- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Lahanali makarna?Çok soru sordum ama mesela ben önceden makarna çok yerdim çok severim çünkü canım baya istiyor 12 gündür ağzıma sürmedim ne kadar tüketebilirim biraz yesem akşama orantılasam daha hafif geçirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lahanali makarna?Çok soru sordum ama mesela ben önceden makarna çok yerdim çok severim çünkü canım baya istiyor 12 gündür ağzıma sürmedim ne kadar tüketebilirim biraz yesem akşama orantılasam daha hafif geçirsem
Minik bir lokumdan birşey olmaz benceBirşey sorabilirmiyim ben şimdi emzirdiğim için bazen canım aşırı tatlı şeyler çekiyor kahve yanına küçük cezerye filan yiyemezmiyim yada küçük lokum vs kendim yulaflı muzlu atıştırmalık yapmıştım ama o tam anlamıyla o an beni kesmiyor
aşko nerdesin sen burda perişan oldum serap serap diye :) neyseki güzel sonuçla geldin. inşallah kabul edilir tartı saati doldu ya? Elhan ?Ayy kaptanım geldim geldim uyumuş kalmisimmm
hurma kakao tozu bızzt rondodan çek bi parça alıp içine fıstık ezmesi koy yuvarla top yap on numara tatlı. hem süt yapar.Birşey sorabilirmiyim ben şimdi emzirdiğim için bazen canım aşırı tatlı şeyler çekiyor kahve yanına küçük cezerye filan yiyemezmiyim yada küçük lokum vs kendim yulaflı muzlu atıştırmalık yapmıştım ama o tam anlamıyla o an beni kesmiyor
makarna yiyince çok acıkırsın bu hafta makarna yiyenler gece açlıktan kıvrandı burda yani pek tavsiye etmem.Çok soru sordum ama mesela ben önceden makarna çok yerdim çok severim çünkü canım baya istiyor 12 gündür ağzıma sürmedim ne kadar tüketebilirim biraz yesem akşama orantılasam daha hafif geçirsem
Eder eder Elhan ablam candır benim için güzel bir sonuç değil malesef ama adetim 2 hafta gecikti üstüne bu hafta çok tuzlu yediğimi düşünüyorum ona rağmen güzel yoksa daha fazla vermiştim kaptanımaşko nerdesin sen burda perişan oldum serap serap diye :) neyseki güzel sonuçla geldin. inşallah kabul edilir tartı saati doldu ya? Elhan ?
Duzeltirsin canim yakin zamandaBoşalan yerler dolmaya başladı
Şaka deyil gerçek, 5 hafta üstüste 3 günlük açlık + 2 hafta tuz ve hayvansal yasak olunca, üstüne karaciğer temizliğinde tüm bağırsak boşalınca yavaş yavaş yeri dolmaya başlayacaktı
Ben biraz fazla yanlış yedim, düzeltmem lazım
Ne yapacagiz peki?Tatlım eminim eksi gelmişsindir ama tartilmayinca takımın yüzdesine bir şey yapamıyoruz.
Teşekkür ederim çok sağolunMaşallah ne güzel duru bir güzelliğin var
Tebrıkler kuzumm
Maşallah tebrikler kuzum
Yafrucuuum 9 yaşında ve 9 kilo oldu diyet mama aldık bu sefer de 2 katı yemeye başladı vermeyince ağlıyor,hırçınlaşıyor. Veteriner vermeyeceksiniz diyor ama bas bas bağırıyor kıyamıyoruz veriyoruz. daha önce ağır bir sarılık geçirdi zor kurtardılar şimdi de karaciğeri yağlanacak diye çok korkuyoruz.
Lokum olmaz cezerye ölçülü olursa olur benceBirşey sorabilirmiyim ben şimdi emzirdiğim için bazen canım aşırı tatlı şeyler çekiyor kahve yanına küçük cezerye filan yiyemezmiyim yada küçük lokum vs kendim yulaflı muzlu atıştırmalık yapmıştım ama o tam anlamıyla o an beni kesmiyor
Bütün gün söylerimYa Lil ya lil
Tamam sorduğum iyi oldu yoksa bi küçük parçadan bişey olmaz diye atardım kahve yanınaLokum olmaz cezerye ölçülü olursa olur bence
Ben meyve yiyemiyorum hele elma ayva muz belki tarçınla iyi oluyor aslında öyle devam ederim bir süreAyvayi elmayi dilimle ya da rendele yogurtla karistir tarcinda ek sana tam şifa
Lahanali makarna?
Lokum olmaz cezerye ölçülü olursa olur bence
Deniyoruz. Büyük tekerlek gibi bir şey var içinde koşabiliyorlar onu alacağız en son belki bir işe yararKiyamam ona. Oyunla falan oyalasan canim olmuyor mu az az versen mamayı
Sevindim insallah eksilerin devami gelsinÇok ödem yapıcı bir şey yemedim korktum Zeynebim ama illa ki faydası olmuştur. Su, spor dahi ödem yapıyor çünkü.
Teşekkür ederim. Sen iyi misin
Spagetti gibi... Bak gibi... Asla gerceginin yerine gecemez Allahiiiimmm bolonez soslu makarna isyiyoruuuumBen meyve yiyemiyorum hele elma ayva muz belki tarçınla iyi oluyor aslında öyle devam ederim bir süre
Tarif çok güzelmiş hemde içine baya az makarna koyulur bende arada kabağı spagetti gibi kesip makarna gibi yapıyorum oda güzel oluyor bu tarifi en kısa zamanda deneyeceğim