- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünooooo
Kaç gündür 70.9 çıkıyordum canım baya sıkılmıştı bugün hiç beklemiyordum valla bende şaşırdım. inş sende ennyakin zamanda görürsün canımİlla acigimi bulun
Bugün eklerim canısı
Akşam listeyi kapatıp yattım inanki
Bugün düzen yaparım inşallah
Geçmiş olsun dün nazara geldin birinci olunca
Bu ara annen biraz rahatsızdi kendinle pek ilgilenemedin mi acaba. Fiziksel yorgunluk olabilir.
Senin için eh işte ama biz çok sevindik
Tebrikler canım 70 lere veda edilmiş
Bı gün bende böyle paylasim yaparmiyim acaba
Herkes mezun olup gitmeden benim zaferimi görsünler
Tebrikler kuzucum
60' lar ligine hoş geldin
Aman Allahım eksi bekliyordum ama bu kadarı inanılmaz güzel
Elhanimmm fıstık gibisin tebrik ederim seni ne büyük mutluluk dimi yolumuz zor ama kolay olan mutlu etmez ki...Kilo alıp başını gidebilirdi ama sen izin vermedin mucadeleyi asla bırakmadın bu başarıyı onurlandırmak lazım.
Lütfen heyecanı yaşa
Aylardır uğraşıyorum ben de geriye baktığımda az bir kilo kaybı var ama kilo artışı yok
Kendimize haksızlık yapmayalım please
Az önce fotoğrafimi çektim. Seninki Eki Görüntüle 3384846
gibi usta ellerden çikmasa da idare eder
Eski kıyafetlerimi yavaş yavaş giyebiliyor olmanın mutluluğu var bu karede
Hayırlı olsun canım benimVe başlıyoruz Elhan
O kadar boz diyeti dedim sana
Çıpçıtır olacağız başka yolu yokHayırlı olsun canım benim
Çıpçıtır olmaya niyet ettik
Teşekkür ederim canım senin fistikligin yanında lafı olmaz En güzel kiyafetimiz vücudumuz -ten diyorlar da boş ver vücut daha iyi-Elhanimmm fıstık gibisin tebrik ederim seni ne büyük mutluluk dimi yolumuz zor ama kolay olan mutlu etmez ki...
Ben de nasilsa gidiyor veririm havasina kapilmak istemiyorum o yüzden yoksa dedigin gibi şu an 63 lerdeydim net!!!
Günaydın canım Memlekete gidince hep aynı şey oluyor. Kıtlıktan gelmişiz gibi davranıyorlar.Gunaydinlarrr:)) ilk tartimi fırsat bulunca çekeceğim :)) baya sistim ara tatilde tüm arkadaşlar sana ne oldu dedi ama moral bozmak yok birlikte vereceğiz
Günaydın casminim.Günaydııınnnn
Mide bulantısız, ateşsiz bir güne uyandım çok şükür dünden beri çok daha iyiyim
Emek vermek guzeldirTeşekkür ederim canım senin fistikligin yanında lafı olmaz En güzel kiyafetimiz vücudumuz -ten diyorlar da boş ver vücut daha iyi-
Ağzından ne güzel inciler dökülüyor.
" Kolay olan mutlu etmez"
Günaydın tatlımGünaydın canlar
ÇıtırGeçen cuma: 61,10
Bugün: 59,85
Fark: -1,25
Yüzde: 2,05
Elhan uranus35 Cordelia
Eki Görüntüle 3384855