice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yıllar dilerim canım
Söylemezsen nerden bilelim
Bak ben nasıl ilan etmiştim
Sıkıysa kutlamayın
Ben durum filan görmüyorumSAğoll ablaaaa
Durumumda görürler dedim amaaa görmemişler pisluklerrr
Doğrudurr ablamm öyle yapıyolar yoksa başka türlü nediye paylsşırlarkiBen durum filan görmüyorum
Hatta WhatsApp ımdakilerin durumlarına hiç bakmıyorum, kinayeli kinayeli göndermeler, birbirine gıcık veren paylaşımlar görmek istemiyorum
Kendim de duruma bişey koymam
Kimse benim ne yaptığımı bilsin istemediğimden
iyi değil abla hic boyle bağirdığını agladıgıni gormedim çok harektliydi şimdi kısitlandı ondanSabit candır deyip yolumuza devam ediyoruz bitanem Bebişin sagligi nasıl oldu iyi mi biraz daha
ÇEnii yerriimmmm senden başka kimse merak etmedi beni böyle
Onda bulamadım3 harfli markette 44 TL di