- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.144
Geçmiş olsun canımGünaydın kankişim bende erkenciyim üzerinize sağlık sözlerden uzak olsun müthiş bi baş ağrısı uyutmadi heyecan dorukta desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımGünaydın kankişim bende erkenciyim üzerinize sağlık sözlerden uzak olsun müthiş bi baş ağrısı uyutmadi heyecan dorukta desene
Günaydın canım.Geçmiş bittiiii
Günaydınnnnnn
Erkenci kimse yok mu , heyecandan uyku tutmadı
Geçmiş olsun bitanem.Amaaa yaaa sevmek ne ki tam yemelik bu
Günaydın canım hala kötü tansiyonum yüksek o yaptı sanırım bu günlerde tansiyonda var bi sıkıntı
Çok geçmiş olsun canımAmaaa yaaa sevmek ne ki tam yemelik bu
Günaydın canım hala kötü tansiyonum yüksek o yaptı sanırım bu günlerde tansiyonda var bi sıkıntı
Günaydın bitanemmmGünaydın canım.
Amin canım hepimize.Günaydın bitanemmm
Geç yatıp erken kalkmana o kadar şaşırıyorum ki Allah esenlik versin yüreğine.
Günaydın bitanemmmGünaydın
Sagol Elhanim teşekkür ederimm Araniza ilk katildigim zaman 2. Haftamda 58.5 olmustum sonra geri ciktim ilginc bir sekilde o yuzden ben hic heyecana vermiyorumGözün aydın bitanem 50' li rakamlarda harika bir eksi. Beş kiloya yakın düşün.
Hayırlı işler kolaylıklar dilerim.
Kesinlikle... Amin inşallahGünaydın tatlışımmm
Her canlının en sağlıklı gıdası sevgi
Sevgi dolu harika bir hafta sonumuz olsun
Sagol canim sen de öyle gece aç yatmasa idik,bu 500 gr i verirmiydik?!harikasın canım
Olabilir uyku düzeni cok önemli 11 de uyusak 7 de uyansak cok dinç oluruz.Sagol Elhanim teşekkür ederimm Araniza ilk katildigim zaman 2. Haftamda 58.5 olmustum sonra geri ciktim ilginc bir sekilde o yuzden ben hic heyecana vermiyorum
Kesinlikle... Amin inşallah
Sagol canim sen de öyle gece aç yatmasa idik,bu 500 gr i verirmiydik?!
İlla acigimi bulunOcak sonumu ay o kadar zayıflayamam ben genel olarak 70 olsam yeter diyordum ama Ocak sonu o kilo keşke olsun isterim ama imkansız
Bugün eklerim canısı
Akşam listeyi kapatıp yattım inankiCanım eline sağlık. Tarti tarihlerini cumartesiye göre revize edebilir misin
Geçmiş olsun dün nazara geldin birinci oluncaGünaydın kankişim bende erkenciyim üzerinize sağlık sözlerden uzak olsun müthiş bi baş ağrısı uyutmadi heyecan dorukta desene
Gunaydin bol eksilerimiz olsun inşallah
Bu ara annen biraz rahatsızdi kendinle pek ilgilenemedin mi acaba. Fiziksel yorgunluk olabilir.Amaaa yaaa sevmek ne ki tam yemelik bu
Senin için eh işte ama biz çok sevindik
Tebrikler canım 70 lere veda edilmiş
Kilo alıp başını gidebilirdi ama sen izin vermedin mucadeleyi asla bırakmadın bu başarıyı onurlandırmak lazım.Sagol Elhanim teşekkür ederimm Araniza ilk katildigim zaman 2. Haftamda 58.5 olmustum sonra geri ciktim ilginc bir sekilde o yuzden ben hic heyecana vermiyorum
Kesinlikle... Amin inşallah
Sagol canim sen de öyle gece aç yatmasa idik,bu 500 gr i verirmiydik?!
Tebrikler kuzucum
Günaydın tatlım.Günaydın mutlu huzurlu sabahlar
Sanki kahvaltı için özgürlük tanınmış gibi hisseden varmı aranızda
Bugün gerçekten heyecanlı. Ellerimde uyku ödemi var biraz dolanıp tartı atarım kosturmada unutmam inşallah
Hani etiketimAraya tatil ve şehir dışı girdiği için kısa bir mola vermiştim. Kaldığım yerden devam ediyorum. Geçtiğimiz pazar günü eve geldiğimde tartılmışım, 72 çıkmışım.
10 Şubat Cumartesi 71.15
Fark: -850 gram