- 18 Temmuz 2020
- 2.058
- 7.663
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Coca Cola company imiş sahibibunun tadı çok güzel ama ben bitki çaylarını aktardan alıyorum hazırlara pek güvenemiyorum. bir de doğadan boykot markası bildiğim kadarıyla
Bana mazlumu getirinşu serap ı bulun bana ondan çok umutluyuum nerdesin bebişiimmm serap911
Ben bilmiyordum aldim artik bidahakine dilkat ederimEvet Coca Cola company imiş sahibi
Aaa doğru ben 109 hedeflemiştim unutmuşum oleyyyy nasıl manifestlediysem artıkYıldızlı olanlar hedefe ulaşanlar. Sadece 2 kişi + da o da çok fazla bir artı değil gerisi çok iyi. Tebrik ederim mavi takım. Başarılarınızın devamını diliyorum
Elhan
Aaa tam hedefi tutturmuşum kaptanim unutmustum benYıldızlı olanlar hedefe ulaşanlar. Sadece 2 kişi + da o da çok fazla bir artı değil gerisi çok iyi. Tebrik ederim mavi takım. Başarılarınızın devamını diliyorum
Elhan
Taş gibisin maşaAllah kaptanımTeşekkür ederim kaptanım.
Etim doğuştan sıkı aynı kilodaki çoğu arkadaştan zayıf gösteriyorum.
Bu şekil takımlara girebilirsem takımlarda devam edeyimHayırlı olsun fezocum. Hazirlikta devam edeceksin değil mi canım? Teyit edeyim
Ben de bilmiyordum. Bir dahakine artık uranus35 Teşekkür ederizBen bilmiyordum aldim artik bidahakine dilkat ederim
Ayy kaptanım geldim geldim uyumuş kalmisimmmşu serap ı bulun bana ondan çok umutluyuum nerdesin bebişiimmm serap911
Şifresi hata veriyormuş hocam. Mesaj göndermiş telefondan.Birilerimizin iletişimde olması ne güzel
Selamlar kuzucuguma niye giremiyormus ? Yönetimle iletişime geçsin sorunu çözerler .
İleteceğim canım şimdi.tebrik ediyorum canım
sibel_84 canım ysmnondr e tebriklerimi ilet inşallah sorun çözülür biran önce katılır aramıza
Ayy profil resmi çok güzelsiniz maşallahBen bilmiyordum aldim artik bidahakine dilkat ederim
Ayvayi elmayi dilimle ya da rendele yogurtla karistir tarcinda ek sana tam şifaBirşey sorabilirmiyim ben şimdi emzirdiğim için bazen canım aşırı tatlı şeyler çekiyor kahve yanına küçük cezerye filan yiyemezmiyim yada küçük lokum vs kendim yulaflı muzlu atıştırmalık yapmıştım ama o tam anlamıyla o an beni kesmiyor
Teşekkür ederim guzel goren gozlerdir sizin guzelinizim ben kimsenin degilAyy profil resmi çok güzelsiniz maşallah